• Inici
  •  » Noticies
  •  » L'equip de www.antiblavers.info felicita la RACV i Lo Rat Penat

#1 18-12-2010 17:03:24

Webmestre
Administrador

L'equip de www.antiblavers.info felicita la RACV i Lo Rat Penat

Benvolguts amics:

Com ja sabeu, els darrers dies hi han hagut una sèrie d'acostaments històrics entre Lo Rat Penat i la RACV i l'AVL.

Tot començà amb una conferència de l'històric nacionalista, i professor de Filologia Catalana a la Universitat de València, Abelard Saragossà en Lo Rat Penat. Abelard Saragossà és amic meu personal des de fa molts anys, i com ja hem dit moltes vegades, una de les raons que ens impulsà a fer aquesta web foren les amenaces telefòniques que rebé en Nadal de 2004. Abelard Saragossà no sols és un gran nacionalista, sinó una excel·lent persona, amb un gran cor i generositat.

Evidentment, encara no hi ha res clar, però això vol dir que hi ha una possibilitat de que tant Lo Rat Penat com la RACV acaben abandonant el secessionisme lingüístic.

D'aquesta manera, el blaverisme restaria sols reduït al GAV i a CV (i potser UV), que quedarien com el que són, grups marginals, sense cap influència en la societat valenciana, i que com ningú no els fa cas, han d'usar sovint la violència i el terrorisme per a fer-se notar, tal com feren el darrer 9 d'Octubre. D'aquesta manera a més, seria més fàcil il·legalitzar-los i acabar amb ells d'una vegada per totes.

Insistim que no hi ha res clar encara, però des de la nostra web felicitem i animem a Lo Rat Penat i a la RACV pel pas donat. Especialment satisfets estem del pas donat per Lo Rat Penat, entitat que fins 1978 fou la casa comuna del nacionalisme valencià. En eixe any, i en els posteriors, els blavers usaren tot tipus de mètodes violents i terroristes per a fer-se amb el control d'aquesta centenària i entranyable institució. Però cal mirar avant i oblidar-nos d'això, estem en el camí de que Lo Rat Penat torne a ser el que fou sempre.

Sens dubte, aquestes notícies han estat un bon regal de Nadal. A veure si la següent és que el GAV no va a Expojove, i així d'aquesta manera es completa un annus horribilis per al GAV.

Webmestre

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » L'equip de www.antiblavers.info felicita la RACV i Lo Rat Penat

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.