#41 12-02-2007 16:30:02

Curial
Membre

Re: penya valencianista

Xe, quina por em fan les amenaces per internet, son una mostra de la valentia i la coherència de qui les pronuncia big_smile


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#42 13-02-2007 11:27:14

JesValen
Membre

Re: penya valencianista

"Vean lo que escribió un miembro de valenciafreedom con ocasión del partido Valencia-Barcelona:

A lo mejor de las gradas no saca nada, pero nosotros vamos a estar fuera en los alrededores, tenemos que hacer todo lo posible para que sea un Infierno, que los del Barça se den cuenta que en Valencia no son bien recibidos, Vixca Valencia.

TODOS EL DOMINGO 18 A LAS 17:00 EN EL MONUMENTO DE LA AFICION PASALO!!
SOM VALENCIANS, MAI CATALANS, VIXCA COALICIO VALENCIANA."

http://www.valenciafreedom.com/web/modu … 65d8c486c0

Desconnectat

 

#43 13-02-2007 18:26:39

Re: penya valencianista

Que capullos, serà que (experiència pròpia) els Boixos Nois del PV i els de Catalunya no s'ajunten per fotre canya als Yomus. Han arribat a ser més de 600 (Els yomus no arriben als 300).
PD: Que conste que a mi em fan tant de fàstic els Yomus com els Boixos, uns ja ho sabem tots, els altres per que hi ha de tot ahí clavat


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#44 14-02-2007 20:26:45

-àlex-
Membre

Re: penya valencianista

FORA ELS blavers, qui anirá a la platza de l´afició?? DOncs 4 gats, els de sempre


-ÀLEX13-    Rita bollera , que ja som de 1ª!!!  Campsnal9= xotos  PVSÍ

Desconnectat

 

#45 06-06-2007 13:24:01

drygan
Membre

Re: penya valencianista

PUTOSCATALANISTAS2 escrigué:

Como Hagais Una Peѡ Catalanista Saldreis A Hostias Del Mestalla

Uhh quina por fas passa per Picassent o pel meu carrer que voràs com no ixes viu
BLAVERS A FER LA MÀ


http://img529.imageshack.us/img529/134/anagramaokvioh0.jpg
BLAVERS A FER LA MÀ!!!!!

Desconnectat

 

#46 06-06-2007 13:53:23

olocaui
Membre

Re: penya valencianista

ei quina porrrrrr!! atencio que ens pega una pallisaaaaaaaa...jajajaja

quina pena de persona


Estic fart d'haver de demanar perdo per existir!! (Joan Fuster)

Desconnectat

 

#47 13-06-2007 11:49:47

Re: penya valencianista

XDDDDDDDD pobrets, no saben escriure... i encara més, no saben quan posar majuscules big_smile XDDDD


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#48 14-06-2007 14:33:44

-àlex-
Membre

Re: penya valencianista

Jo mai em faré xoto perque soc llevantinista i antixoto però si aconsegiu fer una penya nacionalista potser em començeu a caure millor. Jo tinc un amic que es del vcf i nacionalista i volia apuntar-se a Gol Gran però si es fa açó cambiarà d´idea i s´anira amb vosaltres:
Consells:
- no posar-se a prop dels Yomus,(com vcf sud o uns del barça k no em recordo que hi eren dalt del tot i si en sou si que vos escolten) poseu-vos en grada de la mar'?? o en el palco jeje
- no sigueu massa radikals. no+ animeu i porteu senyers grans per fer tifo
- No sigueu anti-llevantinistes xk no teniu dret. ¡¡FORÇA LLEVANT||*||Despertaferro. akí estan si se ven los amigos de Guillem!!
- nose penseu, pero doneu-vos presa k la temporada 07-08 comença el 26 d´agost.

Si veniu al Ciutat de València potser sigau ben rebuts i tot ¡¡ aneu em compte amb els desplaçament.

PD: Vareu vore els yomus a l´escalfament del vostre ekip, uns altres fent la selectivitat i ells ahí, com esnota k no tnen res a fer, si es k son tots=
PD:  4-2  4-2   4-2  4-2  4-2  RIGA, RIGA#10     JAJjejej


-ÀLEX13-    Rita bollera , que ja som de 1ª!!!  Campsnal9= xotos  PVSÍ

Desconnectat

 

#49 12-09-2007 17:47:37

rellamp
Membre

Re: penya valencianista

hola, mireu, jo soc soci del valència c.f. desde fa anys i vos puc dir que hi ha prou mes gent de la que es penseu que es nacionalista, jo vaig estar al gol gran 2 anyets pq veia que era una penya pacifica, amb passió pel seu equip, mai insultant ni faltant al equip i afició contrari...         i encara que hi havien i hi han blaveros, hi havia prou llibertat, ademes a les pancartes s´utilitzava un valencià molt correcte...      la gent de mestalla a xiulat als yomus infinitat de vegades, per xenofogs, violents, maleducats...    per no contar tot el que jo he vist que son capaços de fer aquesta gent cuan inevitablement coincidiem amb ells en algun viatge, es quedarieu flipats, vos heu jure, gent despreciable total.
I el que passa, es que a l´hora de la veritat sels te por, jo m´inclueixc tb, jo moltes vegades em tenia que xafar la llengua o membres del gol gran dirme que no diguera certes coses per no tindre problemes.
El tema de la penya pense que seria un pas gran, pero tindriem que ser prou gent, anar a mestalla amb les nostres senyeres per supost, però sense crear polèmica, sense provocacións, respectant i simplement animant al valència i disfrutant del espectacle.en fí, el nou mestalla seria una bona data per poder crearla bé, jo crec que si es fera correctament, amb unes bases minimes i unes xicotetes normes de convivència... podria ser un gran pas. salutacións!!! 


som i serem!!

Desconnectat

 

#50 13-09-2007 01:34:40

Phelestres
Membre

Re: penya valencianista

jo sóc alacantí i de l'Hèrcules, el València (com podeu imaginar) no és ni serà mai sant de la meua devoció però si es munta algun partit aniré a vore amb una estelada, si volen gresca els fills de puta eixos, la tindràn, tinc moooooltes ganes d'enviar algun valencianista impostor (blaveros) a l'hospital des de Mestalla, jejejeje (rialla bandarra)

Visca València sempre catalana!!

Desconnectat

 

#51 13-09-2007 08:34:34

rellamp
Membre

Re: penya valencianista

tu no tens ni que vacilar ni que insultar i molt menys pegar a ningú, perque et fiques a la mateixa altura que ells, per tant crec que simplement hi ha que animar al teu equip i punt, jo soc del valència i no soc blaver i moltissima més gent de la que va a mestalla, per tant per nosaltres encara que siga, un poc de respecte,ok? 
i amunt hercules,elx,vilareal,llevant,valència,castelló,gandia,xativa,llombai,puçol,onda,benetusser,algemesí...   puc tindre rivalitat amb els equips del meu pais pero res més figura.fins aviat!!

Desconnectat

 

#52 14-09-2007 02:16:18

Phelestres
Membre

Re: penya valencianista

si és cert això que 'moltíssima gent que va a Mestalla no són blavers' per què no es veuen mai senyeres sense blau allà? (almenys des de fa 25 anys o més) una de dos, o els valencianistes de veritat són una immensa minoria allà... o estàn amedrentats pels altres i tenen por, tant si és una cosa com si és l'altra... mala barraca!

Ara bé, potser haja estat massa dràstic i bel·ligerant al meu comentari anterior, tens raó... l'única cosa que dic és que el dia que pose la tele i veja senyeres quatribarrades a Mestalla (i de part de seguidors del València) com les veig al Madrigal, a Castàlia, al Ciutat de València o al Rico Perez d'Alacant estaré convençut que les coses estàn millorant... mentimentres, no.

Així que parafrasejant a Eliseu Climent... 'Ànim i endavant!'

Ps. per què la web de 'gol gran' no té cap apartat en valencià?

Desconnectat

 

#53 14-09-2007 14:26:26

rellamp
Membre

Re: penya valencianista

abans la pàgina del gol gran estava tota en valencia i castellà, tenies les dues opcións, però, el gol gran a canviat molt desde aleshores, la gent que portava el grup que eren els vers valencianistes deixaren el grup i jo i molts més també anarem darrere, ara el grup el du altra gent, ja no es el que era, a canviat la web (tens raó, esta tot en castellà i sense opció de res en valencià,feia 1000 que no hi entraba) i son mes blaveros, en aixó tens molta raó, ja poc queda de la nostra gent i ademés separada.
i si, tens raó la gent es caguem a l´hora de la veritat,però et dire una cosa, jo defense els meus ideals, estime aquesta terra, la defenc,però, crec que a ningú ens agrada que es peguen 2 osties, i més gent d´eixa calanya, ni tampoc pegar jo, persupostissim, per tant jo vaig al futbol a veure un espectacle i no a que me palpen la cara. Vaig a mestalla desde que era ben menut, soc del valència de tota la vida, que vols que faja?  que em pegue jo amb tots,? que canvie d´equip? defendré la meua valencianitat per allà on vaja, intentaria dur la meua senyera a mestalla, però jo no m´he jugue el tipo davant eixos feixistes.

Desconnectat

 

#54 14-09-2007 16:09:59

-àlex-
Membre

Re: penya valencianista

Jo no hi aniré perquè en soc del llevant, però si la feu, al menys segur que conseguiu que siga una mica mesny d´antixoto. Sort!!||*||


-ÀLEX13-    Rita bollera , que ja som de 1ª!!!  Campsnal9= xotos  PVSÍ

Desconnectat

 

#55 18-09-2007 02:43:46

Eduard
Membre

Re: penya valencianista

Això que proposeu de la penya nacionalista estaria genial, però per desgràcia ho veig prou utòpic. Per a tindre un ambient de normalitat al Mestalla, hauriem de començar per tindre un ambient de normalitat als àmbits directius del club, i això no passa.
La directiva defén amb total impunitat sectors obertament nazis (Yomus). El Mestalla es “blavero city” i si vos junteu deu o vint i aneu a Mestalla amb la Senyera, vos unflaràn a hòsties, així de trist. I el pitjor no es àdhuc això (que ja és prou dolent). El pitjor seria la impunibilitat total i absoluta en què vos agredirien. La seguretat (?) i la policia passarien de vosaltres olímpicament i es posarien del costat del agressors blaveros (o ens cal recordar com la policia va contestar a un membre de Ca Revolta quan posà la denúncia: “Si sigue usted hablándonos así, nos vamos”) Després de que els blaveros li haveren fotut el local i hagueren disparat un tir!!!!
A mi m’agradaria moltíssim que el València CF fòra el club més representatiu de tot el País i que cadascú pogués defendre amb total llibertat les seues idees. Tothom sap, tristament, que no és així.

Desconnectat

 

#56 18-09-2007 19:48:58

-àlex-
Membre

Re: penya valencianista

Mira al mestalla no tindrieu massa complicacions a part dels crit dels borregos ovelles rapades del yomus. Es calr que no tindreu el suport de la directiva (que paga els abonaments dels yomus i les entrades per a champions al´estranger. Però aneu en compte anmb el desplaçament si es fà algú. Que ixos no son persones--By the neng from castelfa-jjee


-ÀLEX13-    Rita bollera , que ja som de 1ª!!!  Campsnal9= xotos  PVSÍ

Desconnectat

 

#57 27-10-2007 23:11:28

batiste_ceba
Membre

Re: penya valencianista

hem de reactivar el tema de la penya del VCF...no pot ser que anar a Mestalla amb una estelada o amb una cuatribarrada siga un delicte!!!aquest forum pot ser un bon punt de trobada http://www.aplecvcf.com

Última edició per batiste_ceba (27-10-2007 23:12:48)


aquesta societat m'ha fet parlar castellà,pero aixo te remei...VISCA LA TERRA LLIURE!!!-http://www.aplecvcf.com-Valencianisme del bo,sense blaverisme,sense merda...tot VCF,la web dels valencianistes que se senten valencians sense haver de sentir-se espanyolshttp://www.maulets.org/imatges/cap/unimnos.gif

Desconnectat

 

#58 12-11-2007 21:12:37

-àlex-
Membre

Re: penya valencianista

sort xotos. i phelestres té raó en una cosa, en que el futbol és el reflex del poble. no sempre, però +-


-ÀLEX13-    Rita bollera , que ja som de 1ª!!!  Campsnal9= xotos  PVSÍ

Desconnectat

 

#59 12-11-2007 22:56:12

LarsenAlacant
Membre

Re: penya valencianista

Ja ho cantaven "Gol Nord", un grup de rock-Oi! del Llevant:

"Valencia és la ciutat, Mestalla un orinal. Els xotos son uns cabrons, vergonya d'aficció"

A vore si el València CF algun dia és un club del que estar orgullós (i no parle dels resultats de futbol)


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

#60 03-12-2007 21:21:30

-àlex-
Membre

Re: penya valencianista

AI ai, l´has clavada larsenalacant.

Força*llevant 1909 1909 Que ningú ho oblide:  xotos-1919   Llevant ue: 1909 1909!!! i si no fòra x la guerra civil, tot sería a l´enrevès. nosaltres 1º.

www.penyatotil.cat


-ÀLEX13-    Rita bollera , que ja som de 1ª!!!  Campsnal9= xotos  PVSÍ

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.