• Inici
  •  » Noticies
  •  » Divisions en Coalicion Blaveriana respecte a l'assalt del GAV

#1 19-12-2007 12:49:09

Divisions en Coalicion Blaveriana respecte a l'assalt del GAV

Font "l'avanç del país valencià" lavanc.com

Sentandreu amenaça d'expulsar el seu regidor a Sueca per condemnar l'atemptat contra el Casal

Sembla que al líder de Coalición Valenciana Juan García Sentandreu els seus fitxatges estelars per a poder presentar-se a les eleccions municipals li estan eixint molt cars. Si durant la campanya es va cansar de repetir que el seu partit no pactaria amb els "pancatalanistes" del BLOC, EU i PSPV-PSOE, primer a Bonrepós i Mirambell el seu regidor s'ha aliat amb el socialistes i després a El Puig amb el Compromís, per diferents motius, ara Salvador Campillo, regidor de CV a Sueca ha condemnat, amb la resta de grups municipals, l'atemptat que va patir el passat divendres el Casal Jaume I de la capital de la Ribera Baixa. A la foto, alguns dels assaltants abans de l'acció.

Lluís Adell

Sentandreu va emtre ahir un dur comunicat, en castellà, contra el seu regidor a Sueca, Salvador Campillo, que va ser regidor del PP a aquest ajuntament la passada legislatura i que va estar a punt de presentar-se sota el paraigües del PSD fins que va arribar el líder del secessionisme i el va fitxar. En aquest comunicat, on Sentandreu rentava els draps bruts del seu partit en públic, afirmava que no anava a permetre que ACPV i el catalanisme criminalitzen el moviment anticatalanista.

Cal recordar que després dels greus fets que es van produir aquest cap de setmana al Casal Jaume I de Sueca, i pel que la policia ja ha identificat diversos agressors, l'Ajuntament en ple va condemnar l'atemptat del GAV i el va qualificar de terrorisme de baixa intensitat en un manifest impulsat per l'equip de govern, format pel BLOC, PSPV-PSOE i EUPV i al que van donar el seu suport els grups de l'oposició ERPV, PP i Coalición Valenciana.

Sembla ser que el que ha molestat a Sentandreu és que el seu regidor haja condemnat l'atac terrorista al Casal Jaume I i no haja culpat "els catalanistes" com explica al seu comunicat. I explica que aquells que representen CV han de saber on estan i aquells que no asumisquen el seu compromís anticatalanista tenen un difícil encaix al seu partit. Alhora Sentandreu demanarà explicacions a Campillo perquè no ha defensat el seu ideari catalanòfob davant els esdeveniments que es van produir durant la presentació del llibre de Víctor Aleixandre i Éric Bertran al Casal Jaume I.

El comunicat de Sentandreu acaba oferint els seus serveis d'advocat als membres del GAV davant la més que probable compareixença davant la justícia per a declarar com a imputats en les agressions a membres del Casal Jaume I de Sueca.

Aquest és un episodi més de la divisió interna que està patint el moviment, cada cop més exigu del blaverisme, ja que entre les desercions al PP dels seus màxims representants fins a la data, la negativa d'Unió Valenciana a pactar amb ells a les darreres eleccions autonòmiques i municipals i a les properes generals, els pobres resultats electorals obtinguts a aquestes eleccions, la manca de disciplina dels seus cinc regidors, l'abandó de la militància de destacats membres de la seua fracció juvenil i l'actuació policial estan deixant Coalición Valenciana amb un cens de militants cada cop més envellit i sense recursos econòmics i materials. De fet el primer congrés foral d'aquest partit es va realitzar al Palau de Congressos de València durant tres dies i el darrer, realitzat fa un mes, l'hagueren de realitzar als vells i destartalats locals del GAV a Russafa.

Sembla que algú s'està afonant!!


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#2 19-12-2007 13:06:02

LarsenAlacant
Membre

Re: Divisions en Coalicion Blaveriana respecte a l'assalt del GAV

Vaja, els anti-catalanistes pacten amb els catalanistes del Compromis, PSOE i PP

I pel que es veu en fòrums blavers, a molts pobles (com Sueca) van presentar a gent els ultims dies, agafant a gent apresa i corrent.....

Vaja vaja big_smile


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

#3 19-12-2007 14:24:36

Re: Divisions en Coalicion Blaveriana respecte a l'assalt del GAV

De veritat que no ho entenc, si els abertzales entren a l'ajuntament cridant i despotricant, tots han de condemnar-ho o son il·legalitzats.
Ací tiren bombes fètides i agredixen als assistents a una conferència, CV no ho condemna i no es il·legatlizat fins i tot insulta i amenaça als que ho condemnen hmm després diuen que esta web està sent investigada per "recolzar el terroriste" amb "Gora Eta" i "Visca Terra Lliure" segons ells clar, encara no he vist en esta web cap Gora ETA ni cap Visca Terra Lliure -_-.

CV IL·LEGALITZACIÓ JA! PER NO CONDEMNAR ALS VIOLENTS.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#4 19-12-2007 17:27:52

Curial
Membre

Re: Divisions en Coalicion Blaveriana respecte a l'assalt del GAV

Jo l'altre dia vaig flipar, vaig entrar en nosequina web blavera i havien penjat un comunicat del GAV a on es deia que en el Casal Jaume I de Sueca es va cridar "Gora ETA"...
Claaaar, el Casal Jaume I té com a principal objectiu ideol.lògic el recoltzar a la ETA, vaja, no tenen altra cosa al cap, fent presentacions de llibres en Sueca d'autors dels Països Catalans... A més et posaven un mp3 que te'l baixaves i es sentia un soroll com del moment de la confrontació i algu havia gravat damunt "Gora ETA" mooolt cutre jajajaaj es notava que havien agafat algun soroll de bulla i s'havien posat amb el micro a sa casa a gravar damunt això. Mare meua...
És que no té trellat això, qui collons es creu que unes persones que estan presentant un llibre van a estar ahi cridant això?

En realitat és tot part de la mentalitat del nacionalisme espanyol: qualsevol cosa que siga nacionalista (i ells califiquen així a tot el que no siga nacionalisme espanyol, perquè ells no es consideren nacionalisme, clar), és ja sospitosa de ser algo terrorista. Els dona igual que els nacionalistes valencianistes ací al País Valencià siguem pacífics i dia tras dia sigam víctimes de la violència de l'ultradreta blavera. Com no som espanyolistes, automàticament ja tenim la culpa de tot.


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#5 19-12-2007 21:12:56

montgrony
Membre

Re: Divisions en Coalicion Blaveriana respecte a l'assalt del GAV

Tots sabem a ques es dediquen els blavers, a mentir i a intoxicar ... però la gent no s'adona que el Sentandreu és una espanyolista que es fa passar per valencianista? No pararan de dividir-nos perquè catalans , valencians i mallorquins no ens puguem unir contra Espanya ...


Llegiu "Qüestió de noms "

Desconnectat

 

#6 19-12-2007 21:39:54

karlosdc
Membre

Re: Divisions en Coalicion Blaveriana respecte a l'assalt del GAV

coalicio valenciana panques!!
coalicio valenciana fora de lo regne!!


http://img98.imageshack.us/img98/1081/freedomcountriesjg6ip3.jpg
No t'han parit per a dormir:
et pariren per a vetllar
en la llarga nit del teu poble

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Divisions en Coalicion Blaveriana respecte a l'assalt del GAV

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.