• Inici
  •  » Noticies
  •  » Rebutgen per segona volta el tancament del repetidor de TV3 al PV

#1 12-03-2008 15:02:18

AguaitantPV
Membre

Rebutgen per segona volta el tancament del repetidor de TV3 al PV

El jutjat del contenciós administratiu nombre 4 de València ha comunicat a Acció Cultural del País ValenciÀ (ACPV) que denega a la Generalitat Valenciana l'entrada al centre emissor que l'entitat té en el bec del Mondúver, en el terme municipal de Xeresa (València), i des d'on es distribueix el senyal del canal autonòmic català TV3, van informar avui fonts de ACPV.

Aquesta resolució és la segona que es produeix en aquest sentit després que la passada primavera el jutjat del contenciós administratiu nombre 2 de València denegara l'accés en el primer intent de tancament per part de la Generalitat del repetidor del Mondúver. I la tercera, van afegir, si es té en compte que el 10 de gener passat el contenciós administratiu nombre 2 de Castelló va resoldre de la mateixa manera pel que fa a l'intent de tancament del repetidor de ACPV en el Bartolo, van subratllar.

Segons detalla la resolució judicial, la jutgessa ha tingut en compte la documentació presentada per ACPV i el fet que l'expedient administratiu de la Generalitat, que sanciona amb 300.000 euros a l'entitat i ordena el cessament de les emissions de TV3 a la Comunitat, estiga recorregut davant el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV). Precisament, el passat mes de gener aquest tribunal va suspendre cautelarment la multa econòmica fins que no haja sentència en ferma, van recordar les mateixes fonts en un comunicat.

Per a Acció Cultural, "una vegada més, una decisió judicial evidencia la debilitat legal de la posició de la Generalitat valenciana pel que fa a les emissions de TV3 -i de C33, 3/24 i 300- a el País Valencià".

"Malgrat açò, -van lamentar- la Generalitat continua l'ofensiva contra la totalitat de repetidors que possibiliten l'arribada del senyal d'aquests canals a les comarques valencianes".

Un exemple, segons ACPV, és que aquesta setmana la Direcció general de Promoció Institucional de la Generalitat ha donat a ACPV tres dies per a marcar voluntàriament "dia i hora" per al tancament dels repetidors de Perenxisa, Alginet i La Llosa de Ranes. Si el col·lectiu no fixa voluntàriament el moment del tancament, la Generalitat "demanarà l'autorització judicial per a procedir al cessament forçós de les emissions des d'aquests repetidors", van assegurar.


Font de la notícia
Més informació

Última edició per AguaitantPV (25-03-2008 13:16:48)

Desconnectat

 

#2 12-03-2008 15:05:11

amunt
Membre

Re: Rebutgen per segona volta el tancament del repetidor de TV3 al PV

una magnifica noticia!

Desconnectat

 

#3 12-03-2008 16:15:34

puka
Administrador

Re: Rebutgen per segona volta el tancament del repetidor de TV3 al PV

una bona notícia però la ofensiva contra TV3 de González-Pons continua igualment.

http://www.diarioiberico.com/actualidad … 19634.html

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Rebutgen per segona volta el tancament del repetidor de TV3 al PV

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.