#1 12-11-2007 18:06:10

olocaui
Membre

Situaci

SITUACIÓ DE TV3 AL PAÍS VALENCIÀ, i a Castelló en concreta  partir de l'expedient administratiu que ens ha obert la Generalitat Valenciana, aquesta ens ha imposat una multa de 300.000 EUR. Per suposat Acció Cultural l'ha recorreguda judicialment, però la decisió final, que confiem que ens serà favorable, pot trigar anys, i mentrestant la multa és ja executiva, per la qual cosa l'hem de pagar o ens embargarien els béns --Edifici Octubre, locals de Casals que tenim en propietat... Per altra banda, en qualsevol moment la Generalitat pot rebre l'autorització de les autoritats
judicials per pujar a precintar els reemissors de TV3, i en el nostre cas, el del Bartolo.Davant d'aquests fets, les accions per a les qual demanem la vostra ajuda i col.laboració són:1- Pel que fa al tancament del Bartolo, només ho sabrem 48 hores abans que l'intenten fer efectiu, Per tant, demanem a tothom que estiga mobilitzable, que sàpiga que qualsevol dia podem avisar per al dia següent o l'altre, que ho tinguen tot preparat per demanar permís al treball aquell que puga, per no anar a classe els estudiants, el que siga perquè, això sí, serà un dia feiner cap a les 8 del
matí. Sobretot, és molt important comprometre persones representatives del món polític (diputats, alcaldes, regidors) sindical (secretaris comarcals, etc.) i intel.lectual (escriptors, artistes plàstics, músics...) persones significatives que puguen pujar al Bartolo --òbviament, mirarem de muntar autobusos-- el dia X, quan intenten tancar-nos.
ÉS MOLT IMPORTANT QUE TOTS
ESTIGUEU MOBILITZABLES, PERQUÈ EL FET ES POT DONAR DINS DE POCS DIES. 2-
Pel que fa a la multa, l'hem de pagar ja. El pintor Tàpies ens ha regalat un original que hem reproduït per fer-lo arribar a totes les persones que participen en la campanya. Les maneres de participar-hi són moltes, i algunes compatibles les unes amb les altres:
A- Si sou membre d'una entitat cultural, esportiva, veïnal, cívica, etc, sobre les decisions de la qual podeu influir, haurieu de fer que la seua directiva aprovara procedir al cobrament d'una quota extra de 10 euros a tots els socis que no digueren el contrari, indicant a més que se'ls faria arribar la peça de Tàpies esmentada. Des d'Acció Cultural us podem donar assessorament sobre la carta a enviar i la manera de fer-ho, siga en una circular dins del vostre butlletí o comunicació ordinària amb els socis, siga mitjançant una carta extraordinària.
B- Si teniu relació amb claustres de centres d'ensenyament o amb AMPAs, es tractaria de fer aprovar per aquestes entitats la seua adhesió a la campanya i la seua aportació d'una quantitat més o menys simbòlica, i se'ls faria també arribar una edició especial del Tàpies, com a record de la seua aportació i participació.
C- Si teniu relació amb un  ajuntament, siga perquè sou regidors o perquè teniu alguna mena de participació en les activitats dels seus grups polítics, és molt important presentar la proposta d'adhesió i pagament d'una quantitat com aportació a la campanya, tant si hi ha perspectives de guanyar-la com si no, per fer que tots els grups i regidors s'hagen de retratar. També se'ls faria arribar una edició especial del Tàpies.
D- S'han fet i es continuen fent gestions amb diferents formacions polítiques i sindicals per a que s'adherisquen a la campanya a nivell de País Valencià, però de tota manera seria bona l'adhesió i la participació a nivell local o comarcal, fins i tot d'aquelles organitzacions que per alguna raó no s'adherisquen a nivell de País Valencià.
E- Els socis d'Acció Cultural i dels Casals, evidentment, ja rebran la carta en la qual se'ls diu que se'ls cobrarà la quota extra si no diuen el contrari. Però si voleu fer circular més Tàpies entre els vostres coneguts, podeu passar pel local del carrer la Balma de Castelló o posar-vos en contacte amb nosaltres.
F- Si no formeu part de cap d'aquestes organitzacions i voleu fer la vostra aportació personal a la campanya , podeu ingressar la quantitat que vulgueu a partir del mínim de 10 euros al número de compte Bancaixa - 2077-0001-27-3103581289, indicant-hi nom i cognoms. I, per tal de rebre la reproducció de l'obra de Tàpies, cal que telefoneu (de 9h a 14h i de 15h a 18.30h de dilluns a divendres) al número de campanya 963918386 Heu de saber que la campanya es desenvolupa també al Principat de Catalunya i les Illes Balears, on les més importants organitzacions polítiques, sindicals i cíviques ja han aprovat participar-hi.
US DEMANEM QUE FEU
CÓRRER AQUESTA CIRCULAR ENTRE TOTES LES PERSONES QUE CONSIDEREU
INTERESSADES EN EL TEMA


Estic fart d'haver de demanar perdo per existir!! (Joan Fuster)

Desconnectat

 

#2 12-11-2007 21:20:57

-àlex-
Membre

Re: Situaci

Jo vaig vore aquestos cartells l´altre dia, espere que servixen per algo. TV3 Sí-- LA NOSTR€A


-ÀLEX13-    Rita bollera , que ja som de 1ª!!!  Campsnal9= xotos  PVSÍ

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.