• Inici
  •  » Debat general
  •  » José Bono aposta per un govern de concentració nacional PP-PSOE

#1 05-08-2011 22:27:54

TirantLoNegre
Membre

José Bono aposta per un govern de concentració nacional PP-PSOE

Macos, sóc com l'ORACLE!

Tal i com ja vaig vaticinar en algun post anterior, Espanya es prepara per a un govern de concentració PP-PSOE. L'excusa són els atacs dels mercats al deute espanyol.

La realitat és que Espanya comença a enrocar-se davant el Pacte Fiscal (Concert econòmic català) que en MAS i DURAN I LLEIDA estan preparant i que posarà el parlament espanyol de cap per amunt. Tal i com ja va passar amb l'estatut de Catalunya, el pacte fiscal esvalotarà l'estat espanyol.

Preparem-nos per a les represàlies, com podrien ser els boicots, les denúncies al constitucional, etc, etc, etc....

naciodigital.cat escrigué:

Bono o el tot per la patria
El president del Congrés dels Diputats, José Bono, ha assegurat aquest divendres que seria "patriòtic" que PP i PSOE s'entenguessin i governessin junts després de les eleccions del 20-N, i així donar un missatge de confiança als mercats en plena crisi econòmica. "Jo sóc partidari que governin plegats com ha passat en d'altres països com Alemanya, on es van entendre la dreta i l'esquerra, tot i que el país germànic no estava en una situació tan delicada com Espanya", ha afirmat Bono en una entrevista a la cadena Cope. "Crec que és patriòtic que es governi junts on és possible i, en aquests moments, potser no seria bo ni pel PP ni pel PSOE però potser sí per a Espanya", ha insistit Bono.

"Els espanyols crec que ho mereixen", ha puntualitzat el president del Congrés, que, no obstant, s'ha mostrat contrari a avançar les eleccions generals del 20-N. "Ho he escoltat des de files del PP, però no del senyor Rajoy, i la meva opinió és que el president del govern va encertar en convocar eleccions anticipades. Per evitar més incerteses, especialment en l'àmbit de l'economia, i per dir clarament als mercats quan són les eleccions", ha comentat Bono. "Però avançar encara més les eleccions seria erroni perquè un canvi de govern no significaria una resolució immediata de la crisi del deute o del dèficit de la nit al dia. I en tenim una prova ben evident a Portugal, on s'ha canviat de govern i les coses han empitjorat", ha recordat el president del Congrés.

"No s'han de confondre els legítims desitjos dels que volen que la lluita es plantegi en el terreny electoral i partidista i aquells altres, entre ells el president Zapatero, que volen guanyar la crisi més que guanyar al PP", ha continuat Bono. "I n'hi ha que volen guanyar més al PSOE que no la crisi. I això crec que no és correcte perquè abans s'ha d'estar amb el país que amb el partit. Els que només busquen la llaminadura electoral pagaran el peatge", ha afegit el president del Congrés, que veu "extremadament nerviosos" als dirigents populars. "Temen que els hi passi el mateix que l'any 1993 quan pensaven que ho tenien tot guanyat i van perdre les eleccions. Aquells ", ha pronosticat Bono, que també ha repartit crítiques cap al dèficit de les comunitats autònomes.

Bono continua dient que l'estat de les 17 autonomies està acabat. És l'única cosa en que té rao l'home. Evidentment intentarà eliminar autonomies com Catalunya per tal de restar poder i silenciar els moviments independentistes i el pacte fiscal.

Serà un greu error intentar retenir Catalunya en contra de la seva voluntat.


Bono escrigué:

Espanya s'hauria de replantejar la formula del cafè per a tots. Encara que soni com una heretgia, s'haurà de plantejar que no podem tenir 17 governs, 17 parlaments, 17 tribunals suprem, 17 tribunals de comptes i 17 defensors del poble", ha enumerat el president del Congrés, que insistit en la necessitat d'aplicar retallades en l'estructura administrativa de l'estat espanyol.

L'ORACLE diu:

El País Vasc també es revoltarà, i al País Valencià començarà a eixir un moviment nou de caracter nacionalista, evolució de l'actual però sense el rerafons de Catalunya (ja no hi han motius, i menys ara que s'ha obert el pastís amb els 6 diputats de Compromís al parlament), disposat a establir vincles ferms amb els catalans. Aquesta és l'evolució natural de Compromís. Començaran a sortir nous dirigents, diferents a Oltra o Enric Morera, molt més posicionats cap a l'independentisme i els Països Catalano-Valencians.

Pot ser el nostre somni de construir un estat confederal entre el País Valencià i Catalunya estigui ben aprop.

Esteu preparats?


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » José Bono aposta per un govern de concentració nacional PP-PSOE

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.