#1 08-04-2009 14:20:42

La Tuna Punk
Membre

Manifestació 25 Abril [CAJEI]

25 Abril, manifestacions de la CAJEI

La nostra terra, el nostre poble!
el jovent per la independència i el socialisme!



-Torrent (l'Horta Sud) 12h.
en l'Avinguda País Valencià. (estació de metro Torrent-Avinguda)

-València 18h.
Plaça Sant Agustí.


http://i41.tinypic.com/25f4n54.jpg

Última edició per La Tuna Punk (08-04-2009 14:21:22)


___________________________________________________________________________________
http://img231.imageshack.us/img231/3304/capju7.jpg

Desconnectat

 

#2 22-04-2009 22:14:05

La Tuna Punk
Membre

Re: Manifestació 25 Abril [CAJEI]

La CAJEI ix a Torrent i València per demanar respecte al nostre poble

El proper dissabte 25 d’abril, la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista (CAJEI) eixirà als carrers de Torrent i València en una jornada carregada de reivindicacions, homenatges i lluita. En la commemoració de la Batalla d’Almansa, el jovent independentista i socialista reclama respecte a la llengua, la cultura i la lluita per l’autodeterminació del nostre poble.




La capital de l’Horta Sud, Torrent, serà l’escenari de la primera mobilització de la jornada. La CAJEI organitza una manifestació que començarà a les 12:00 hores des de l’estació de metro “Torrent-Avinguda” situada a l’Avinguda del País Valencià. Sota el lema “La nostra terra, el nostre poble. El jovent per la independència i el socialisme”, la marxa transcorrerà pel carrer Mossén Sacra, Plaça Major i carrer del Fra Lluís Amigó, per finalitzar a la plaça propera de l’Institut Tirant lo Blanch. En aquest mateix lloc, es realitzarà un acte polític que comptarà amb les intervencions de diferents col·lectius i espais de la comarca que des de fa anys porten a terme diferents lluites de conscienciació a l’Horta.

Un dels moments més esperats de la manifestació és previst que tinga lloc a l’altura del monument als llauradors de Torrent, on la CAJEI realitzarà una ofrena floral com a símbol de la lluita dels treballadors de la nostra terra.

Per la vesprada, la CAJEI es desplaçarà fins a València per participar activament en la manifestació convocada per la campanya “300 anys d’ocupació, 300 anys de resistència” a les 18:00 hores a la Plaça de Sant Agustí. Amb el lema “Prenem els carrers per la llibertat dels Països Catalans”, el conjunt de forces de l’Esquerra Independentista pretén denunciar les imposicions nacionals i socials a què Espanya ha sotmés el nostre poble al llarg de la història.

Aquesta llarga jornada on la CAJEI hi participarà comptarà amb la presència de persones vingudes de totes les comarques dels Països Catalans. La CAJEI, d’aquesta manera, continua enfortint les seues reivindicacions nacionals i socials al País Valencià.

http://cajei.cat/imatges/noticies/2009-04-15-banner.gif

Manifest

La nostra terra, el nostre poble!
El jovent per la independència i el socialisme



Perquè és on hem nascut, on hem crescut i on hem après a estimar, defensem amb ungles i dents la nostra terra.

Perquè és on patim assíduament els atacs cap a la nostra identitat i la nostra sobirania, alcem la veu des de tots els fronts.

Perquè és on es menystenen els nostres drets lingüístics, el desenvolupament de la nostra cultura i la nostra idiosincràsia particular, eixim al carrer sense renúncies.

Perquè és on es vulneren els més bàsics dels drets socials, laborals i estudiantils, i on s’anul·la descaradament la integritat del poble treballador, ens organitzem i fem front.

Perquè és on capital i patriarcat desplacen les dones i les diferents maneres d’entendre la sexualitat al racó de la desigualtat, diem prou.

Perquè és la nostra terra, el nostre poble, que no ens quedem de braços creuats i empentem cap al canvi nacional i social que necessitem.

El jovent independentista i socialista dels Països Catalans irrompem aquest 25 d’abril amb arguments de pes. La crisi del sistema capitalista és un fet. Aquest ha demostrat la seua incompetència per repartir riquesa i benestar a la majoria del planeta. Hui, però, sota l'excusa de la crisi, el jovent som més precaris que mai i el nombre d'acomiadaments ja és de més d'un milió arreu del Països Catalans.  Al seu torn, la crisi nacional no troba eixida perquè els estats espanyol i francès continuen en la seua dinàmica de no cedir davant el reclam de llibertat dels pobles sotmesos. Tres-cents dos anys després de la desfeta d’Almansa, el País Valencià continua governat pels hereus del centralisme espanyol més retrògrada. Els Països Catalans s’han convertit en la sucursal de facto de l’Estat espanyol gràcies a l’inestimable suport prestat per la burgesia de tot el país, d’ordre espanyola i neoliberal.

El jovent que estudiem suem per compaginar la feina amb la qual hem de pagar unes carreres universitàries cada cop més privades i mercantilitzades. El jovent que treballem pengem d’un fil davant l’onada d’acomiadaments, atur, expedients de regulació i retalls socials que estem contemplant. I el jovent nouvingut, a més a més, som el blanc de les polítiques neofeixistes orquestrades per les altes instàncies del poder capitalista que atempten els drets humans més cabdals. En definitiva, som el jovent treballador qui s’empassa dia rere dia tot aquest malson. I és clar, si ens organitzem i plantem cara, la repressió i el control social ens assetgen amb una virulència encara més esfereïdora.

Què podem fer, doncs? No són dies per renunciar, capitular o claudicar. Ni en absolut són dies per la passivitat i el conformisme. Som la generació de la frustració, la primera que retrocedeix en qualitat de vida respecte d’anteriors generacions. Tenim al davant un horitzó que es presenta boirós. Però no serà ningú més que nosaltres els que la farem desaparèixer. Per a això, necessitem intensificar la presència al carrer, teixir la solidaritat entre tots i totes nosaltres i convertir la nostra lluita en un vertader motor de resposta insubmisa contra Espanya, França i el capital. El 25 d’abril d’enguany és una més de totes les oportunitats que tenim per sumar resistències i bastir un contrapoder popular capaç de no donar ni un pas enrere davant la negació de la nostra nació i de la resta de pobles oprimits d’arreu del món, i davant el xantatge que el capitalisme pretén imposar a colps de porra contra el poble treballador.


Perquè ens l’estimem, lluitem per ella.
La nostra terra, el nostre poble!
Independència i Socialisme!


Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista (CAJEI)
www.cajei.cat


___________________________________________________________________________________
http://img231.imageshack.us/img231/3304/capju7.jpg

Desconnectat

 

#3 23-04-2009 00:51:10

Re: Manifestació 25 Abril [CAJEI]

A gaudir d'eixe dia !!


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.