#1 19-12-2007 20:20:39

Manuel_Mir
Membre

Valenciafreedom tancada?

Teniu alguna notícia de si finalment aquesta pàgina des d'on s'incitava a cometre atemptats contra persones físiques i bens immobles d'associacions i partits nacionalistes valencians ha sigut tancada? Des del seu fòrum es va escriure un missatge amb les dades de domicili i telèfon del Casal Jaume I de Sueca i la seu d'ACPV també a aquesta localitat. Es deia textualment : aquí teneis las direcciones de estos indeseables, ACCIO!!!

Tots sabem què va passar fa uns dies :

Levante-EMV.com » Comarcas       Sueca considera «terrorismo de baja intensidad» el asalto de los radicales del GAV al Casal Jaume I Todos los partidos políticos condenan el boicot violento a la presentación del libro
  VOTE ESTA NOTICIA       

Xavi Bosch, Sueca
El Ayuntamiento de Sueca condenó ayer los actos protagonizados por un grupo de jóvenes del GAV (Grup d'Acció Valencianista) que irrumpió violentamente y boicoteó el pasado viernes la presentación del libro de Víctor Alexandre Èric i l'ordre del Fènix. Todos los partidos políticos se unieron al comunicado emitido por el gobierno local, formado por el Bloc, PSPV y Compromís, que califica la nueva acción violenta como «terrorismo de baja densidad».
La oposición (PP, ERPV y CV) respaldó el mensaje emitido por el alcalde, Joan Baldoví (Bloc). «Condenamos cualquier ataque a la libertad de expresión y más si se produce sobre personas de este municipio», subraya el comunicado oficial. El Ayuntamiento de Sueca deplora un ataque que considera «de terrorismo de baja intensidad, que empieza colocando bombas en sedes de grupos políticos y continua con agresiones a personas físicas». Baldoví anunció que desde alcaldía se habían «asegurado de que los nombres de los cuatro detenidos llegaran a la Guardia Civil y a la Dirección General de Policía de Valencia», cuyos responsables, agregó, ya han «empezado a instruir las diligencias oportunas». El alcalde de Sueca aseguró que alguno de los radicales que actuaron en el Casal Jaume I «ya habían sido identificados en otras ocasiones» por lo que ahora reclaman que «se tomen medidas». El gobierno municipal enmarca el asalto del viernes, adelantado el domingo por Levante-EMV, dentro de la serie de agresiones que sufre el legado del escritor Joan Fuster y «las personas que defienden las ideas de valencianismo y progreso», en referencia a los hechos acaecidos durante el último lustro en Sueca. En 2002, otra actuación del GAV sirvió para boicotear un acto del Institut d'Estudis Catalans programado en la que fuera casa del ensayista, convertida en un centro cultural. En los últimos años, han arreciado las pintadas contra el pensador suecano, algunas de ellas en la misma fachada de su domicilio y otras sobre el monumento erigido en su memoria en la Plaza del Ayuntamiento. Baldoví zanjó: «Con esos métodos fascistas no conseguirán sus objetivos».

De fet, vaig enviar-li un correu electrònic a ACPV informant-los d'aquesta pàgina d'Internet (valenciafreedom.com) i em van respondre que tenien molt avançada la denúncia i que els va molt bé. No em varen dir res més.

Salutacions.

Última edició per Manuel_Mir (19-12-2007 20:21:23)

Desconnectat

 

#2 19-12-2007 20:31:49

Re: Valenciafreedom tancada?

Doncs no va... però faltarà vore la confirmació! big_smile


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#3 19-12-2007 21:16:09

montgrony
Membre

Re: Valenciafreedom tancada?

Crec que també es van interposar denúncies pel tema del Pi de Les Tres Branques...
és que són tant atacs i tantes amenaces...


Llegiu "Qüestió de noms "

Desconnectat

 

#4 19-12-2007 21:41:43

karlosdc
Membre

Re: Valenciafreedom tancada?

Pa mi que l'han hackejat però no se...
O l'han hackejat o l'han tancada definitivament!


http://img98.imageshack.us/img98/1081/freedomcountriesjg6ip3.jpg
No t'han parit per a dormir:
et pariren per a vetllar
en la llarga nit del teu poble

Desconnectat

 

#5 19-12-2007 23:29:55

amunt
Membre

Re: Valenciafreedom tancada?

bueno nosaltres a la nostra, si han tancat eixa web d'extrema dreta i xenofoba millor...

Desconnectat

 

#6 20-12-2007 01:17:28

LarsenAlacant
Membre

Re: Valenciafreedom tancada?

Dic el que han dit a l'altre fil, l'hauran tancat provisionalment...


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.