#1 18-01-2009 16:12:02

Webmestre
Administrador

Publicació d'una obra en línia

Benvolguts amics:

Primer de tot, anunciar-vos que acabem de publicar, en la secció de "Documents" una obra en línia, l'Ars Praedicandi de Francesc Eiximenis. Ací el teniu:

http://www.antiblavers.info/galeria/dis … &pos=1

I diem publicar perquè és la primera volta que aquesta obra se publica en línia. Vos anem a contar com ha anat tot. Un estudiós de Francesc Eiximenis ens ha demanat si la nostra web podia publicar-li aquesta obra, que no està editada des de 1936 i que costa molt de trobar, i que s'ha passat moltes hores transcrivint.

Nosaltres al principi hem dubtat, perquè no sabíem si la nostra web encaixava en això...Però hem optat per fer-ho pe aquestes raons:

1-Pretenem que la nostra web siga una eina útil en sentit ample.

2-Estem oberts a difondre i ajudar a la cultura.

3-Segons ens digué aquest investigador, aquesta obra s'edità en 1936, però és com si no estiguera editada, ja que costa molt accedir a ella. Per tant, d'aquesta manera és com si nosaltres mateixos l'editàrem!

L'obra en si està en llatí, per la qual cosa no l'entendreu la majoria, però pretenem que estiga en línia per a ajudar a futurs investigadors. És un pas avant que dóna la nostra web en el servei al poble i la cultura valenciana.

Quant a l'obra en si, se diu Ars Praedicandi, i va ser composada al s. XIV pel frare gironí/valencià Francesc Eiximenis. És un manual per a predicadors molt interessant i molt subtil, segons ens ha indicat aquest investigador.

Esperem en el futur poder publicar més obres en línia. Si altres investigadors (o sense ser-ne), esteu interessats a publicar obres en línia, i no trobeu on, vos oferim la nostra web.

Webmestre1.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.