#21 21-10-2010 01:28:07

saforenc
Membre

Re: La mala fe de Pere Fuset i valencianisme.com

La vergonya sols es perd si un te integritat i no es el cas Almogàver hmm

Ni integritat ni coherència, espere tindre al meu abast algun dia un micròfon* per poder-li preguntar açò davant de la major quantitat de gent possible.

No vull seguir que esta gent en posa de molt mala "follà" i ja tenim prou articles al diari.

*comporta molta gent

Sàpigues Pere, si em pots llegir i no el guanya la vergonya aliena, que al teu fòrum tens participant al agressor del correllengua 2008 a la capital de la safor i amés amés, familiar d'una persona que pertany al cos de seguretat del estat espanyol.

Que com ho se?, aprén a administrar i el "teu" fòrum.

Última edició per saforenc (21-10-2010 01:31:29)

Desconnectat

 

#22 25-10-2010 19:24:34

xoco
Equip

Re: La mala fe de Pere Fuset i valencianisme.com

Quina vergonya de fil, me cansat de llegir barbaritats de tota classe.

Saforenc, estas un poc flipat, anava a contestar-te algunes cossetes, que inclús, de tindre raó en sembla que la perds. I en Gandia, podem parlar-ho.

En sembla, que este fil esta fet a consciencia desde la mala fe.. i no precisament de Pere Fuset
ni de val.com. Alguns se vols veu un radicalismne mes propi dels valenciafrikoms que d'altra cosa, i personalment, no m'agrada això doncs quan arribes a eixe estat, sempre es pensa que se te raó en tot. Per tant, no veig que este fil, siga raonablement per debatre 2 punts, si no, directament un atac a una persona obertament.

I qui no li agrade val.com, que faja com jo que no en participe desde fa 2 anys. Es lo que cal quan no s'esta dacort.


defensar la terra no es cap delicte

Desconnectat

 

#23 25-10-2010 19:55:02

Webmestre
Administrador

Re: La mala fe de Pere Fuset i valencianisme.com

Benvolgut xoco:

De quina classe de barbaritats parles? Perquè jo ací l'única barbaritat que veig és que un rumor referent al TEU partit (si no és que t'has fet del Bloc tu també) el convertisquen en una notícia. I això sols és un indicatiu de la manera que tenen de fer les coses.

Tota la resta de coses que diem de Pere Fuset i val.com estan fonamentades. En eixa web en canvi, han dit tota classe de calúmnies de nosaltres, fins i tot que som "nazis", en el més pur estil blaver (i no puc evitar pensar que la influència del GAV en Pere Fuset mentres hi va militar quan era adolescent fou molt determinant en moltes coses)...

Te convide, doncs, que digues quines coses de les que hem dit et semblen "radicalismes" o "barbaritats". I evidentment que fa temps que no entre en val.com, perquè per a sentir una espècie de "Jocs Florals" continus i de "Levante feliz" en versió neoblavera, doncs, com que no tinc ganes.

Desconnectat

 

#24 25-10-2010 22:23:35

saforenc
Membre

Re: La mala fe de Pere Fuset i valencianisme.com

xoco no el calles, quina barbaritat he dit?

A Gandia si vols ho parlem però el torne a repetir que la gent que te que saber que pense d'esta persona, gran part ho sap, tinc per costum no callar-me res, a no ser que siga qüestió de mort o integritat física.

T'afegiré una cosa, ser un INCOHERENT EN LA "TEUA" GENT ES UN "DELICTE" i si el parec un radical, tindràs que aguantar-te.

Última edició per saforenc (25-10-2010 22:27:41)

Desconnectat

 

#25 25-10-2010 23:43:35

xoco
Equip

Re: La mala fe de Pere Fuset i valencianisme.com

Webmestre, antes des res,  ja no es el meu partit de fa mes de dos anys, hehe, ni tan sols ho va ser doncs mai vaig militar a ERPV, sols ser amic i en les JERPV, això no en feia per a res del partit  EIXE, va ser inevitable per la meua ideologia marxar al ben poc, menys d'un any, i militar en altre lloc directament on si podia fer les coses segons la meua ideologia (no dic on obertament, però es a l'esquerra independentista)

En quant a Pere, Se vos nota que li teniu ganes, jo, no li tinc cap gana, en sentit personal, i si pensara que fora del GAV o influencies, segur que l'hauria partit la cara ja.. però no es així doncs, s'heu passat en descalcificacions al meu paréixer. Sense anar a faltar-lo, se vos noten les dents...

Posare algunes cosetes que al meu pareixer, i segons lo que conec jo i se, s'en van de mare, com he dit, sense faltar directament per ami, això es una ofensa que et diguen o llisques tu tu:


-Els borreguets de Pere Fuset, que ensinistra perquè escriguen tot el dia en el Racocatalà:

FALS! ELS BORREGOS SON BORREGOS, I AMI TAMBE EN CAU MOLT MAL MES DE UN, QUE CONSTE, ALGUN, RECONEC QUE SE LA ESTAN GUANYANT...

-Si respectes les regles d'aquest fòrum, supose que els admins no tenen per què tirar-te fora.

PERQUE SENSE DIR PER A RES CAP COSA NI TAN SOL RARA JA SE LI ENTRA AIXÍ?

-Per què "ensinistres" xiquets perquè es passen tot el sant dia dient parides en internet?

CREC QUE TE ALTRES COSES A FER QUE ENSINESTAR XIQUETS, ELS XIQUETS, SI SON TONTOS SON TONTOS I AU, AL MEU PAREIXER, HI HAN ALTRES XIQUETS MES PERILLOSOS PER AL VALENCIANISME

pel edit veig que feina en tens ben poca a les 4 del matí d'un dimarts.

SOLS DIC QUE AMI NO EN DIGUEREN AIXÒ PER LO QUE PUGUERA PASSAR

hui ja he despotricat prou d'esta pseudo-persona i quan torne a creuar-me amb algú ho tornaré a fer.

PSEUDO-PERSONA. FENT AMICS

si esteu amb PJV es que defeneu les normes del Puig?

BARBARITAT PURA I DURA, I DE MOLT MALA LLET




I bo, jo, ja dit que no volia parlar del tema, sols, diré, que, conforme viu el valencianisme el 90% de valencians, que no saben que el valencianisme va mes enllà de ser del VCF, no en sembla mal estos "neo-blavers". També, diré, que es pedrer el temps ser neo-blaver doncs, no es pot arribar a cap lloc, el blaverisme es merda el mires per on el mires, un valencianista, per arribar a ser-ho plenament, no te mes remei que ser "catalanista" (en això no en referisc a voler Països Catalans si o no, si no, admetre la catalanitat del País Valencià) .
Ara be, per ami, si un valencianista no es sent com jo o com part o tots de vosaltres, PPCC en referisc, mentres, reconega uns lligams històrics i tinguen clar que el valencià és català, doncs cap problema! No es pot obligar a ningú a formar part de algo que no ha existit mai! El Regne de València si que va existir i per tant, qui sols vullga reconéixer un valencianisme exent de catalanisme polític, doncs, es legitim, i es ai, on venen estos, ells volen això, collons, es legitim i punt. Que sàpiga jo, el blaverisme es secessionista, es extrema dreta, es l'arma espanyolista, es conservador. El blaverisme no es una bandera, eixa mateixa bandera de València, es nostra , es de tots, doncs així esta constituïda i així la reconeix el 85% de valencians, desde els neo-nazis als comunistes, es de tots i sols la odien alguns pancatalanistes i els anarcos no per blavera, si no per ser bandera soles. La bandera que es diu estrelada també es "sintoma" de valencianisme, es lo que fan ells, o han estat intentar fer-ho, i torne a dir, mentres la societat valenciana estiga tan espanyolitzada i inculta de valencianisme, no es gens roïn això... se de molts que han entrat al valencianisme per el blau, jo en soc un sense anar mes lluny.


defensar la terra no es cap delicte

Desconnectat

 

#26 25-10-2010 23:59:12

saforenc
Membre

Re: La mala fe de Pere Fuset i valencianisme.com

quan parle de pseudo-persona parle de politicament no perquè siga gay, astronauta o piragüista.

Per a mi te un doble raser.

Respecte a lo del PJV ho mantinc i no es mala llet, es el que pensa eixa gent, mala llet seria dir que se'ls folla o qualsevol altra barbaritat o dir-li fill de puta o quelcom aixi a la lleugera,no es cap barbaritat sinó llegeix certes coses o sinó, tranquil, si el veig li ho preguntaré de forma directa i educada però amb la mateixa fermesa.

A mi no em cal pertànyer a cap associació per tindré més sentiment valencianista.

Si critique es per on esta.

I el "quoteje" amb el teu permís ...

"Ara be, per ami, si un valencianista no es sent com jo o com part o tots de vosaltres, PPCC en referisc, mentres, reconega uns lligams històrics i tinguen clar que el valencià és català, doncs cap problema.""

Tu ja tens d'on agafar-te per criticar a Pere Fuset i com supose que entendràs quan jo personalment parle de neo-blavers em refereix a este tipus de gent que tu acabes de anomenar al final o penses que jo no m'estime la reial senyera del cap i casal?

jo he entrat al valencianisme per l'amor a la meua terra que tinc des de que recorde i m'he preocupat d'informar-me, abans de conéixer cap conflicte de bandera ni llengua, perquè sempre he dit que soc Valencià i prou.

sols llegir al fòrum la paraula JAGANT em cremen els ulls a val punt com.

Soc un maleducat, ho se.

edit: m'agradaria una resposta perquè t'has passat tres pobles imaginant el que el dona la gana i has sigut prou incoherent.

Última edició per saforenc (26-10-2010 10:50:02)

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.