#21 18-10-2007 20:58:18

Phelestres
Membre

Re: Carod-Rovira anit a TVE

Jo tampoc sóc José Luis! (mon tio sí, però jo no, jeje) m'agradat la idea

Desconnectat

 

#22 19-10-2007 00:10:44

Llenguacatalana
Expulsat

Re: Carod-Rovira anit a TVE

Al youtube asseguren que el seu nom és "José Luís Vélez Díez" i que ell de gran es va canviar els seus cognoms pels cognoms segons dels seus pares (legalment es pot fer). El que és evident és que ell es deia "José Luís" perquè quan ell va nàixer estava prohibit dir-se "Josep Lluís". Ara, tothom té dret legal a traduir-se el nom a qualsevol llengua oficial a l'Estat espanyol i també a canviar-se els cognoms, que desconec si realment ho ha fet.

Desconnectat

 

#23 19-10-2007 00:32:02

Curial
Membre

Re: Carod-Rovira anit a TVE

Llenguacatalana, a mí sí que m'aprofita ser antimonàrquic, com a tots els independentistes dels Països Catalans. Si tu vols recoltzar la monarquia espanyola, és cosa teua.

Per cert, una cosa és no poder inscriure el teu nom al Registre Civil, i altra cosa dir-te així. Si jo no puc inscriure Vicent i he d'inscriure Vicente, per a l'Estat Espanyol franquista seria Vicente. Però obviament el meu nom seria Vicent, perquè és el que gastaria i el que em cridaria la meua familia, amics, etc.

Per tant no era Jose Luís, mai ho ha sigut. I no s'ha canviat els cognoms o què pasa, no has sentit el video? Quin problema en tindria en dir que el seu cognom és Pérez? Cap. Però si no és cert, per què collons vos empenyeu els espanyolators en continuar mentint? (Sí, t'he dit espanyolator perquè repeteixes totes les mentires de Libertad Digital punt per punt, desde que el rei és un conciliador fins a que Josep Lluís Carod-Rovira era Jose Luís Vélez.

Carod-Rovira es va posar els cognoms en guionet en honor a un il.lustre poeta, per això ho va esmentar en el programa que pensava que igual a algú li podia interesar això, però els espanyolistes sempre s'interessen només per lo que en el seu reduït cap pot "desprestigiar" a un independentista (i dic reduït cap perquè obviament, als independentistes ens dona igual els cognoms de la gent, ja que no és català o valencià qui neix, sino qui exerceix).


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#24 19-10-2007 00:49:22

Re: Carod-Rovira anit a TVE

Jo tambè sóc anti-monàrquic, però no em considero espanyol per ser-ho!! Només faltaria!
No sól vui que reventi la monarquia espanyola, sinó totes les del món, ja que no concebo que una persona hagi de ser reconeguda, respectada i aclamada pel simple fet d' haver tingut la sort de néixer en una familia real. Les coses s' han de guanyar per que te les has treballat, no per l' atzar del destí.
Visca el moviment comunista als Països Catalans, i a arreu del món!!!

Última edició per <Roig_Català> (19-10-2007 00:51:19)


Socialisme... o barbàrie...

http://www.estat-catala.cat/imatges/otegui_askatu/ppcc_eh.jpg
Països Catalans------Euskal Herria >Bi herri, borroka bat: INDEPENDENTZIA ETA SOZIALISMO!!

Desconnectat

 

#25 19-10-2007 02:17:44

Llenguacatalana
Expulsat

Re: Carod-Rovira anit a TVE

Curial, jo recolze la República dels Països Catalans. Que a Espanya o a França o a Itàlia hi haja Monarquia o República no és el meu problema. Ens hem de preocupar per la nostra Nació i no obsessionar-nos amb les nacions veïnes. Fora dels PPCC (o siga a l'estranger, o siga: A Espanya a Irlanda, etc...) no sóc jo qui ha d'exigir quina mena d'Estat han de tenir, em conforme que si són Monarquies almenys siguen parlamentàries i democràtiques.

Curial, els pares de Josep Lluís Carod-Rovira van triar el nom de José Luís no perquè no pugueren posar "Josep Lluís" perquè estava prohibit, perquè eren espanyols i al seu fill el van posar José Luís i li van dir sempre José Luís, i al germà, Juan de Diós que després ell de gran se'l canvià per Apel·les. Jo si tingués un nom traduïble al català me'l canviaria per molt que els meus pares me'l posaren en castellà perquè són espanyols, i pense que això no és trair ningú. És com la dona que se sent atrapada dins un cos d'home i es canvia de sexe. Jo vaig nàixer espanyol-castellà i em sent català-valencià i em canvie de nacionalitat perquè em dona la gana i cap feixistoide m'ha de dir a mi que sóc castellà perquè a ell li vinga en gana.

Curial, no sigues patètic i torna a llegir el meu missatge. No he dit en cap moment que pensi que es diu Vélez. He dit que ho diuen al youtube, però jo no dic que siga veritat. Només dic que si fos veritat tampoc passa res perquè cadascú té dret de canviar d'identitat igual que un home se sent dona i canvia de sexe. Jo de petit em sentia català però no sabia ni pruna de català i per això vaig aprendre el català per poder realitzar-me a mi mateix i després de major vaig venir a viure als PPCC, a la terra de la qual em sentia encara que no vaig nàixer a ella, ni vaig viure mai en ella, ni tenia cap familiar en ella, ni sang de català ni res. Sóc un transNació i ho sóc perquè em dona la gana, i si un dia vull ser francés seré francés i també perquè em donarà la gana, llavors no m'acuxen d'espanyolet.

Última edició per Llenguacatalana (19-10-2007 02:30:28)

Desconnectat

 

#26 19-10-2007 04:53:56

Phelestres
Membre

Re: Carod-Rovira anit a TVE

per cert Llenguacatalana... tu no te'n havies anat? jejeje...

Desconnectat

 

#27 19-10-2007 09:01:12

Curial
Membre

Re: Carod-Rovira anit a TVE

I com saps tú que li deien així els seus pares? Que vivies amb ells o algo? Xe com t'agrada inventar-te coses! Per què menteixes tant? Casi ixes a una mentira per post (com quan lo del Cabanyal, lo de que Iran és una república comunista, i tantes altres bajanades que has dit).

La teua identitat nacional m'importa ben poc, donat que tinc 100% segur que només eres una identitat d'internet creada per alguna persona amb ganes de provocar el conflicte en els foros de nacionalistes (per això et van banejar de valencianisme.com, vas dir que te n'anaves d'ací, et van advertir en racocatalà, etc). Així que per mi, com si aquest personatge inventat que dius ser, és finlandés!

Ah, a mí sí que m'importa el que passe en l'estranger de la meua nació (els Països Catalans), perquè recoltze una cosa anomenada solidaritat internacionalista.
La campanya antimonàrquica, com he dit, és una estratègia que afavoreix el despertar de conciències als Països Catalans cap a l'independentisme. Si tu no la vols compartir i t'agrada declarar-te com "anti-antimonàrquics" (es a dir, pro-Borbons), és cosa teua!


Salut!


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#28 19-10-2007 12:56:58

Llenguacatalana
Expulsat

Re: Carod-Rovira anit a TVE

A veure Curial, els pares de Carod no parlaven català perquè eren de la part castellana d'Aragó i com a espanyols van posar als seus fills noms en castellà: José Luís i Juan de Dios. La lengua materna de Josep Lluís és el castellà i en castellà li van posar el nom els seus pares fins que ell i el seu germà de grans després de tenir contactes amb el món independentista es canviaren els noms, després amb la democràcia també se'l canviaren al DNI. Això no és dolent.

Desconnectat

 

#29 19-10-2007 13:02:43

Llenguacatalana
Expulsat

Re: Carod-Rovira anit a TVE

Phelestres, si que me n'anat, i aquesta és la tercera oportunitat, però tindré que marxar un altre cop perquè encara hi ha gent com Curial que pensa que són un personatge inventat per crear polèmica. Ara, que jo hauria d'entendre que amb un comunista radical mai es pot dialogar, i molt menys encara quan des del primer dia no ha parat d'insultar-me i jutjar-me per no sé quina cosa que es creu del fòrum de val.com i per un sol missatge que vaig posar al racó i com també em van qüestionar molt durament sense conéixer-me vaig marxar.

Desconnectat

 

#30 19-10-2007 13:13:25

Curial
Membre

Re: Carod-Rovira anit a TVE

Jo no t'he insultat. T'he dit que menteixes, cosa que és molt diferent. Perquè sempre que t'he dit que menteixes, he aportat proves de que ho feies. Vas dir que "la gent que viu al Cabanyal vol la reforma del barri els que s'oposen son de fora", i jo vaig parlar de les primeres asamblees de Salvem el Cabanyal que es PLENAVEN de gent del barri, abans de que eixa plataforma fora fagocitada pel PSPV i convertida en eina política. Per tant, vaig demostrar que menties ahí.
La mare de Josep-Lluís Carod-Rovra era catalana i tenia una botiga (un estanc si mal no recorde) en Cambrils. Per tant, menteixes també diguent que els pares de Carod-Rovira son d'Aragó (només era son pare).
Demostrar que menteixes és insultar-te? I com faig aleshores si no dius la veritat? Ens hem de callar, per por a que ens crides "comunistes radicals"? Jajaja...


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#31 19-10-2007 18:44:13

Llenguacatalana
Expulsat

Re: Carod-Rovira anit a TVE

Per això Curial, el PP va guanyar per golejada al Cabanyal. Si ni haguera tanta gent en contra de la Prolongació de Blasco Ibàñez al Cabanyal el PP no guanyaria per golejada. Que hi ha una minoria al Cabanyal en contra és evident, com evident és que la inmesa majoria dels habitants del Cabanyal demane l'apliació a crits per salvar el seu barri de la delinqüència i de la brutícia. Fins el més pobre vol viure en bon barri i no entre runes i fem com ara.

Desconnectat

 

#32 19-10-2007 21:22:34

Curial
Membre

Re: Carod-Rovira anit a TVE

He dit que les asamblees es plenaven al principi, no ara. La degradació del barri ha sigut consecuència en gran part de la política de mirar cap a altre costat de l'ajuntament, que ja li ve bé que es degrade el barri per a que la gent vullga vendre les seues cases o que li la canvien per una altra, o expropien, per a així continuar les seues obres faraòniques.

I de la mare de Carod-Rovira que era catalana (quan tú deies que era "espanyola d'Aragó"), no em parles? smile


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#33 19-10-2007 22:55:59

Llenguacatalana
Expulsat

Re: Carod-Rovira anit a TVE

A veure, la mare de Carod-Rovira també va nàixer a l'Aragó i va anar a viure a Cambrils perquè al seu marit li van destinar allà. Imagine que amb el temps aprendria el català, cosa que desconec, però la seu llengua materna també era el castellà i segons tinc entés el seu pare era de la Franja i es deia de cognom Carod i els seus fills després amb la democràcia se'l van posar de primer cognom. Però jo no afirme res, només dic el que diuen gent que ha investigat l'assumpte. Jo admire a Josep Lluís i mai criticaré a cap persona perquè es canvie els noms i els cognoms, ans al contrari: cadascú ha de ser lliure de triar els seu noms i cognoms, hauria d'eixir una llei que deixara canviar el noms i els cognoms sense cap tipus de justificació. Per què la monarquia si es pot canviar els cognoms?. Per què una Reina es pot dir al seu DNI "de Grecia" si ella no es diu així?.

A partir d'ara em diré "Llengua catalana Olocauí i Curial de Carod-Rovira". Olocauí i Curial en homenatge als "millors" forers d'antiblavers i Carod-Rovira en homenatge a millor polític dels PPCC.

Última edició per Llenguacatalana (19-10-2007 22:58:59)

Desconnectat

 

#34 20-10-2007 03:14:33

Phelestres
Membre

Re: Carod-Rovira anit a TVE

Vaja, Llenguaca (amb cofiança, jeje) veig que vols emparentar amb Olocauí i Curial... si és que de l'amor a l'odi sol haver un passet

Desconnectat

 

#35 20-10-2007 17:26:23

Llenguacatalana
Expulsat

Re: Carod-Rovira anit a TVE

Jo no odie ni Olocauí ni Curial, no els puc jutgar perquè no els conec i internet molt sovint és fantasiòs. Tampoc puc odiar una persona per la seua ideologia política si eixa persona no és dolenta. No crec que Olocauí siga mala persona, ans al contrari. Olocauí creu en el comunisme i el defensa malaltisament. A més a més Olocauí defensa el comunisme perquè pensa que amb el comunisme tot és més just i en definitiva demostra ser bona persona perquè vol el millor per la majoria (que és el proletariat). És bona persona perquè vol que hi haja drets socials i que ningú al món passe fam i estiga esclavitzat. Ara, jo pense que tot allò que ell desitja, malauradament, no s'aconsegueix amb el comunisme per molt que s'aplique el marxisme al peu de la lletra. Sobre Curial, no sé que dir: imagine que serà també bona persona malgrat la seua obsesió de linxar-me. Jo pense que tothom és bona persona mentre no em demostre el contrari. Jo només puc saber si una persona és bona coneixent-lo en persona i mirant-la als ulls. Per la xàrcia no podem dir si una persona és bona o roïna, perquè molt sovint tot és una pura fantasia o ens deixem guiar pels baixos instints gràcies a l'anonimat (que no em el meu cas perquè alguns ja en coneixen en persona).

Phelestres, molt simpàtic allò del "llenguaca"  wink




Signa:

Llenguaca Olocauí i Curial de Carod-Rovira.

Última edició per Llenguacatalana (20-10-2007 17:29:49)

Desconnectat

 

#36 17-11-2007 13:48:13

charlie
Membre

Re: Carod-Rovira anit a TVE

weno, jo el vaig vore sancer i magradà prou... encara que en lo de José Luis... no cal posar-se al mateix nivell q eixa gent que només ho fa per a provocar... el primer xic no, però la segona qui li ho va dir, fou pa provocar...
però be, dins de que no siguen les mateixes ides qe les meues, va estar molt be.


Sóc del sud del meu cor, sóc del sud del meu món, sóc del sud del record, d´uns països sense nom. Sóc del sud dels sentiments sóc del sud de les arrels sóc del sud i porte als ulls, llàgrimes de lluita i futur.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.