#1 04-07-2008 21:14:34

Laureta
Membre

Representants del món de la cultura donen suport a Laporta

http://www.elsingulardigital.cat/cat/img2/laportasanchis_185.jpg



Borja de Riquer, Jordi Tardà, Anton Maria Espadaler, Mossèn Ballarín, Xavier Sala-Martín, Magda Oranich, Vicent Sanchis, Vicent Partal, Salvador Cardús, Isabel Clara-Simó, Joel Joan, Pep Munné, Ferran Requejo. Periodistes, historiadors, professors universitaris, economistes, actors. Tots han coincidit avui en un acte de suport a Joan Laporta on, un per un, els convidats que omplien les primeres files d’una sala plena de gom a gom a l’Hotel Majèstic de Barcelona han anat desgranant les seves raons per demanar el no a la moció de censura que aquest diumenge 6 de juliol votaran els socis del Barça.

El periodista Vicent Sanchis ha obert foc, ha demanat el ‘no’ per mantenir “el millor Barça dels darrers anys i un president amb gran categoria personal i humana”. La política i advocada Magda Oranich ha destacat que “tots els socis tenen l’obligació d’anar a votar i votar no” si es que volen que el club segueixi creixent i no involucioni. El sociòleg Salvador Cardús ha recordat que “em vaig fer soci del Barça amb en Joan Laporta”, i igualment ha destacat que “segueixo creient en un projecte intel•ligent que ha volgut reconciliar el club amb el país”. L’escriptora Isabel Clara Simó, que ha parlat en representació de l’activista cultural Eliseu Climent, ha dit que “el Barça és més que un club i en Joan Laporta és més que un president, que ha demostrat una gran sensibilitat pels Països Catalans”. Joel Joan, per la seva banda, ha recordat el suport que el president barcelonista li ha donat en moments difícil i hi ha volgut correspondre amb el seu ple recolzament. Joan ha dit que “Laporta és una frontera amb les Juntes que havia tingut en el passat el club, i per primera vegada ha fet possible que directiva i club s’uneixin”. Li ha reconegut valor i coratge.

Laporta, visiblement emocionat i aplaudit amb l’auditori en peu, ha tancat l’acte assegurant que “l’exercici del poder no ens farà renunciar mai als nostres ideals, al nostre catalanisme”. I les seves últimes paraules han estat per citar Salvador Espriu i el seu poema Assaig de càntic en el temple, que acaba amb una frase que després de la queixa sobre el país que ens ha tocat de viure rebla: “Però no he de seguir mai el meu somni, i em quedaré aquí fins a la mort, car sóc també molt covard i salvatge, i estimo a més amb un desesperat dolor aquesta meva pobra, bruta, trista, dissortada pàtria”.



http://www.elsingulardigital.cat/cat/vi … ?IDN=23064

Desconnectat

 

#2 05-07-2008 12:17:11

VLC_CAT
Membre

Re: Representants del món de la cultura donen suport a Laporta

Gent molt destacada en el seu àmbit, molt respectada en el món de la política i del nacionalisme, però , crec q de futbol no entenen massa.
Jo preferisc que es quede per ideologia i pq el Barça a tornat a ser gran, i sobretot molt odiat i perseguit pels de sempre, i això vol dir que ho estan fent bé.
Però el caràcter xulesc de Laporta no li ho lleva ningú. Li caldria un Casaus....
El futbol és política, i el q fa Laporta és el que fan la majoria de presidents, el que és diferent és el tracte de la premsa i la persecució que sofreix.

Desconnectat

 

#3 07-07-2008 22:12:21

AguaitantPV
Membre

Re: Representants del món de la cultura donen suport a Laporta

Laporta al menys a aconseguit promocionar el català allà on és discriminat, ademés de des-espanyolitzar el Barça.

Tot el meu suport a Joan.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.