#21 21-05-2009 15:33:59

Re: Presentació

Nah Palamos, els blaveros son més falsos que el Papa. Son capaços de fer-se passar per qualsevol cosa, inclús per una contraria al que ells pensen.

Per exemple: tots sabem que la majoria (95%) dels blaveros es senten totalment espanyols, doncs quan els convé diuen que son nacionalistes, que van lluitar amb els "maquis", que són republicans, que son d'esquerres, que son anarquistes, que son comunistes, que son independentistes, que son antinazis... i als fòrums nazis diuen que son nacionalsocialistes, que els seus pares van ser alemanys nazis, que van lluitar contra la resistència francesa... tot per negar la unitat lingüística i nacional es poden fer pasar per mil disfreces, despres a les seues webs el trobes el que et trobes.

Es molt comú trobar açò a fòrums com "a las barricadas":

Hola buenas, soy un valenciano antifascista anarquista indignado por que pongais Paisos Catalans, entrad aquí y tomad información "www.blavencianfrikis.com".


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#22 21-05-2009 15:34:27

david101
Membre

Re: Presentació

Sent que realment penses això. Primer que tot vull demanar disculpes per si algú li ha molestat el missatge anterior que escrit. Si realment creieu que soc un trol de blavensiafreakdom expulseu-me, però vull dir-vos que jo sempre estaré seguint-vos i sóc i seré un antiblaver per sempre. Visca el País Valencià i els Països Catans.

Última edició per david101 (21-05-2009 15:35:40)

Desconnectat

 

#23 21-05-2009 15:39:15

Re: Presentació

Ningú t'expulsarà si no fas el que no toca.

Ja t'he dit que em perdonares si m'equivocava, però es un tòpic blaver entrar a estes webs i dir:

Hola, soc de Sueca/Gandia/Alzira/Xàtiva... i aquí tots parlen castellà, però jo crec en la Gran Catalunya i sento molt dir això, però a la Catalunya Sud nusaltres no tenim res a fer.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#24 21-05-2009 15:45:06

david101
Membre

Re: Presentació

Jo en cap moment he dit que ací es parle en castellà tan sols he dit que ací la gent no parla el valencià correcte sinó un valencià mes col.loquial. Però ací tots parlem valencià tan sols cal vindre i comprobar-ho.

Desconnectat

 

#25 21-05-2009 16:00:32

grau_gandia
Membre

Re: Presentació

Es normal que es parle el valencià col·loquial, com es normal que es parle a les diferents zones d'Espanya el castellà col·loquial, sino fixa't en la parla del nord o del sud i ho veuràs. Ademés que estic segur de que tu també parles el valencià col·loquial, no?


__________

No "mos" fareu escriure mal  ll*ll

Desconnectat

 

#26 21-05-2009 16:02:51

david101
Membre

Re: Presentació

No t'equivoques no però intente no dir molts castellanismes

Desconnectat

 

#27 21-05-2009 17:22:08

PALAMOS
Membre

Re: Presentació

Bé David, almenys en el meu cas, tant sols es tracta d'una broma, crec que sobra dir-ho. Trobo que, malgrat és veritat que els cyberultres els hi agrada posar els nassos per aqui molt sovint, cal dialogar sempre una mica, inclòs tractant-se d'un blaver (si no borda clar..si aixó passa..ala gossera) wink
Vulguis que no, sempre estem a la seva boca, per més que diguin que som "4 gats"...preocupant-se del que diem o de com els ofenem.


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#28 21-05-2009 21:13:44

Mikel
Membre

Re: Presentació

Jo pense que tot el mon te presumpcio d'inocencia, el dia que algu toque els collons s'el fa fora i punt...


http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/62/Senyera_valenciana_preauton%C3%B2mica.svg/200px-Senyera_valenciana_preauton%C3%B2mica.svg.png

Desconnectat

 

#29 21-05-2009 22:21:19

Re: Presentació

Jo també intente no dir castellanismes, però barbarismes o arcaismes els dic, i a molta honra XD


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#30 23-05-2009 17:56:41

almogaver
Membre

Re: Presentació

Hola, primer de tot, benvingut sigues david101, el fet de parlar col.loquialment, és cert, no és cap delicte, però també és cert què tots ens hem d'obligar cada dia un xic per millorar la nostra parla. No se si algú ha escoltat alguna vegada un programa que es feia a RNE, cap a les dotze del migjorn, què es deia " de dalt a baix", i què el feia una gran persona que era en Toni Mestre, doncs tots els dies es donaven una sèrie de mots els quals calia anar sustituïnt amb l'ajuda d'un gong, doncs per si no ho sabeu aquella persona va aconseguir en el temps que hi va estar fent el programa, que moltíssima gent ens esforçàrem per purificar la nostra parla col.loquial, i consider una falta de respecte cap a tots aquells Valencians i cap a aquesta gran persona, el fet que cada dia el col.loquialisme més malbaratat siga aficialitzat, per personatges què mai s'han preocupat ni tant sols de parlar la nostra llengua ni be, ni mal, i què a hores d'ara volem ser senyera d'un valencianisme "hipòcrita i fals", els quals no li donen cap importància el fet de mal parlar. Cadascú pensem d'una manera diferent fins i tot sent els mateixos temes, però jo des de que tinc pensament propi, sempre he parlat i parle tal com escric, m'entenga qui m'entenga, i qui no que es compre un diccionari, per això no seré més valencià que un altre, potser, però la meva consciència que és la que m'ho demana, sempre resta en pau per haver fet les coses com cal. Per cert de paletos hi han a tots llocs on vages, no només a Almendralejo, car aquí també hi han i de ben grans.

Desconnectat

 

#31 24-05-2009 16:18:57

Re: Presentació

Preocupar-se per parlar correctament és de persones dignes i desacomplexades. Al contrari, elevar el col·loqualisme a obsessiva reivindicació, és totalment inculte i empobridor.
Blaveros: No ens fareu castellans !!


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#32 24-05-2009 19:14:19

almogaver
Membre

Re: Presentació

Et done l'enhorabona, car no tots comprenen la importància de fer l'esforç malgrat tot, i encara més quan és precissament a hores d'ara quan estem vivint el pitjor moment de la història de la nostra llengua, cada dia s'oficialitzen més les barbaritats lingüístiques, que no barbarísmes, cosa molt diferent, cada dia es parla pitjor, es perden mots en sustitució de mots malsonants o castellans, el col.loquialísme valencià esta d'ença un temps podrit, i el blaverísme i la incultura volem i pel que sembla a poc a poc van aconseguint-lo, donar-lo per oficial per què d'aquesta manera es com es parla al carrer, què seria de la cultura si el mateix què ens esta passant a nosaltres s'haguera fet a d'altres llengües com per exemple el Castellà?, no és cert que sonaria malament?, i que cadascú parlaria i escriuria a la seva manera?, això és el que fan els blavers, ja que la seva desnormativa condueix directament al descontrol, a la vergonya aliena i a la desaparició com a poble.
Així doncs, objectiu realitzat, per fi la nació Catalana ha desaparegut, fi dels problemes, Arriba España!!.
No és això el que volem, veritat?, doncs possem tot de la nostra banda i treballem per polir-nos i purificar de mots aliens el nostre llenguatge col.lquial.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.