#1 30-12-2010 16:30:01

Webmestre
Administrador

2010, "annus horribilis" per al GAV

Benvolguts amics:

S'acaba aquest any, i hem d'estar tots molt satisfets dels resultats de la lluita antiblavera. El GAV, màxim exponent de la violència blavera, ha patit seriosos revesos:

-El 9 d'Octubre pel matí la policia espanyola per fi executà (molt exemplarment, tot siga dit), la seua tasca de protegir els ciutadans i defensar l'Estat de Dret, i els del GAV van rebre de valent.

-El 9 d'Octubre per la vesprada se va veure l'escàs poder de convocatòria del GAV, amb poc més de 100 persones.

-Han eixit a la llum els noms dels actuals caps de les JJGAV. Com a màxims responsables de la violència blavera (hui dia executada bàsicament per les JJGAV), seran els subjectes de futures demandes judicials, i en qualsevol cas, sabem, doncs, a qui demanar responsabilitats.

-No han protestat ni contra el Correllengua de Gandia ni contra el Festival Inquiet de Picassent, com en els darrers anys. Això és un indici que no disposen de diners per a pagar autobusos i dur gent de València ciutat a eixos llocs, que és el que feien. També és un indici de que aquests dos esdeveniments estan ja plenament consolidats i en ells, conscients potser d'això, ha cundit el desànim.

-Continua la causa judicial contra ells per l'assalt al Casal Jaume I de Sueca el 14 de desembre de 2007. Encara que en la seua web valenciafreedom diguen el contrari, jo sé de bona tinta que el tema va avant. Entre d'altres coses, perquè tinc amics personals entre els agredits.

-S'han obert noves causes judicials contra ells, i els xics de les JJGAV han tornat a rebre multes.

-La seua alma mater Juan García Sentandreu ha rebut una multa exemplar per un recurs contra l'AVL.

-La RACV i Lo Rat Penat han encetat uns processos que poden conduir al seu trencament definitiu amb el GAV i a la seua acceptació definitiva de la normativa de l'AVL.

-Sobretot, enguany el GAV no va a Expojove. No ens cansarem de repetir com és d'important aquesta fita. Expojove significava per al GAV rentar-se la cara i aparèixer com a un grup "moderat", i sobretot, captar nous adeptes entre xiquets i joves incauts. Enguany, doncs, al final de la fira no podran dir allò de creixement espectacular del GAV després d'Expojove, com en altres anys.

Tot això està bé, però no és suficient. S'ha de continuar lluitant contra el GAV, hostigar-lo sense descans en tots els fronts possibles, i no descansar fins a que desaparega.

Aquest nou any, anem a centrar totes les nostres forces en encetar processos i activitats conduents a la seua il·legalització i a l'empresonament dels seus dirigents. Com ells són tan ignorants, sempre se burlen quan diem això. Però també se burlaven quan déiem que, entre tots, els tiraríem d'Expojove, i al final ho hem aconseguit.

Labor omnia vincit (El treball tot ho venç).

Altra solució serà que el GAV abandone el principi de la violència activa que porta aplicant des de la seua fundació, i tot i ser una institució blavera, use mètodes pacífics, com fan la PJV, Lo Rat Penat o la RACV. Ho hem dit moltes vegades, tot i que discrepem ideològicament d'aquestes tres institucions, hem de lloar el fet que usen mètodes pacífics, i estiguen oberts al diàleg.

No obstant, com sembla que la violència i l'odi són intrínsics al GAV, lluitarem contra ells fins a la seua desaparició.

I ho aconseguirem.

Webmestre.

Desconnectat

 

#2 30-12-2010 16:39:47

saforenc
Membre

Re: 2010, "annus horribilis" per al GAV

/clap !!!

/clap !!!

/clap !!!

Desconnectat

 

#3 30-12-2010 23:12:04

Toni_M
Membre

Re: 2010, "annus horribilis" per al GAV

Són moltes fites aconseguides aquest any i que així continuï en anys vinents smile

Desconnectat

 

#4 31-12-2010 00:42:06

HERETGE
Membre

Re: 2010, "annus horribilis" per al GAV

Esperem que l´any 2011 siga un any igual de bo per al GAV.

Desconnectat

 

#5 31-12-2010 11:32:39

Pendrach
Membre

Re: 2010, "annus horribilis" per al GAV

La lluita contra el blaverisme continua...

Feliç Any Nou 2011!!!!

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.