#1 10-10-2008 20:11:13

golet
Membre

Sobre els fets d'ahir a València...

La veritat és que és molt trist com han anat relegant-nos a poc a poc amb el pas del temps.

Ara, tota la gentola pepera-blavera-imbècil s'han agenciat la festa del 9 d'octubre. Quan la dictadura, els únics que tenien collons a eixir al carrer i celebrar la nostra diada eren els "panques", els que ara hem d'eixir per la vesprada, en un acte que fan que semble quasi clandestí i plagat de policia nacional, com si fórem assassins.

No sé quin problema pot tenir la gent amb que es fique una bandera estelada a un balcó particular, com si li estigueren fent mal a algú. Se suposa que és un dia de festa, i on no és obligat que la celebració siga en pla Valencia+España, Puta Catalunya, tal i tal... i també podria sumar-se a la processó cívica gent indepentista, no? No crec jo que amb la mentalitat tan paleta que té ací la majoria de gent això fóra possible, però desde luego seria molt desitjable.

Tots ahí aturats, "nuestra senyera real no pasará bajo ese trapo ilegal", i coses d'eixes estarien dient Sentandreu i la seua clèc. Tremendo que després el tarugo eixe se'n vaja a un jutjat a ficar una denúncia contra això :-S Aquest home ha perdut el Nord, ja sembla una mena d'Aznar... però què collons va a denunciar?! Haveu parat la processó perquè us ha donat la gana, perquè sou així de CAFRES, res més.

M'imagine jo (espere) que el jutge es partirà de riure quan veja el cas que ha de valorar.

En fi, ahí és on s'ha vist realment la mentalitat que té la gent, a mi em fa prou pena eixa manca de tolerància i de trellat, però bé...


Per últim, m'agradaria preguntar als blaverets que ens llegeixen, que m'explique algú què dimonis celebren ells el 9 d'octubre. Perquè si per a ells LO REGNE ja existia abans que vinguera Jaume I, ací ja parlàvem valencià des de fa no sé quant i ja teníem els avions inventats (o quasi), què hòsties ixen a celebrar sobre Jaume I ?


Ho sent, m'ha quedat el post una mica desordenat, espere que ho entendreu :-)

Última edició per golet (10-10-2008 20:11:36)

Desconnectat

 

#2 10-10-2008 21:01:10

grau_gandia
Membre

Re: Sobre els fets d'ahir a València...

No passa res golet, està tot molt clar. wink

Uff no se com haurà escrit la denúncia el Sentandreu este, perquè com siga ilegal estendre una bandera en un balcó al final tot serà ilegal...

Ademés la processó "cívica" l'han parat els d'E2000 i AN (bo i el GAY). Perquè no s'ha denunciat a esta gent que ademés feia senyes nazis i tombaven valles?? Quina vergonya de polítics...

Per cèrt que m'estic imaginant la cara de Rita quan li digueren que estava la bandereta ahi xD sería una cosa així:

Rita: Ruuarghh!! QUÉ HACE ESA BANDERA EN MI CIUDAAADD!!  QUIERO A TODOS LOS CATALANISTAS FUERA DE VALEEEENCIAAAAA!!! (Paco, pasame la casalla, macho)


Hahahaha, és per a partir-se...

Última edició per grau_gandia (10-10-2008 21:01:53)


__________

No "mos" fareu escriure mal  ll*ll

Desconnectat

 

#3 10-10-2008 21:20:15

golet
Membre

Re: Sobre els fets d'ahir a València...

No no!! Rita no sabrà ni què és eixa bandera! xDDDD

A més, crec que és més amiga del senyor Ballantine's, com cantàvem per la vesprada "Agua para todos, whisky para Rita!!!"

En fin... riguem per no plorar, va smile

Desconnectat

 

#4 12-10-2008 13:54:38

Rogeta
Membre

Re: Sobre els fets d'ahir a València...

Golet, ells tolerància no saben el que és, ni ganes de saber-ho tampoc.
Però de veres cregueu que eixa denúncia va a trascendir? Això sense llegir-ho, ho desestimaran i cas arxivat!!! Es més en el hipotetíssim cas que això funcionara, nosaltres hauriem de posar-nos en marxa, i cada cop que els d'E-2000 tragueren la de l'aguilot, i aquelles cases on la tenen penjada al balcó, estarien tots denunciats, per que eixa bandera si que és inconstitucional!!!

D'altra banda, qualsevol persona en dos dits de front, educació i saber estar, sap de sobra que els incidents de la processó cívica, no van ser pas per l'estelada (que per cert, igual això ens dona mala imatge als independetiste, però a mi me va alegrar de lo més), sinó per que els bésties i mal educats d'extrema dreta, que alteraren l'ordre públic.
I sí golet, jo també me pregunte que celebren ells el 9 d'octubre. Per que tot el que diuen i el que fan no te ni trellat ni sustància.

Desconnectat

 

#5 20-10-2008 20:15:47

PALAMOS
Membre

Re: Sobre els fets d'ahir a València...

Golet grau_gandia i Rogeta sou uns cracks, en un altre debat aqui a antiblavers se' m han tirat un poc a sobre nomès per dir que no era per tant lo de l' estelada, celebro pensar com vosaltres un salut :-)


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.