• Inici
  •  » Denúncies
  •  » Comunicat de la CAJEI arran dels fets al carrer Gutemberg el 17-03-08

#1 19-03-2008 20:06:54

AguaitantPV
Membre

Comunicat de la CAJEI arran dels fets al carrer Gutemberg el 17-03-08

La passada nit del 17 de març, les Assemblees de Joves de Benimaclet, l'Horta Sud (L'Aixada) i València (L'Espart) van organitzar al carrer Gutemberg del barri del Carme de València una festa amb punxa-discos dins el marc de les activitats de les Falles Populars i Combatives 2008. Després de tota una jornada de treball i amb alguns impediments d'una part del veïnat que finalment van ser salvats, la festa va començar a les 22:30 hores davant l'assistència d'un centenar de joves que van apropar-se per participar. A mesura que el carreró s'omplia de gent, dispositius de la policia local de València van aturar les seues motos i els seus cotxes davant del carrer i van exigir que s'aturara la música i es recollira tot el mobiliari. A més, la policia va amenaçar en carregar davant l'allau de persones contràries a acabar la festa. Malgrat les explicacions dels organitzadors i d'alguns veïns, la policia no va cedir i finalment s'hagué d'acabar amb la festa una hora i mitja després d'haver-la encetat.

Davant aquests fets, les assemblees abans esmentades volem expressar:

--> El cos policial de Rita Barberà ha tornat a fer la feina bruta de censurar les expressions alternatives i dissidents, alhora que ha evidenciat el seu paper repressor cap a aquells col·lectius organitzats que intenten treballar un altre model de Falles a València.

--> Centenars de comissions falleres han gaudit d'amplis permisos d'horaris i tancaments de carrers. Els excessos que les Falles produeixen tots els anys i que afecten els ciutadans contrasten amb l'actitud arrogant i intimidatòria que l'Ajuntament de València descarrega sobre els col·lectius i les associacions que cerquen uns festa allunyada del model institucional.

--> Malgrat que no tots els veïns del carrer Gutemberg van estar massa predisposats a donar-nos suport des de ben entrat el matí, volem agrair aquells veïns que sí van col·laborar amb nosaltres i, a més, van plantar cara a l'actitud autoritària de la policia. També volem donar les gràcies als punxa-discos convidats, que no van poder acabar la seua sessió o tan se vol començar-la. Per últim, volem mostrar l'agraïment al públic assistent i a tota la gent que va anar arribant al carrer i que es va trobar amb la desagradable sorpresa.

Tot i la repressió, el jovent sempre estarem per unes Falles Populars i Combatives!

AJ Benimaclet
AJ L'Horta Sud - L'Aixada
AJ València - L'Espart

CAJEI (Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista)

www.cajei.net
http://lavanc.com/lavanc/externes/notic … p?id=31780

Desconnectat

 

#2 22-03-2008 12:58:06

La Tuna Punk
Membre

Re: Comunicat de la CAJEI arran dels fets al carrer Gutemberg el 17-03-08

es va demanar permís,i davant el buit politic,es un si.


___________________________________________________________________________________
http://img231.imageshack.us/img231/3304/capju7.jpg

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Denúncies
  •  » Comunicat de la CAJEI arran dels fets al carrer Gutemberg el 17-03-08

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.