• Inici
  •  » Noticies
  •  » El pancatalanisme torna a derrotar el blaverisme el 31-10-2010

#1 02-11-2010 20:54:59

Webmestre
Administrador

El pancatalanisme torna a derrotar el blaverisme el 31-10-2010

Benvolguts amics:

Aquest Darrer Diumenge d'Octubre en el Puig ha estat un èxit rotund del nacionalisme valencià, tant de l'Aplec del BNV:

http://www.vilaweb.cat/media/continguts/000/017/086/thumbnails/thumb_474__4.jpg

que ha aplegat 1000-1500 persones, com de l'Aplec del PSAN en la Muntanyeta de la Patà:

http://www.vilaweb.cat/media/continguts/000/017/061/thumbnails/thumb_474__4.jpg

que ha aplegat 150-200 persones.

Així doncs, els nostres enemics blavers i espanyolistes, que rosseguen ferro. Aquest creixement imparable del nacionalisme és el que els provoca un estat de ràbia continu, que al final sol derivar en violència.

A destacr també com el neoblaverisme, una volta més, i malgrat el ressó desmesurat que els dóna val.com i el Racó, torna a fer el ridícul. Mireu quants eren:

http://annanoticies.com/wp-content/marxaalpuig2010-7.jpg

Dels quals hi havia un representant del partit "independentista" principatí Reagrupament i un altre d'un partit anomenat "Tierra Aragonesa", així que vosaltres mateixos.

Així doncs, un gran triomf, un nou avanç del nacionalisme valencià.

I per a concloure, dedique aquesta imatge al Polisero (que deu ser, doncs, per força, algun dels que ix en la foto), que en el Racó ha posat una imatge d'un aplec del Puig dels anys 30 amb la bandera blavera:

https://www.antiblavers.org/galeria/albums/bandera/normal_aplec_del_puig.jpg

La foto és de començaments del s. XX, i està clar, doncs, quina és l'única bandera que el nacionalisme valencià usava llavors.

Endavant!

Webmestre.

Desconnectat

 

#2 02-11-2010 22:02:07

senderi
Membre

Re: El pancatalanisme torna a derrotar el blaverisme el 31-10-2010

No sé si titllar el BLOC de "pancatalanista" és molt agosarat avui dia, la veritat.

No en fa una defensa clara dels Països Catalans, juga amb els eufemismes dels noms i crec que defensa un valencianisme estricte, amb vagues i ambigües referències a un futur compartit amb la resta de territoris catalanòfons.

Que no se m'entengui malament, tant debò el BNV fos més fort a les Corts valencianes que avui dia, i poguera decidir accions de govern. Un partit que defensa la unitat del català, que creu en l'Institut Ramon Llull i en la germanor dels PPCC és, a ulls meus, infinitament millor que els que han governat al PV fins ara.
Que a les files del BNV n'hi ha que creuen en els PPCC d'acord, però que el partit en si sigui (pan) catalanista doncs, crec que no.

Malgrat això, dóna goig de veure tantes senyeres als actes del BLOC i les estelades al del PSAN.

Desconnectat

 

#3 02-11-2010 22:07:46

Webmestre
Administrador

Re: El pancatalanisme torna a derrotar el blaverisme el 31-10-2010

Senderi, el que cal evitar precisament és que eixe minoritari grup de neoblavers, que gràcies a internet tenen tant de ressó, se facen amb el control del Bloc.

Com he dit moltes vegades, les bases del Bloc són "catalanistes", i en actes com aquest es veu molt clar. En el Principat potser no ho enteneu, però al PV no és qüestió tampoc d'estar tot el dia parlant de PPCC i nació catalana, sense caure en els errors neoblavers, clar. Cal un terme mig.

Quant al PSAN, tot i que Josep Guia ha fet molt, crec que està condenat a l'ostracisme si usa termes com "Catalunya Sud" per a referir-se al PV. A banda, dins d'ell hi ha gent deshonesta com Núria Cadenas, sobre la qual es podrien obrir molts fils.

Se m'ha oblidat també esmentar la Missa per la pau i la justícia al Puig: Missa en valencià dins del monestir que enguany sembla que ha tingut també molta assistència. En certa manera, i davant la castellanització brutal de l'Església valenciana, que el nou arquebisbe de València Carlos Osoro sembla que vol continuar, això és també un acte de protesta.

Desconnectat

 

#4 02-11-2010 22:20:10

senderi
Membre

Re: El pancatalanisme torna a derrotar el blaverisme el 31-10-2010

En això dels neoblavers tens raó.

Els neoblavers no són el perill, tenint en compte la seva fortalesa real.
El perill és la influència que les seves idees "estrictament valencianes" i "acatalanes" poden tenir davant la direcció i les bases del BLOC.

És una mica com el cas dels blavers, que tot i ser una exigua minoria, han exercit (i exerceixen)una clara pressió sobre la dreta espanyola, que acabà adoptant part de les seves idees secessionistes i anticatalanes.

Tot i així, i reconeguent el fet que el BNV encara avui dia no s'hagi després del seu fusterianisme originari, o de part d'ell, segueixo creient que parlar d'aquest partit en aquests termes no és adequat, ja que no defensa un País Valencià com a part integrant de la nació catalana.

Desconnectat

 

#5 04-11-2010 11:02:56

Webmestre
Administrador

Re: El pancatalanisme torna a derrotar el blaverisme el 31-10-2010

Bé, senderi, si vols, el BNV no és "pancatalanista" estricte, però com he dit adés, les bases hi creuen en els PPCC.

En qualsevol cas, el títol d'aquesta notícia perseguia "provocar" els nostres enemics blavers. Dic això perquè l'any passat en la seua web valenciafreedom, van posar una notícia amb el títol a l'inrevés ("El valencianisme derrota el pancatalanisme") al voltant del 9 d'Octubre, i posaren una foto molt coenta d'un adolescent besant a la seua núvia (els dos amb samarretes del GAV o valenciafreedom, ja no recorde). I la raó per la qual segons ell ens havien "derrotat" era que, usant la violència, com solen fer i com és l'única manera que tenen de conseguir certes coses, i davant la passivitat policial (cosa qu enguany no hi ha hagut) havien impedit que el BNV participara en la processó (in-)cívica del 9 d'octubre.

Per això ha estat tan important que enguany el BNV haja participat, perquè d'aquesta manera anem derrotant a poc a poc el blaverisme, i en especial el blaverisme violent, en el seu terreny.

Doncs això, nosaltres a poc a poc, anem avançant, i ells, que rosseguen ferro.

Desconnectat

 

#6 18-05-2011 21:46:03

TirantLoNegre
Membre

Re: El pancatalanisme torna a derrotar el blaverisme el 31-10-2010

VALCOMLANDIACOM la tierra de nunca jamás, ElMagnate escrigué:

Hacendado me hallo amb el panca panforum de neoantiblaverOS

Per a ells l'enemic és:Blawenciafreakdoom, són els blaweros de tota la vida, i ja que a ells els agrada tant els prefixes, retroblaweros o tal volta paleoblaweros.

O, l'altre gran enemic, eixa confabulació antifusteriana mare de Déu senyor, santa Maria puríssima, perdona'ls-hi-o-u sanyó fusté, no saban allò ka diwan   (xxxsssstt, aqueixa no, que duuu[quantes més u's més catala s'hi és] blau i som neoantiretropaleoneoblaver, aquesta)  , anticatalanista extremista, espanyolista, ¿què espanyolista? ultrahipermegaxatxiespanyolista (no sabies que són darrera de dextereconomia), antiesquerrana(han ussat di que al País Cat.. dic Valancià no té parquè sé català). Menus mal que són quatra gatus.


En sèrio, eixe forum està creat per a que se llepen els pius mútuament, n'hi ha de cada autofelació d'eixes de caure d'esquenes. Para muestra un botón (a dit quelcom en castalla, a la fuguera)

https://www.antiblavers.org/forum/viewtopic.php?id=3015

Ie, Xilxeiro, t'entenc perfectament, el pancacontent de Tirantlupanegra pot somiar tots els rotllos que vullga, però a eixe lloc infecte de les internetworks no val la pena ni acostar-se.

Fa uns anys que vaig llegir el contingut d'eixa pàgina, i si bé em va reforçar molt en les meues idees antiblaveres, encar no em sentia còmode amb les idees pancatalanistes que ahí exposaven. Es pot ser pancatalanista perfectament, però es que eixa gent va en contra de qualsevol classe de valenciania, són uns López-Tenas.

En Xilxeiro amb el seu nou Nick (El Magnate), s'en fot d'antiblavers un cop més. I obviament de la meva persona.

Ai valcomeros valcomeros. Que potser no vau tenir prou amb la pallissa que us va clavar en Serrallonga: el principatí que us va ensarronar amb el tema de la secessió lingüística. Pobrets! i com vau caure. Ploràveu davant de la possibilitat que fóssim els catalans els que optéssim per la divisió lingüísitica, donat que el vostre potencial biològic catalanoparlant és netament inferior al del Principat, i per tant, la secessió no afectaria a la salut de la llengua en general. Més aviat al contrari, en desaparèixer el català al Pais Valencià la llengua es mantindria sana i estalvi en d'altres indrets a on no existeix cap conflicte amb els origens lingüístics (conflictes deguts a l'autoaniquilació que els neoblavers i els blavers heu acceptat com a veritat inmutable, l'odi envers lo català). A més, en desaparéixer el CASTELLANO_CHURRO que proposa Lo Rap Penat, s'acabarien també les polèmiques sobre la llengua a MADRIT. Català només hi ha un, eh macos!

El Serrallonga (expulsat igual que jo d'eixe fòrum avorrit) va demostrar-vos que era netament superior a tots vosaltres en el debat. Per això va ésser expulsat. Sense cap rao evident, quan un català posa potes amunt un fòrum plè d'inútils arrogants com vosaltres, és lògic que els mentors del fòrum vegi un cert perill, no fos cas que molts dels valcomeros vinguéssin cap a antiblavers.org. Em consta que alguns d'ells ja està en aquest fòrum, així què tu Xilxeiro i el teu gosset Polisero(v2020) aneu a fotre-vos pel cul.

És lògic que teniu por, donat que hi ha molta gent al vostre fòrum que comença a estar avorrida de no aconseguir mai res des d'aquesta perspectiva fusetriana. En Fuset no té cap futur. En Fuster és el pasat i és el futur del valencianisme. Aquesta gent, com en Pepe_Toni, en Carabassa, etc.. hi veu molt clar que el valencianisme només es pot construir a partit d'una confederació de Països Catalans, i els antiblavers hi estem d'acord.

En Polisero (V2020), el trist policia munícipal (ai monillo, monillo...)  de 50 i pico d'anys, pobre vellet que ja se li escapen els pets, se li veu el llautó. V2020, sé que en realitat ets un confident dels freekedom i per tant n'estàs per la secessió lingüística. Deixant de banda aquest detall, un cop més no vas poder evitar tornar a utilitzar la teua frase típica "eres imbècil" quan et vas veure totalment encerclat pel discurs d'en Serrallonga.

Macos, quan aneu en cotxe per algun carrer de valència, pregunteu-vos si veieu un urbano amb edat de retirar-se, si no serà el Polisero.

En Serrallonga em va comentar que "Matxacar els valcomeros" Va ser molt fàcil! En realitat, el que en Serrallonga va demostrar és ni més ni menys que els que esteu perduts sou vosaltres i el BLOC amb vosaltres. Sou uns menjamandarines rodejats  d'horta plena de cactus, oi que m'enteneu?

El vostre nacionalisme és de pa sucat amb oli. El vostre caràcter identitari s'ha quedat en "l'alegria de la huerta valenciana" i ningú us segueix.

La minoria del nacionalisme valencià sou vosaltres.

Els antiblavers, hem demostrat que sóm netament superiors en tot. La diferència principal rau en que nosaltres coneixem millor la història. Com a mínim no ens la inventem. Per això, els catalans som anomenats "PRINCIPATINS", eh Polisero? Perquè en la nostra constitució "Els Usatges" ho diu ben clar "Principat de Catalunya". No tenim pas la culpa que Espanya ens hagi degradat a Comunitat Autònoma (la realitat que et rodeja és tan trista que deus sentir impotència en sentir COMUNIDAD VALENCIANA en comptes de Regne de València).

Per cert, estimat MAGNATE, o Xilxeiro,  ara ja pots continuar discutint el nom de la llengua. BACAVÉS et va bé? Recorda que qui va exposar el "Concurs per anomenar la llengua" a can valcomeros vaig ser jo, en TIRANTLONEGRE. I mira! veig que un tio tant llest com tu em segueixes en la mateixa línia. Pot ser per això penso, que potser jo no anava pas tan errat en el meu discurs. I si tu em segueixes és per què els valcomeros esteu mancats d'imaginació. Sense imaginació no hi ha futur.

ElMAGNATE? o pot ser directament t'hauria d'anomenar Xilxeiro.

Adéu cosinets valcomeros! Recordeu que els antiblavers encara us esperem perquè la unió fa la força.



POSDATA: Xilxeiro! perquè estem dividits? si tu i jo pensem igual. Quants nacionalistes hi han al Pais Valencià, 100 Mill? 200 Mil? amb això no tens ni per on començar. Una bona part d'aquests 200 Mil va estar  a la MANI de Barcelona del 10-J-2010. 200 Mil no és res comparat amb el Milió i mig que erem pels carrers de Barcelona. Si creieu que el vostre valencianisme acatalà és tant important, perquè sempre mireu el melic del Principat en el vostre discurs? És tant trist estar tan solet!

Última edició per TirantLoNegre (19-05-2011 16:45:06)


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#7 20-05-2011 22:56:51

Webmestre
Administrador

Re: El pancatalanisme torna a derrotar el blaverisme el 31-10-2010

No tenim per què aguantar les faltes de respecte dels xiquets de val.com. Al final ens van a obligar a prendre mesures serioses a les quals no ens agradaria arribar, però a les quals arribarem si continuen en aquesta línia.

Com bé has dit, Tirant, la seua web és prou decadent, i cada volta ho és més, afegiria jo. Però aquest no és el nostre problema.

Com s'ha dit en altre fil, a veure si les bases del BNV se rebelen i tiren a la seua cúpula neoblavera, i en el Bloc Jove se clarifiquen les línies ideològiques i s'impedeix també que Pere Fuset i la seua colla d'amiguets continuen manipulant.

Desconnectat

 

#8 22-05-2011 00:31:51

TirantLoNegre
Membre

Re: El pancatalanisme torna a derrotar el blaverisme el 31-10-2010

Els valcomeros responen:

Aquí

v2020 escrigué:

No els faces cas. De veritat, no val la pena gastar ni un tecleig.

El tirantlonegre eixe és un pobre desgraciat que s'ha passejat vàries vegades per valcom i sempre ha eixit escaldat.

La millor actitud és fer com si no existira.

Hola V2020, o prefereixes que et digui Polisero. Disculpa que no et contesti a valmcomlandia, però es que resulta que des que en Serrallonga us va apallissar (en el debat, esclar) a tu i la resta de neoblavers d'eixe fòrum patètic, que no sóc benvigut allà. Ja em disculparàs.


Fem una mica d' història: en TIRANTLONEGRE obre un fil en que convida als valcomeros a posar-li un nou nom a la llengua "Concurs per anomenar la llengua". Evidentment, això no és benvingut i de seguida comencen els insults. En TIRANTLONEGRE té que marxar del fòrum.

Mesos més tard, en SERRALLONGA (un altre principatí que passa moltissim dels PPCC) segueix el fil "Concurs per anomenar la llengüa". I ves per on que no es gaire benvingut, perquè serà...El cas es que comencen de nou els insults per als "catalans bovos"

Rourevalencia escrigué:

Què lamentable  O són multinicks o és una conspiració de catalans bovos però últimament açò és un no parar.

En Trellat convida als catalans a que diguem a la llengua valencià, evidentment en tò irònic(molt bona Trellat):

Trellat escrigué:

Hi ha una opció millor.

Dir llengua valenciana a tota la llengua, de Guardamar a Salses.

I que els catalans comencen poc a poc a dir-li a la llengua valencià.

Amb un poc d´insistència crec que es podria aconseguir.

I els catalans encantats, com diuen que això de les denominacions és secundari, una ridicula mania de pobletans ...

Però amics meus, en SERRA és una bèstia parda, insuperable en el raonament:

Serrallonga escrigué:

Doncs a mi no em semblaria malament. Pèrò sincerament, tu et creus el que acabes de dir? Estariem en el cas anterior.Només estarieu contents vosaltres els valencians.

El que jo dic, el millor és la secessió. Et convido a que et defineixis tu també, juntament amb en Toni. Si sou secessionistes digueu-lo clar i acabem ràpid.

Com ja he dit abans, els catalans no tenim res a perdre, ans el contrari. Segurament sortirem reforçats. Però vosaltres...

En Polisero (V2020) es posa nerviós:

v2020 escrigué:

Jo no sé com alguns perden un minut del seu temps amb tu.

El que gent com tu voldria no és la secessió, sinó simplement l'eliminació física d'una part (la meitat) de la llengua catalanovalenciana, que vos trenca els vostres esquemes etnonacionalitaris anacrònics.

Féu com els maltractadors. Abans morta que d'un altre.

No tindreu tanta sort!

I en Serrallonga li contesta amb un raonament molt pla i català:

Serrallonga escrigué:

Tú v2020, no ets secessionista. Ho veig en les teves paraules. Inclús t´ha emprenyat amb mi per que veus que a mi (com a la majoria de catalans) se m´en refot la unitat de la llengua. La meva llengua està sana i estalvi i romandrà per molts segles, per que el fet de que Catalunya s´independitzi d´Espanya, és només una questió de temps.

Dit això, l´únic que vull exposar és que la doble denominació de la llengua, que algú ha exposat en un altre fil, no passa ni per l´IEC, ni tan sols pels catalans i valencians. Ara som uns 7 milions de parlants en un territori de 10,5 Milions de persones. S´ha de fer valer la veu dels altres també. Si s´exclouen els altres territoris, tornarem a tenir un problema de denominació de la llengua al futur.

I sincerament, com a Català, m´emprenya que la llengua estigui en boca de tothom a Madrit i només per a prostituir-la. Això no s´ho mereix cap llengua que aspiri a sobreviure en el futur. Així doncs, prefereixo la secessió.

Però també crec que tenim un futur junts. I per tant, crec en la possibilitat d´anomenar la llengua comuna d´una sola manera en la que tots hi estem d´acord.

Penseu-hi, però no us feu mal!

En Serrallonga exposa la secessió lingüística, i els valcomeros sels posen els ous per corbata

Podeu seguir tot el fil a partir d'aquí:

Aquí

I ara estimats valcomeros, Quí és el bovo? en Serra, Jo, o potser vosaltres?




Així que fa com desde Febrer que en Polisero ha desaparescut? vaja, vaja, perquè serà?

No serà pas perquè va ser descobert per mi, en TIRANTLONEGRE, ja fa temps. I ara resulta que està preparant una nova identitat, per què com a POLISERO ja no tens res a fer, oi?

Última edició per TirantLoNegre (22-05-2011 00:39:05)


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » El pancatalanisme torna a derrotar el blaverisme el 31-10-2010

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.