• Inici
  •  » Esports
  •  » Us imagineu Mestalla a rebentar de quaribarrades??? JO SI!!

#41 19-05-2009 21:19:19

PALAMOS
Membre

Re: Us imagineu Mestalla a rebentar de quaribarrades??? JO SI!!

sí, evidentment, ja se que no ho dius per mi, doncs jo mai he pensat això del total del País valencià que és el grandíssim error. És més, apart de la prova de la meva col.laboració en aquesta página valencianista, pregono quasi a diari sobre l'amor al país valencià i les seves gents cpm els nostres gremans. Mai m'he empassat aquest ideal fals de "tots els valencians son..ja sabeu".

La retransmissió de TV3 òbviament no la vaig veure i si van enfocar tan la bandera patranyola, sí va ser per alimentar aquesta mala fama, em part justa, de la totalitat de la ciutat de València.

Probablement, jo tenia 10 anys, a barcelona' 92 deuríen haver-hi banderes d'España, ja se sap que l'esport, les seleccions españoles han protagonitzat un insospitat "aixecament del esperit comú espanyol". Maquillats per uns, de cor per altres...degut als futbolistes catalans, que en sòn molts a l'esport espanyol.
Barcelona per sort UPV96 encara no es València ciutat, malgrat l'oportunitat que aprofiten molt de tant en quant els cutreñols, de fer ostentació del seus símbols. Sòm gent civilitzada i no ens posem a l'alçada dels cavernícoles de la meseta, però tant hostil és, per sort, onejar una bandera española a barcelona com una estelada a la plaça de l'Ajuntament de valència anant tot sol. les coses com sòn.


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Esports
  •  » Us imagineu Mestalla a rebentar de quaribarrades??? JO SI!!

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.