#1 22-02-2011 19:36:24

Webmestre
Administrador

Aparició del núm. 10 de la revista "Marxa Popular Fallera"

Reproduïm el comunicat de premsa que ens ha arribat:

NOTA DE PREMSA NÚM. 10 REVISTA MARXA POPULAR FALLERA

El Club A la Nostra Marxa ha editat el número 10 de la revista Marxa Popular Fallera, publicació anual que s’ha convertit en una plataforma oberta a l’opinió i al debat al voltant del món de les falles i que eixirà a la venda pròximament en tots els quioscos.

La presentació de la revista tindrà lloc el proper dia 27 de febrer, diumenge, a les 19.30 hores a la Coral El Micalet, carrer Guillem de Castro, 73 de València.

En el número d’enguany cal destacar la col·laboració d’alguns escriptors com ara Lluís Roda, Vicent Penya, Francesc Mompó, Carles Enguix, Pau Sif, Andreu Galan i Pau Vadell.

La revista fa un repàs dels temes d’actualitat i d’altres qüestions que formen part de la història de les falles, com ara: la competitivitat en l’art faller dels germans Fontelles; la situació de les dones en la festa o les falles com a festa igualitària; les batucades versus les bandes de cornetes i tambors; el tema de la censura que exerceix la Junta Central Fallera; la música i els músics durant els dies festius; una reflexió sobre el ninot: eixe gran oblidat; el plantejament de fer les fogueres i les falles en cap de setmana; la innovació en la Falla Lepanto; uns apunts sobre l’Exposició del Ninot, etc.

A més a més, hi podem trobar les habituals seccions de poesia satírica, un dossier fotogràfic de les falles de l’any anterior i un interessant article del malaguanyat Simó Aguilar sobre els seus inicis en el món faller.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.