• Inici
  •  » Campanyes
  •  » No al GAV en la Fira de Sant Sebastià de Silla

#1 11-01-2011 23:46:23

Webmestre
Administrador

No al GAV en la Fira de Sant Sebastià de Silla

Benvolguts amics:

Com ja hem comentat, és intolerable que el PSOE valencià torne a fer-li el joc al GAV, i ara l'Ajuntament de Silla (Horta Sud), els permeta anar a la Fira de Sant Sebastià (21-3 de gener). Recordem que fou el PSOE també qui permeté al GAV anar a Expojove, i no féu res per a tirar-los fora durant 30 anys. Després d'uns 5 anys aproximadament de campanya intensa, entre molts hem aconseguit tirar-los fora, però el mèrit no és, precisament del PSOE.

Començarem, doncs, escrivint a l'Ajuntament de Silla, en la seua web hi ha una secció de contacte. No he trobat cap e-mail en la web. Doncs emplenem aquesta secció, amb un missatge, que pot ser així:

Benvolguts Srs.:

El motiu d'escriure'ls aquest missatge és perquè ens hem assabentat que el Grup d'Acció Valencianista estarà present en la Fira de Sant Sebastià, que tindrà lloc en el seu poble entre els dies 21 i 23 de gener. És increïble i lamentable que Vostés pemeten l'assistència d'aquest grup, que es fonamenta en l'odi i la violència, i el qual, al llarg dels seus més de 30 anys d'existència, ha exercit tot tipus d'actes violents, delictius, vandàlics i terroristes. Si volen informació sobre això que estem dient, en aquest dossier poden trobar-la: http://www.antiblavers.info/galeria/alb … -2010.pdf.
Esperem, doncs, que no es permeta l'assistència d'aquest grup, l'ideari del qual vulnera els valors de la convivència i la democràcia.
Atentament.
[Vostra signatura].


Altres adreces interessants:

info@socialistesvalencians.org [Adreça del PSOE valencià]

infopsoe@psoe.es [Adreça del PSOE estatal]

Demà faré una versió en castellà.

Desconnectat

 

#2 12-01-2011 00:42:38

Toni_M
Membre

Re: No al GAV en la Fira de Sant Sebastià de Silla

Enviat!

Desconnectat

 

#3 12-01-2011 10:48:42

Toni_M
Membre

Re: No al GAV en la Fira de Sant Sebastià de Silla

Resposta de l'Ajuntament de Silla!!!

Bon dia,



En relació al seu correu electrònic, li comunique que efectivament aquest grup ha sol·licitat i ha pagat les taxes per tal d’assistir a la fira de Sant Sebastià. No obstant això, l’Ajuntament no ha autoritzat la seua presencia a la mateixa.

Hem rebut sol·licituds de diferents grups polítics i altres de manifesta tendència ideològica,  però totes han sigut desestimades. L’objecte de la Fira és promocionar el comerç.



Reba una cordial salutació,



Gabinet d’Alcaldia

Desconnectat

 

#4 12-01-2011 13:55:28

saforenc
Membre

Re: No al GAV en la Fira de Sant Sebastià de Silla

a Silla i als caps del PSOE a la cara.

Desconnectat

 

#5 12-01-2011 15:36:20

Webmestre
Administrador

Re: No al GAV en la Fira de Sant Sebastià de Silla

Doncs si en Silla els han denegat anar, ells ja deurien d'estar assabentats, i no han dit res en valenciafreedom. Nou gran fracàs per a ells, doncs.

Sí que estan acabats, fotuts i, sobretot, desesperats per tenir algun espai públic on rentar-se la cara i captar adeptes.

En qualsevol cas, estic molt content perquè es veu que no anar a Expojove enguany els ha fotut prou, i com ja diguérem, tot i que ha col·laborat molta gent en aquesta campanya, podem presumir que som els que la iniciàrem, i tots els anys hem estat incidint en ella.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Campanyes
  •  » No al GAV en la Fira de Sant Sebastià de Silla

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.