• Inici
  •  » Noticies
  •  » 85è aniversari d'Estat Català i nova web del partit

#1 19-07-2007 00:41:31

85è aniversari d'Estat Català i nova web del partit

Benvolguts companys, avui és el 85è aniversari d'Estat Català.

El passat diumenge 15 Estat Català ja organitzà un dinar de germanor de militants i simpatitzants a Barcelona per celebrar-lo.

Aprofitem aquesta diada també per inaugurar nova web que, malgrat estar encara en construcció, ja te força coses interessants.

Hi podeu accedir clicant aqui:

http://www.estat-catala.net/webnova-index

Us agrairem que ens digueu si teniu algun problema per veure be els apartats. En cas de que sigui així amb algun pot ser degut al navegador que useu.

Per evitar-vos cercar massa estona per trobar el contingut, donat que molts apartats encara son buits, aqui teniu un resum. Cliqueu damunt del que us interessi veure i hi accedireu directament:

Comunicats d'Estat Català del 2007:

http://estat-catala.net/webnova-index/i … ;Itemid=46

Imatges d'alguns Actes d'Estat Català recents:

http://estat-catala.net/webnova-index/i … mp;catid=7

Imatges d'una part del material d'Estat Català:

http://estat-catala.net/webnova-index/i … mp;catid=9

Imatges d'alguns actes d'Estat Català dels anys 1977-2000:

http://estat-catala.net/webnova-index/i … p;catid=46

Imatges de Publicacions d'Estat Català:


http://estat-catala.net/webnova-index/i … p;catid=95

(A aquest darrer hi trobareu, plana a plana, diferents publicacions del partit d'ença la seva fundació, properament es podran descarregar en pdf totes a millor ressolució. Aspirem a poder tenir penjades totes les publicades des de 1922)

En endavant anirem afegint cada dia un munt de material que ja tenim llest perque la nostra ambició es que la nostra web, a banda de fer la funció de plana del partit actual,  esdevingui un autèntic arxiu de tota mena de material històric del partit.

Els apartats: Botiga, Contacte i el Registre son encara fora de servei. No podreu per tant encara fer-nos comandes on line ni tampoc usar el formulari per posar-vos en contacte amb nosaltres. Si ho voleu fer podeu usar el nostre correu:

secretariat@estat-catala.net


Aquí teniu també el comunicat que ha emès Estat Català en motiu del seu 85è aniversari:


85è ANIVERSARI D’ESTAT CATALÀ

Un 18 de juliol de 1922 Francesc Macià, en un acte celebrat al Centre Autonomista de Dependents del Comerç i de la Indústria (CADCI), donava a conèixer la fundació d’Estat Català com a organització política i de combat.

Som doncs l’organització política de més història de la nació catalana i una de les organitzacions polítiques més antigues d’Europa i del món i, ara, després d’haver vist com es feien i desfeien tantes altres organitzacions, nosaltres ens mantenim tant joves com sempre perquè els ideals que ens donen vida són permanents.

Els nostres ideals es defineixen amb els dos mots que ens donen nom, nosaltres som Estat Català i allò pel que nosaltres lluitem és per l’assoliment d’un Estat Català.

I aquesta voluntat nostra no és només un desig, sinó una necessitat. Cap nació pot garantir la seva subsistència si no disposa del recolzament d’un estat propi.

La història catalana d’aquests darrers 85 anys no és pot escriure j a sense parlar de nosaltres de manera destacada.

Nosaltres som la gent de la Bandera Negra i el Complot de Garraf, som els dels Fets de Prats de Molló i els de l’Assemblea de l’Havana on fou redactada la Constitució de la República Catalana. Som els qui el 14 d’abril de 1931 proclamarem aquesta República Catalana i els qui el 6 d’octubre de 1934 organitzarem i defensarem la proclamació de l’Estat Català. Nosaltres som la gent dels Escamots, els que durant la guerra de 1936-1939 tractarem d’alliberar Mallorca i els que nodrirem el Regiment Pirinenc núm. 1 de Catalunya, la única força militar que ha estat a les ordres de la Generalitat en 300 anys d’ençà de la nostra desfeta a 1707-1714. Som també la gent que organitzà les milícies d’Estat Català i la Columna Volant Catalana que esdevindria després la 132 Brigada Mixta. Nosaltres som els que, juntament amb milers de catalans, anàrem a l’exili i sofrirem afusellaments, camps de concentració i d’extermini nazis, i la dict adura del general Franco que intentà destruir-nos com a poble.

A tots aquells que, com nosaltres, han sofert i mort per la nostra pàtria el nostre reconeixement i homenatge. El seu record ens esperona en la nostra lluita d’alliberament nacional.

Nosaltres, la gent d’Estat Català, som nacionalistes i ens declarem interclassistes. I no ho fem perquè no tinguem cadascú les nostres pròpies ideologies político-socials, sinó perquè com a partit prioritzem en tot moment la nostra lluita d’alliberament nacional.

El nostre país, com la resta de països del mon, el formen ciutadans de totes les tendències i ideologies, la nostra lluita no és per alliberar un determinat estament social sinó el conjunt de la nostra societat. O ens alliberem tots o no és podrà alliberar ningú.

I és dins d’aquesta mateixa lluita que avui, en el nostre 85è aniversari, la gent d’Estat Català fem una crida a tots els catalans per que, junts, superant diferències i ideologies parti culars, fem una pinya indestructible que representi el desig conjunt d’alliberament nacional de la societat catalana. Una pinya i una unió indestructibles que son totalment necessàries per assolir el nostre objectiu comú: la independència dels Països Catalans.

Josep Planchart i Martori, president d’Estat Català.

Barcelona, 18 de juliol del 2007.


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » 85è aniversari d'Estat Català i nova web del partit

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.