#1 12-04-2008 18:36:32

AguaitantPV
Membre

InfoTV comença a emetre també per Internet

InfoTV, la televisió que s'autodefineix plural, democràtica, professional i en valencià, amb una programació notablement diferenciada de la resta de canals del mapa audiovisual valencià, va començar ahir a emetre per Internet, a través de la seva plana web. Els internautes poden trobar durant les 24 hores del dia la mateixa emissió que la cadena difon diariament per l'àrea metropolitana de València, des del repetidor de Perenxisa.

A part els internautes poden trobar les notícies del dia, separades per blocs, amb el seu titular, text corresponent i un enllaç per a la seva descàrrega audiovisual, així com les notícies de dies anteriors. A més a més la web d'InfoTV té previst ampliar progressivament continguts i serveis amb espais telemàtics des d'on hom podrà descarregar vídeos i reportatges sobre diversos temes, tant actuals com de fa temps.

Segons InfoTV "l'emissió per Internet és una aposta d'InfoTV que va en la línia de reforçar la seua presència i arribar a tot el públic que ara mateix no té accés a un canal caracteritzat pel seu compromís amb el dret a la informació, la pluralitat política i social, la llibertat d'expressió i les idees de progrés. És també una manera ben eficaç de sortejar tots els impediments administratius que, des del juny del 2005, ha posat la Generalitat Valenciana a este projecte obert i progressista".

"Val a recordar que InfoTV no va rebre cap llicència de televisió digital en el concurs convocat fa tres anys pel govern valencià, que va servir per dibuixar un panorama audiovisual monopolitzat per canals de televisió locals i autonòmics pròxims al Partit Popular".

"Segons l'última medició oficial disponible de l'audiència, feta l'any 2007 per l'empresa TNS Global, InfoTV té 63.000 espectadors diaris i un acumulat mensual de 330.000 espectadors, xifres certament espectaculars a la vista d'un pressupost que a penes arriba als 500.000 euros anuals".

----> www.infotelevisio.com

Desconnectat

 

#2 12-04-2008 22:30:06

LarsenAlacant
Membre

Re: InfoTV comença a emetre també per Internet

Molt bona solució, ahir m'ho van dir i vaig estar una estona mirant un programa.


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

#3 13-04-2008 12:37:31

batiste-ceba
Membre

Re: InfoTV comença a emetre també per Internet

es vergonyos que els valencians tinguem que vore una televisio privada per a tindre informacio de qualitat...un 10 per info TV


http://img387.imageshack.us/img387/2261/xivaantifang3.gif

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.