#1 17-06-2012 20:11:34

Felicitació
Expulsat

Felicitació a Manolo Latorre

De tot el món és sabut que el president del GAV, Manolo Latorre, s'ha "autodonat" el premi que donen ells tots els anys, a la millor manera de "Juan Palomo, yo me lo guiso, yo me lo como". Aquest senyor porta molts anys vinculat al GAV, com ho demostra aquesr carnet seu de xiquet:

http://img28.imageshack.us/img28/1652/carnetlatorre.jpg

Xè, a banda que fa cara de porquet (tendència a l'obessitat ja llavors), ja de xiquet feia cara de malparit.

Des d'ací, en nom de tots els antiblavers, voldria felicitar-lo, tot fent pública l'activitat que a aquest senyor més li agrada, que és la de XAPERO.

Que com és possible això? Doncs sí, és possible. No està de més recordar que un il·lustre del GAV, el Sr. Carles Recio, fa anys que regentava un PROSTÍBUL MASCULÍ.

Al Sr. Latorre no se li coneix parella, i té un toc en les formes i el vestir un tant efeminat. És doncs, més que possible que siga maricó. I per tant, segur que el Sr. Latorre se passa per la pedra a tots els jovenets incauts de les JJGAV, que per alguna cosa s'anomenen també JJGAY. I ne tenim unes quantes proves:

http://img827.imageshack.us/img827/3725/tonirochina.jpg

Un autèntic mascle no agarra amb tant de "carinyo" a un altre (suposat) mascle.

I ací ne teniu una més, on el susdit Manuel Latorre apareix en un karaoke fent el pallasso i agarrant també amb molt de "carinyo" a un tal Jordi Burguera Cremelleres:

http://img571.imageshack.us/img571/2600/karaokemanololatorrejor.jpg

És´més que evident, doncs, que aquest tio se passa per la pedra als xiquets de les JJGAY, els quals acabaran siguent uns autèntics pervertits i degenerats, que demanaran a crits que els donen pel cul. És evident, doncs, que Manuel Latorre és un XAPERO.

Ut sementem feceris, ita metes.

Desconnectat

 

#2 17-06-2012 22:01:12

Webmestre
Administrador

Re: Felicitació a Manolo Latorre

Usuari "Felicitació":

Has dit tot un seguit de desficacis i despropòsits pels quals mereixes ser expulsat. No tolerarem en aquesta web faltes de respecte com les que tu has fet envers el Sr. Latorre, amb el qual és clar que discrepem ideològicament, però al qual de cap de les maneres podem faltar-li el respecte de manera gratuïta com tu has fet.

Per la nostra banda, recordar també el que diu el punt 12 del nostre fòrum:

12- Els moderadors d'aquest fòrum no es fan responsables del contingut dels missatges publicats pels usuaris de la web. Només els usuaris són responsables dels seus missatges.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.