#1 03-08-2012 20:16:23

Webmestre
Administrador

Imminent campanya contra Juan García Sentandreu

Benvolguts amics:

Els darrers dies hem pogut assistir al "Levante-EMV" a una desagradable polèmica, on el Sr. Juan García Sentandreu li ha faltat el respecte a Josep Miquel Bausset, monjo de Montserrat i fill del recentment desaparegut Josep Lluís Bausset, anomenant-lo "monje soldado" i altres estupideses pròpies d'una persona que sols diu tonteries, com ell. Dóna la casualitat que Josep Miquel Bausset és amic personal meu. A més, tot i la seua llunyania física, és un dels pocs clergues valencians compromesos amb la llengua i el país.

Juan García Sentandreu és un individu que en aquesta vida ha fracassat en tot pràcticament: Com a estudiant, com a advocat, com a polític, com a "agitador de masses"...Ara sembla que ha trobat uns petits moments de glòria gràcies a l'espai que periòdicament li concedeix el Levante-EMV perquè diga les seues estupideses habituals.

És el moment, doncs, de llevar-li aquesta petita tribuna que inesperadament ha trobat. I per a això, el primer destinatari de la nostra campanya serà el propi Levante-EMV, al qual li demanarem que no done cabuda en les seues planes a aquest personatge.

Així mateix, aquest senyor semblaria estar vinculat a determinats sectors de l'Església valenciana, com ara la "Casa Cuna Santa Isabel", on la seua família sempre sembla haver col·laborat, o el grup ultracatòlic "Legionarios de Cristo", als quals pertany un dels seus germans. També a ells anem a denunciar quina classe d'individu col·labora i/o simpatitza amb ells.

El Sr. Juan García Sentandreu porta molts anys volent cridar l'atenció i intentant tocar-nos els nassos (perquè mai ho ha aconseguit ni ho aconseguirà). L'atac a Josep Miquel Bausset, que és unba excel·lent persona i un gran valencià, és la gota que ha vessat el got.

Anem, doncs, a condemnar a l'ostracisme al Sr. Juan García Sentandreu, la qual cosa, per a una persona que té tantes ganes de cridar l'atenció com ell, serà el pitjor càstig.

Webmestre.

Desconnectat

 

#2 07-08-2012 17:52:08

Webmestre
Administrador

Re: Imminent campanya contra Juan García Sentandreu

Bé, doncs ací teniu aquesta campanya. Com veureu, l'hem ampliada també a altres personatges ultradretans de la societat valenciana que han trobat, de manera insòlita, en el diari "Levante-EMV" una plataforma i un altaveu a la seua ideologia.

Desconnectat

 

#3 09-08-2012 16:33:22

Webmestre
Administrador

Re: Imminent campanya contra Juan García Sentandreu

Bé, a poc a poc anem treballant. Ací tenim la web de la Casa Cuna Santa Isabel. Per cert, sembla que aquesta institució la fundà una dona nascuda a la catalaníssima Plana de Vic! Aquest Sentandreu no deixa mai de sorprendre he he.

I ací la web central dels Legionaris de Crist, on "milita"un dels seus germans.

En els dies següents contactarem amb ambdues organitzacions, de cara a explicar-los quina classe de col·laborador o simpatitzant tenen.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.