#1 03-03-2011 21:25:40

TirantLoNegre
Membre

Joan Laporta ha trencat amb SI

Si ja us ho deia jo...aquest tio s´acaba de carregar el nou indenpentisme català abans que nasqués.
Els que han votat SI, heu llençat el vot. Li heu donat el vostre vot a un irresponsable. No es pot anar així pel mon...

http://www.ara.cat/especials/eleccions2 … 56802.html

El tio aquest, ara s´en va amb ERC i amb Reagrupament. Quines penques! I tot perquè vol tenir un càrrec a l´ajuntament de Barcelona i a sobre ocupar el seient del parlament de Catalunya. I si l´Artur Mas li donés un seient a la Generalitat se n´aniria amb CiU.

Doneu-li un seient de ministre de ZPinocho a Madrid i es farà del PSOE.


Diari Ara, SARA GONZÁLEZ Barcelona | Actualitzada el 03/03/2011 14:15
escrigué:

Laporta trenca amb Solidaritat i s'acosta a ERC

El líder independentista no assisteix al dinar que Solidaritat ha convocat aquest migdia



El líder independentista Joan Laporta ha anunciat a través d'un comunicat que no signarà "l'acord de reedició de la coalició" amb Solidaritat Catalana per la Independència perquè no comparteix" que Solidaritat es presenti en solitari a les eleccions de Barcelona. Aquest mateix migdia, el líder d'ERC a Barcelona, Jordi Portabella, ja ha admès que havia mantingut diversos contactes amb Laporta i ha assegurat que, si se suma a la seva coalició, li garantirà un lloc "important" a la llista per garantir la seva entrada a l'Ajuntament de Barcelona.


Laporta també ha anunciat que, davant "l'espectacle mediàtic que ha desfermat" la trobada que Solidaritat té prevista per avui al migdia, no assistirà al dinar-reunió convocat.

Última edició per TirantLoNegre (03-03-2011 21:26:46)


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#2 03-03-2011 23:42:11

Webmestre
Administrador

Re: Joan Laporta ha trencat amb SI

No acabe d'entendre les ànsies de poder d'aquest tio. Collons! Ser president del Barça és ser més important que un president d'un país africà, posem per cas. No va tenir prou? Es veu que no...

La seua gestió al Barça a més crec que és molt discutible: Una ruïna econòmica ha quedat maquillada per uns evidents triomfs esportius...

Desconnectat

 

#3 04-03-2011 09:17:07

Toni_M
Membre

Re: Joan Laporta ha trencat amb SI

Jo no em penedeixo de haver votat SI. SI no és només Laporta i jo no voto persones, voto partits i vaig triar-ne un, i no vaig triar guanyador, però això ja ho sabia. Que en Laporta té sed de poder? Es veu que sí... però quan ha estat la classe política completament honesta? Eh? Coses pitjors s'han vist... Penso que no cal que tirem pedres sobre el nostre sostre, això no ens enfortirà. Ja tiraran les pedres des de fora de Catalunya, però això m'és completament igual.

Desconnectat

 

#4 04-03-2011 14:35:19

Malnaiscut
Membre

Re: Joan Laporta ha trencat amb SI

Jo també l´hauria votat a Joan Laporta, sempre m´ha caigut be, estic a favor de les tesis de Joan Laporta a favor de la unitat independentista. Com tindríem que fer al País Valencià, tots unit en una sola candidatura.
Llegiu, a mi no em sembla tant descabellat el seu discurs:

   

Comunicat de Joan Laporta
Dimecres 02/03/2011
El propassat estiu vaig fer el pas a la política per treballar a fi que Catalunya sigui un Estat de la Unió Europea. Al meu entendre, aquest objectiu només es pot aconseguir amb la unitat de les forces catalanistes independentistes. Democràcia Catalana, partit que presideixo, treballarà, com ha fet des dels seus inicis, per la unitat de l’independentisme, sempre amb la voluntat de sumar esforços per aconseguir els objectius de plenitud nacional que es mereixen els catalans i les catalanes.

Amb aquest esperit constructiu, a les eleccions al Parlament de Catalunya Democràcia Catalana es va presentar amb coalició, amb cinc partits més, sota el nom de Solidaritat Catalana per la Independència, en la qual, cal recordar, no en van voler formar part ni CiU, ni ERC ni Rcat. El resultat d’aquella unitat va ser prou bo: quatre escons independentistes al Parlament de Catalunya.

Ara, en vistes a les eleccions municipals del 22 de maig, penso que és necessari forjar una altra gran coalició independentista a la ciutat de Barcelona, una unitat política que pot ser clau en el govern de la capital del país, en una Barcelona des d’on podem projectar la catalanitat al món. Democràcia Catalana, com així va fer a les eleccions al Parlament, té la ferma voluntat de continuar sumant esforços, mai de dividir l’independentisme. Alguns dels partits que formen part de Solidaritat Catalana per la Independència volen anar en solitari a les municipals a Barcelona, postura que respecto, però que no comparteixo. Democràcia Catalana i jo mateix no participem d'aquest posicionament polític -ben legítim, per altra banda- perquè pensem que en aquestes eleccions municipals a Barcelona una candidatura unitària de tots els partits independentistes seria la millor manera que l’independentisme assolís unes quotes de poder tan necessàries des del punt de vista nacional.

Confio que la majoria de partits que formen part de Solidaritat Catalana per la Independència apostin també perquè l’independentisme gaudeixi d’una unitat majoritària amb grans expectatives en quan a resultats. Respectant totes les opinions, crec que és el moment de fer política de país i no caure en polítiques endogàmiques de partit. Per Catalunya i la seva capital, Barcelona,  cal unir esforços, mostrar unitat i no aixecar noves  banderes que ataquin a les ja existents. En la meva opinió, cal un acte de generositat i d’humilitat a favor d’aquesta gran coalició de partits independentistes, cal deixar enrere possibles qüestions personals. En el meu cas, us asseguro, no tinc cap problema amb cap altre partit ni polític independentista, els reconec la seva trajectòria i, òbviament, no tinc cap dret a vetar a ningú.

Sota el meu punt de vista, i respectant, insisteixo, tots els plantejaments dels meus companys de Solidaritat Catalana per la Independència, estic ben convençut que les municipals a Barcelona són una ocasió òptima per unir el moviment independentista. Vam sumar esforços per entrar amb força al Parlament de Catalunya, vam tenir uns bons resultats i ara cal fer-ho al cap i casal de la Nació. A Barcelona, l’independentisme pot tenir la clau de govern.  És una oportunitat històrica que no podem desatendre.


“Vergonya, cavallers, vergonya!!”

Desconnectat

 

#5 04-03-2011 15:25:56

TirantLoNegre
Membre

Re: Joan Laporta ha trencat amb SI

Macos, no us creieu aquesta carta. La veritat és que en Laporta a pactat amb ERC un càrrec per ocupar a l´ajuntament, per tant lo d´en Laporta no és el desig d´unitat de l´esquerra independentista sinó desig i ambició política personal. Per tant no estem pas parlant de bones intencions ni de bon troç. El senyor Laporta vol acaparar carrecs i fer la pela grossa.

Si realment tingués intenció de només unificar criteris amb la resta d´independentistes, aleshores no es presentaria ell personalment a les llistes de les municipals. No en té prou amb ser diputat al Parlament de Catalunya sinó que a més vol ocupar un seient en el govern municipal de la ciutat. Això no té cap ni peus. Tindria més sentit que hagués estat qualsevol altre del seu partit (democràcia catalana) el que hi anés a les llistes. Llavors potser sí que ens l´haguérem cregut.

Però no...El senyor tenia que ésser ell mateix. Ell mateix que ha pactat amb en Portabella (ERC per a Barcelona), un càrrec a l´ajuntament.

I jo em pregunto, quin sentit té la seva visita al Pais Valencià o a les Mallorques? Que potser també voldrà presentar-se en els parlaments respectius?


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#6 05-03-2011 18:48:13

TirantLoNegre
Membre

Re: Joan Laporta ha trencat amb SI

Primeres queixes de persones importants. L´escriptora alcoiana Clara Simó:

http://www.escriptors.cat/autors/simoic/foto.jpg

Ho diu Isabel Clara Simó, al Diari ARA escrigué:

Isabel-Clara Simó: "Ens sentim traïts, decebuts i ho lamentem moltíssim"

Afegeix l'escriptora membre de Solidaritat: "He defensat a capa i espasa Laporta. La gent que m'ha escoltat deu pensar que o bé sóc una ingènua, o bé una mentidera

La secretària de moviments ciutadans de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), l'escriptora Isabel-Clara Simó, ha carregat contra Joan Laporta per la seva sortida de la coalició. "Ens sentim traïts, decebuts i ho lamentem moltíssim", ha dit en declaracions al programa El Dia a la COM. L'escriptora, a més, diu que s'ha equivocat valorant tant tot aquest temps l'expresident del FC Barcelona: "Jo en tots els mítings he defensat a capa i espasa Laporta. La gent que m'ha escoltat deu pensar que o bé que sóc una ingènua, o bé una mentidera. Espero no ser cap de les dues coses però el que és evident és que m'he equivocat".

Preguntada per si considera que Laporta ara hauria de renunciar a la seva acta de diputat, Simó creu que "és cosa d'ell", tot i que reconeix que "si no ho fa ens perjudica (...) perquè passarem a ser l'últim grup del Parlament". "Estic molt incòmoda. Si Laporta hi renuncia hi entro jo", ha reblat.

Isabel-Clara Simó accepta que el carisma de Joan Laporta "és veritat que ens va anar molt bé a les eleccions" però alhora està convençuda que a llarg termini no hauria funcionat: "Hauria passat això o no. El carisma de Laporta es va apagant a mesura que s'allunya la seva presidència del Barça".

Última edició per TirantLoNegre (05-03-2011 18:51:52)


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.