#1 19-02-2012 19:46:26

Nacionalistes indignes

Hola amics:

Escric aquest missatge per a alertar-vos sobre dos personatges indignes i miserables que volen aprofitar-se del nacionalisme. Els dos estan en l'òrbita de la fundació Josep Lluís Blasco. Aquesta curiosa fundació té la pretensió de ser un "think tank" a la valenciana. O per a entendre'ns, un grup de pressió d'estar per casa a la valenciana.

En realitat, no és més que una colla d'amiguets, que aspira a viure del "cuento" i a xuclar totes les subvencions que puguen. Per a ells potser? Per a viure del "cuento"? Perquè no se sap ben bé quines grans coses fa aquesta fundació. El més greu, però, és veure quins són alguns dels seus integrants:

-Pere Mayor: Principal responsable de que el nacionalisme valencià arreplegat en l'antiga UPV no alçara el cap durant 20 anys (el temps que ell el dirigí). Aquest senyor sí que era un ninot del desaparegut Josep Lluís Blasco, que era un personatge marxista desfassat, i al final de la seua trajectòria, oportunista. Ell, Blasco i alguns altres tingueren la barra de tirar fora al gran Francesc de Paula Burguera per a posa-se ells. Amb Burguera, de ben segur, el nacionalisme valencià no haguera fet el ridícul tant de temps. I el més greu en darrer terme fou que aquest senyor estigué vivint del sou que li pagava el partit eixos 20 anys que estigué al capdavant.

Semblava que per fi la gent amb trellat del nacionalisme valencià s'havia desfet d'ell, però ara torna, i sembla que vol tornar a manipular el nacionalisme valencià al seu gust. El més greu és que com Enric Morera fou ja un ninotet seu, és possible que ho torne a ser de nou.

-Joan Mansanet: Aquest senyor pot definir-se com a un vividor del nacionalisme, i un estafador en sentit ample. A més la seua família té contactes amb l'Opus Dei (i fins i tot és possible que ells mateix ho siguen). Repassem el seu historial:

a) Son pare Rafael Mansanet fou la mà dreta d'Eliseu Climent en el temps que aquest rebia més subvencions i més coses fosques féu amb eixes subvencions. D'altra banda, sembla que tingué problemes judicials per presumptes estafes, i una volta li van precintar el despatx. Ja diuen els castellans que de tal palo, tal astilla.

b) Ell fou secretari de la cooperativa "dels rics" de Simat de la Valldigna (d'on procedeix la seua família, ja que ell és nascut a la ciutat de València), i en el poble sempre s'ha dit que ell i altres amiguets seus feren una estafa als pobres llauradors, aprofitant-se de la seua poca cultura. Quan l'estafa era molt evident, deixà el càrrec i tornà a València ciutat. A conseqüència del descrèdit que això suposà per al BNV, on llavors ell era regidor, aquest passà de tres regidors als dos que té ara.

c) Estafà a Joan Senent, històric nacionalista valencià, i està en plets per això.

d) Ell i un altre pinta del BNV, Lluís Miquel Campos, estafaren l'històric nacionalista Pere Riutort, quedant-se per a ells uns diners que aquest capellà tenia en la Fundació "La Mata de Jonc" per a construir un gran santuari en Tàrbena, a la comarca de la Marina. No cal dir que aquesta estafa és especialment greu, ja que a més de l'estafa en si mateixa, s'han aprofitat d'uns diners que anaven a revertir en el poble valencià. No cal dir que també està en plets per això.

I darrerament ha ocorregut un fet que relliga ambdós personatges. I és que en les darreres eleccions municipals, fou trida regidora a la ciutat de València pel BNV Consol Castillo. Aquesta és la dona de Pere Mayor, pels que no ho saben. Doncs resulta que aquesta dona té dret a un assessor a l'Ajuntament de València. Però el nomenament d'aquest assessor deu passar per l'assemblea del BNV de València ciutat. I el que ha succeït és que s'ha nomenat a dit a Joan Mansanet per a aquest càrrec. Vet ací, doncs, una pràctica mafiosa i fraudulenta, a més d'il·legal. I tot perquè aquest individu continue vivint del "cuento" i sense pegar brot (perquè no ha pegat brot en sa vida).

NO SENYORS, JA ESTÀ BÉ D'ESTAFADORS, JA ESTÀ BÉ DE VIVIDORS. FORA PERE MAYOR. FORA JOAN MANSANET.

Tot el que dic és perfectament demostrable. En aquesta web no hi ha censura, com en valencianisme.com, i espere, per tant, que no s'esborre aquest missatge.

Gràcies.

Última edició per Nacionalisme digne (19-02-2012 19:55:13)

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.