• Inici
  •  » Noticies
  •  » Sobre el cessament (provisional) de les emissions de TV3 al País Valencià

#1 20-02-2011 21:51:10

Webmestre
Administrador

Sobre el cessament (provisional) de les emissions de TV3 al País Valencià

Benvolguts amics:

Amb gran consternació estem vivint tots la tallada de les emissions de TV3 en el País Valencià. Culpable principal només n'hi ha un: L'executiu Camps i la seua particular persecució envers ACPV. El Sr. Camps, encara que a voltes vulga fer veure que és nacionalista (comper exemple quan promou i s'interessa per la restauració del monestir de Santa Maria de Valldigna), té una obsessió malaltissa contra el nacionalisme ja des de la seua època de Conseller d'Educació, quan se tancava "monàsticament" en l'edifici de la Conselleria d'Educació en Campanar i revisava un per un els llibres de text per a eliminar qualsevol paraula que començara per Cat-.

També és cert que s'acosten eleccions, i ja se sap que, quan la dreta valenciana té problemes, tira mà de l'anticatalanisme per a distreure al personal. És una cosa pareguda a allò del panem et circenses dels romans. També esperen així "aranyar" o "fidelitzar" el vot anticatalanista al PV. Però pareix mentida a més que aquests senyors li facen tant de cas a una, diguem-ne, corrent de pensament (ens referim a l'anticatalanisme), que fora de la comarca de l'Horta no existeix i que està clarament en decadència i propera a la seua desaparició (quan la palmen els seus vellets i els efectes de la droga que prenen facen efecte en els seus joves).

També és culpable el govern central, que amb la seua inacció davant de les solucions que s'han ofert, no ha fet res. Culpable en part, també, és Eliseu Climent, que tenia les emissions autoritzades només de paraula pels seus amiguets sociates, i ja diu un vell proberbi valencià: No queda lo dit sinó lo escrit. Les emissions de TV3 en el País Valencià, tot siga dit, estaven fent-se dins d'un buit legal, i d'aquest buit podia qualsevol govern, valencià o espanyol, aprofitar-se per a tallar les emissions, com així ha estat. Si Eliseu Climent fou tan amiguet dels sociates, podia haver fet les coses ben fetes, i no s'haguera arribat a aquesta penosa situació.

No obstant, aquest no és el darrer combat. La guerra no està perduda, i encara se poden fer moltes coses:

1-La primera, evidentment, mobilitzar la societat de totes les maneres possibles perquè les emissions puguen reprendre's.

2-Fer una difusió internacional d'aquest vergonyós fet, propri no ja d'una dictadura, sinó d'un règim caciquil, com el de l'Espanya de finals del s. XIX.

3-Fer una campanya organitzada a diferents organismes internacionals (els únics que poden fer alguna cosa en aquest sentit) denunciant aquest fet.

Pel que fa a la via legislativa estrictament, al nostre entendre encara no s'han esgotat totes les vies:

1-La ILP sobre una televisió sense fronteres en principi està paralitzada, però legalment no la poden anul·lar, i deurien de tramitar-la en algun moment.

2-Els diferents recursos que ha presentat ACPV no estan resolts del tot. L'executiu Camps podria així tornar a fer el ridícul, com ha fet ja amb les diferentes sentències que ratifiquen una vegada i altra la unitat de la llengua.

Fins i tot caben solucions imaginatives:

1-No sé si és possible veure TV3 per internet. Tots els experts en informàtica dels PPCC deurien de posar-se d'acord per a permetre això, i això seria un colp en els morros a l'executiu Camps. Internet és lliure, i ací no se pot actuar de manera caciquil, com ha fet l'executiu Camps.

2-Sempre quedarà la TV3 internacional, que es pot rebre via satèl·lit.

3-I parlant d'antenes i satèl·lits, no sé si n'hi hauria alguna possibilitat d'utilitzar-ne alguna antena especial per a poder captar ací TV3. S'hi deuria treballar en això, i això també seria un altre colp fort a l'executiu Camps i aquesta mesura caciquil.

En darrer terme, no cal perdre mai l'esperança que el trellat s'impose per fi, i l'executiu Camps i el govern central recapaciten i arreglen aquesta injustícia.

No hi ha res perdut, amics.

Endavant!

L'equip de www.antiblavers.org

Desconnectat

 

#2 20-02-2011 23:50:54

Toni_M
Membre

Re: Sobre el cessament (provisional) de les emissions de TV3 al País Valencià

És clar que es pot veure TV3 per Internet, entreu a http://www.tv3alacarta.cat

Però no us quedeu amb això! Tornareu a vèncer perquè lluitareu i comptareu sempre amb la nostra ajuda!

Desconnectat

 

#3 23-02-2011 15:59:34

TirantLoNegre
Membre

Re: Sobre el cessament (provisional) de les emissions de TV3 al País Valencià

Tranquils macos, que no estem pas tant malament!

El Axxul CAMPS deu tenir un coeficient intelectual esquifit. No es pensarà pas, que tancant uns quants repetidors al Pais Valencià, tancarà també TV3 a Internet, no? o pot ser si que s´ho pensa. JOJOJOJOJOJOJOJOJO!!!!!

Parapapapa!!!
http://www.google.es/images?q=tbn:VMvixcJh5HeRGM::hoysecumplen.com/wp-content/uploads/2009/10/no_soy_tonto.jpg&t=1&h=78&w=80&usg=__ONcnBZYBv0fANO-iTQBA8Aumccw=

http://www.ara.cat/ara_premium/cronica/Telecomunicacions-CMT-ACPVLinforme-Radiodifusion-ACPV_ARAIMA20110223_0012_39.jpg F. CAMPOS: Tengo que descubrir como se hace para cortar también el Internete ese...  Per primera vegà que hago una cosa importante en Valencia, después del circuito de F1, y que gusta a mi electorado anticatalanista. Pero aún se pue ver TV3 en Internete y nadie m´havia disho na.! Cagonlapuuuú! PANCAS QUE SOIS UNOS PANCAS! Ahora mismo me voy a ver al Hujintao de China, pa ver como se corta en internete. Va a ser P´aaaa cagar-se i no tocar-se!


http://www.ara.cat/ara_premium/cronica/Generalitat-Coneixement-Mas-Colell-Parlament-Ladvertencia_ARAIMA20110210_0038_40.jpg El Duo dinámico: Tranquilo Artur, hablaré con Camps para que reestablezca las emisiones lo antes posible.

http://www.google.es/images?q=tbn:zBE1y54zM01VpM::4.bp.blogspot.com/_lAO5uV95JFE/S_qHiiRhgzI/AAAAAAAAAcA/d9zkAHZSCTE/s1600/zp1.jpg&t=1&h=78&w=78&usg=__4Xzhns_vgBRLgpZcqSh1GF62B2k= Vaya moco que me he marcado...i el MAS va y se cree que voy a hablar con CAMPS sobre las emisiones de TV3. Jaja! http://www.google.es/images?q=tbn:m0333twYRkn3wM::www.ideasmx.com.mx/blog/wp-content/uploads/2010/03/pinocho.jpg&t=1&h=78&w=78&usg=__L39mH10jqkKc-WS5-vjts2dW4xQ= Se pilla antes a un tonto que a un mentiroso, jeje!

http://arturmas.cat/media/52571_portada.jpgEls Savis: Ahir em vaig reunir amb el tonto de ZPinocho i em va dir que parlaria amb en Camps pel tema del tall dels repetidors de l´ACPV. No sé si m´ho estaba dient en serio o en conya....El cas és que fa anys que a casa no mirem la tele. Allà ho veiem tot per ordinador. Jo veig el 3-24, el 3XL, i quan m´avorreixo em poso el "MAC MEC MIC Toca´t el Melic"...Doncs a mi m´agrada el PIMPAMPUM del Crakòvia, tu!

http://arturmas.cat/media/51330_portada.jpg DURANT DE LLEIDE: Artur, això del MAC MEC MIC és el CLUB SUPER 3. Mira que a vegades penso que ets una miqueta infantil...

http://ciu.cat/media/49856.jpg EL MOLT HONORABLE: Valencians, catalans tots! no us preocupeu més. Podeu venir a casa meva a veure el Club Super 3!

http://3.bp.blogspot.com/-l6oDQxhc2ps/TdwMg-KdCvI/AAAAAAAAAdM/xw3Z0Q6oXt0/s400/IMG_3536B.jpg MAC MEC MIC Toca´t el melic!



Au va! ara que en Camps s´en vagi a la Xina a preguntar-li al govern més dictatorial del mon com es pot bloquejar TV3 a Internet desde el Pais Valencià...Amb unes tisores, tallant les esquifides connexions de coure de telefònica!!!!! JOJOJOJOJOJO!!!

http://www.spanish.xinhuanet.com/spanish/2008-03/16/xin_825cfc5bf3d5431a8bd22fc4b64640f3.jpg  Hu Jintao: Bueno, em mi casa tolavia quela mutlo pol hasel en matelia de delechos humanos.

http://www.google.es/images?q=tbn:ZJ1U6AIYx3r0FM::www.diarioya.es/store/FranciscoCamps.jpg&t=1&h=78&w=61&usg=__mfjaYArc_JmodjZ1pWZoybQHP98= F. CAMPOS: no si yo solo venia a que me dijera como se corta Internet. En ningún momento he hablado de la matanza de Tianamén.


http://elbucaro.blogia.com/upload/20081029161929-tijeras-de-podar.jpg F. CAMPOS: Mira que era fácil, Macho!

http://estaticos03.cache.el-mundo.net/elmundo/imagenes/2007/02/01/1170358981_extras_ladillos_1_1.jpg Foto EFE: La ciudad de las artes y las ciencias durante el apagón.

És que em pixo, nanos!!!

Tío Paco, ja sabiem que de petit arribaries ben lluny! http://2.bp.blogspot.com/__UebD9zyank/TRfdDh9C9QI/AAAAAAAAAKs/0uL0x730lKQ/s320/Micky%2B2.jpg

Última edició per TirantLoNegre (26-06-2011 19:25:38)


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#4 25-02-2011 13:04:21

manelmod-PV
Membre

Re: Sobre el cessament (provisional) de les emissions de TV3 al País Valencià

Falten a penes 3 mesos per a les eleccions autonòmiques del 22M i Camps i la seua llarga cohorte d'assessors i  llepons a sou (i quins sous, deumeu, en moments de crisi!) han tret de la màniga el conillet de tancar les emissions de TV3 amb el recurs al multàs a ACPV. podiem haver-ho fet fa anys i ho han fet ara, amb la Gürtel apretant, Gènova dubtant i la possible sagnia de vots a l'abstenció, el PSCV-SOE del patètic Alarte o a la caverna blavera del GAV-CV o grupúscles de ciclats nazis com l'Espanya 2000 del "coixo" Roberto.

Desconnectat

 

#5 26-02-2011 00:16:00

HERETGE
Membre

Re: Sobre el cessament (provisional) de les emissions de TV3 al País Valencià

El que ha passat es una vergonya, però al PV totes estes situacions son del més normal, ja he dit alguna vegada que la política del PV (amanida amb els vots dels valencians) sembla un circ. La generalitat no té cap dret de tancar un mitjà de comunicació, mes encara sense un motiu clar. La tdt està plena d´un fum de canals que no valen per res, a banda que son reaccionaris e intenten transmetre l´odi i ningú els tanca. Però a la fi paco camps com a gran senyor feudal ha fet el que li ha rotat.

Desconnectat

 

#6 10-04-2011 00:32:54

esteladeta
Membre

Re: Sobre el cessament (provisional) de les emissions de TV3 al País Valencià

després de les eleccions tornara la tv3 ja que camps ha fet aço per rascar mes vots reialment enganya al blaverisme els dona esperances per a  despres llevarles aquet manipula lo que siga per guanyar. La tv3 no s´ha acabat es tot politica I falsetat ha sigut durant mes de 20 anys la nostra televisió en la nostra llengua una televisió de qualitat i amb continguts de alt nivell mes que la restas de canals que hi ha a la tdt i també seria necessari que l ´ info tv  li donaren la llicencia per emetre en tdt donant una xarxa de canals en català de gran qualitat

Desconnectat

 

#7 11-04-2011 18:11:54

esteladeta
Membre

Re: Sobre el cessament (provisional) de les emissions de TV3 al País Valencià

reialment aquest personatge necessita els vots dels blavers i tota la colla de borregos que el voten el dia que li donen  l ´esquena sera la recuperació del país valencià cap el nacionalisme
i la derrota de l ´espanyolisme que tant de mal ens esta fent

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Sobre el cessament (provisional) de les emissions de TV3 al País Valencià

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.