• Inici
  •  » Noticies
  •  » Reestructuració de la llista de blavers d'ara

#1 02-10-2011 00:20:53

Webmestre
Administrador

Reestructuració de la llista de blavers d'ara

Aprofitant el proper 9 d'Octubre, i tenint present els darrers moviments anticatalanistes, hem decidit reestructurar la capçalera d'aquesta llista, més que la llista en si. La capçalera, doncs, resta d'aquesta manera:

1-Manolo Latorre: No necessita presentació. És el principal responsable de la violència anticatalanista al PV, i una persona autènticament malalta d'odi. No descansarem fins que reba el càstig jucicial corresponent.

2-Samuel Azor: Aquest xic està cada volta més obsessionat amb l'anticatalanisme. Per al pròxim 9 d'Octubre ha calfat l'ambient, i ha dit inclús que el seu partit renuncia a fer actes el tradicional 12 d'Octubre, per a centrar-se en el 9 d'Octubre, i segons diu ell, "lluitar contra el catalanisme". Clar que, el fet que el seu partit renuncie a fer actes el proper 12 d'Octubre també es podria deure a que no van molt bé financerament...En qualsevol cas, i tornant a aquest xic, si ell vol tant de protagonisme, és lògic, doncs, que puge posicions en la nostra llista

3-Juan García Sentandreu: Els nacionalistes valencians duguem massa anys ja aguantant les pallassades i estupideses d'aquest senyor (perquè són això, que no se faça il·lusions que ens ha molestat massa alguna volta), i ell diu que pensa deguir fent-ne. Doncs mereix pujar posicions.

4-José Luis Roberto: A banda que també porta molts anys molestant-nos, encara tenim present la seua provocació en el bar Terra, i nosaltres no perdonem. No obstant, fa poc va fer un comunicat en què deia que es trobava "cansat", la seua empresa estava també afectada per la crisi (quina alegria he he) i fins i tot anunciava que volia deixar la direcció del seu partit. Tot i que això podria ser un cop teatral, i al final quedar en no res, és un indicatiu de que, efectivament, es troba "cansat" (fruit també de la nostra lluita he he), i per tant no molestarà tant ja com en temps anteriors.

5-Toni i Àlex Rochina: Tot i que ja sembla que estan retirats per complet del GAV, nosaltres tampoc no perdonem les seues provocacions, sobretot de Toni, que esperem que algun dia reben el seu càstig (judicial evidentment), corresponent. Per això, tot i no estar en les posicions de davant, mereixen també estar en la capçalera de la llista. Per cert, fa poc he trobat notícies de Toni.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Reestructuració de la llista de blavers d'ara

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.