• Inici
  •  » Debat general
  •  » PSPV, EUPV, BLOC I ERPV demanen la il·legalització d'España 2000 i

#1 29-05-2007 14:31:06

drygan
Membre

PSPV, EUPV, BLOC I ERPV demanen la il·legalització d'España 2000 i

PSPV, EUPV, BLOC I ERPV demanen la il·legalització d'España 2000 i Alianza Nacional


Els representants dels partits polítics valencians, excepte el PP, ONGs i diverses associacions cíviques i culturals han demanat que s'acabe amb la impunitat de l'extrema dreta i que s'anulen els contractes amb les emp-reses del Grupo Levantina: Levantina de Seguridad i Levantina Servicios Generales. Al mateix temps, es presenta un informe jurídic sobre el partit neonazi Alianza Nacional que analitza aquesta candidatura d'acord amb la Llei de Partits.


A pocs dies dels comicis electorals tots els partits polítics valencians, excepte el Partit Popular, a més de sindicats, i associacions cíviques i culturals han demanat al delegat del Govern, Antoni Bernabé que ature la impunitat de l'extrema dreta al País Valencià. El representant del PSPV-PSOE, Francesc Baixaulí, es va comprometre a facilitar la interlocució amb el delegat del govern al País Valencià, el també socialista Antoni Bernabé. La roda de premsa unitària, fet inèdit al nostre país, ha estat motivada per les darreres agressions contra manifestants i inmigrants a diferents punts del País Valencià i per la reaparició pública de Pedro Cuevas, l'assassí del jove independentista Guillem Agulló. Tots els representants presents a la roda de premsa cel·lebrada a l'edifici Octubre han demanat la il·legalització de partits com ara Alianza Nacional o España 2000. A més han coincidit en responsabilitzar a la Delegació del Govern per la impunitat total amb la qual actua l'ultradreta i en acusar el Partit Popular d'alimentar la xenofòbia i el racisme. Entre els representants figuraven Francesc Baixaulí (PSPV), Enric Morera (BLOC), Glòria Marcos (EUPV), Eliseu Climent (ACPV), Empar Salvador (Fòrum per la Memòria del PV), Boughaleb Mimi (Fòrum d'Inmigrants), Emilio Morales (EUPV de Xiva), Josep Heras (ERPV), Luís Poveda (CC.OO.-PV), Manuel Lino (UGT-PV), Marc Candela (Intersindical Valenciana), Aitor Garrido (PCPE) i Maulets.
Les darreres hores ens han fet arribar a www.antifeixites.org un informe jurídic que demostra la clara il·legalitat del partit neonazi Alianza Nacional. Seguint estrictament la Llei de Partits l'informe mostra com el partit neonazi fa una clara apologia de la violència, del racisme i de la discriminació, a més de la seua evident vinculació amb la violència tant per part dels seus militants i simpatitzants com dels seus dirigents, actualment empresonats per delictes relacionats amb el terrorisme. L'informe vol recolzar les afirmacions expressades per diferents líders polítics valencians, com ara Enric Morera (BLOC) o Francesc Baixaulí (PSPV) sobre la il·legalització dels partits feixistes. El que es demana en molts casos, tal i com va afirmar el representant del PCPE, no és accentuar ni defensar aquesta Llei, sinó aplicar-la a tots per igual i no només a una determinada ideologia en un lloc determinat.
Un dels principals protagonistes de la denúncia col·lectiva ha estat l'empresari vinculat a la seguretat privada i a la prostitució, José Luís Roberto Navarro. Molts representants han demanat la il·legalització de la formació política que Roberto lidera i l'eliminació dels contractes que la Generalitat Valenciana ofereix al Grupo Levantina, els vigilants jurats del qual tenen un llarg currículum d'agressions. El representant del PSPV ha afirmat que si el seu partit accedeix a la Generalitat eliminarà aquests contractes concedits pels governs populars d'Eduardo Zaplana i Francesc Camps. Per primera vegada l'empresari ultra veu perillar els seus suculents contractes amb l'Administració pública i altres negocis milionaris. A aquest fet se sumen un procés judicial pendent per presentar un testimoni fals en un judici, els problemes interns d'ANELA i les investigacions per part d'unitats de crim organitzat i delictes econòmics de la Policia Nacional sobre l'empresa Levantina de Seguridad. Segons www.extraconfidencial.com aquestes investigacions inclouen presumptes irregularitats fiscals investigades pel Ministeri d'Hisenda i la col·laboració en la citada investigació del Ministeri d'Interior ja que Roberto manté en nòmina diversos policies i guàrdies civils. Segons la publicació digital els serveis secrets espanyols estan investigant les vinculacions entre empresaris de la prostitució de certa rellevància pública i organitzacions criminals romaneses i albano-kosovars 'ya que hay sospechas sobre ciertas actuaciones impunes en urbanizaciones y polígonos industriales que supuestamente cuentan con patrullas de seguridad privadas no del todo eficaces', en clara referència a l'empresa de l'ultra. A més., segons publicava el confidencial també es desenvolupen investigacions en altres empreses amb seu a Tarragona, Madrid, Granada i Castelló, l'administradora de les quals és també María Roberto Ramón, advocada i filla del líder feixista.

Si bé és cert que España2000 manté un discurs populista discretament allunyat de l'apologia racista descarada d'AN, no seria pels seus principis polítics per on faria aigües la legalitat del partit, sinó per tot l'entramat empresarial de dubtosa legalitat que Roberto manté i mescla imprudentment. Seguint les informacions de l'EXTRACONFIDENCIAL.COM, trobem un document intern d'ANELA escrit sobre uns fulls del servei jurídic de Levantina on es detalla una operació de dubtosa legalitat que preveu l'adquisició d'un gran hotel a Buenos Aires per convertir-lo en un burdell que abastiria de prostitutes llatinoamericanes els clubs de l'Estat espanyol fent arribar les treballadores amb visats de turista. Igualment, Levantina fou denunciada i condemnada any enrere per obligar els seus treballadors a afiliar-se al sindicat d'extrema dreta Central Obrera Nacional Sindicalista (CONS), i no en poques ocasions Roberto és acusat d'utilitzar els seus treballadors de Levantina per les seues activitats polítiques, tal i com explica en un llibre un ex treballador de l'empresa i antic camarada de Roberto que acabà renyit amb ell. Juanma Crespo explica també a Memorias de un ultra el caràcter prepotent i megalòman de Roberto, que entre la ultradreta espanyola compta amb no poques enemistats. És també un vell company de batalla, el valencià Manuel Canduela, cantant del grup nazi División250 i actual líder del partit feixista Democracia Nacional qui te una guerra oberta amb qui fora el seu mentor durant els anys d'Acción Radikal, a la que pertanyia Canduela.

La roda de premsa unitària ha tingut un ample ressó en la premsa valenciana.

L'edició digital de L'AVANÇ destacava que el representant del PSPV, Francesc Baixaulí, ha declarat preguntat per L'AVANÇ que les vinculacions de l'empresa Levantina de Seguridad amb la violència d'ultradreta és un clar motiu per tal d'anular els contractes milionaris que la Generalitat Valenciana atorga a l'empresa de José Luís Roberto. En cas d'accedir a la Generalitat durant els propers comicis electorals el representant del PSPV ha afirmat que aquests contractes seran anulats. Així, s'ha oferit també a facilitar la interlocució amb el delegat del Govern en una reunió que tots els col·lectius han demanat. L'AVANÇ també recull les opinions dels diversos representants com ara Glòria Marcos, candidata del Compromís, l'editor Eliseu Climent, la presidenta del Fòrum per la Memòria del PV, Empar Salvador, el representant del Fòrum per la Integració dels Inmigrants, Boughaleb Mimi o la representació de Maulets, el col·lectiu juvenil al qual pertanyia Guillem Agulló.

L'edició valenciana d'EL MUNDO destacava, sota el títol Acusan a la empresa Levantina de financiar a un partido 'xenófobo', que los principales partidos de izquierda, sindicatos y colectivos de inmigrantes acusaron ayer a la empresa Levantina de Seguridad de utilizar dinero público para financiar a España 2000, un partido político que tildaron de 'ultraderechista, racista y xenófobo'. El rotatiu publicava que el portavoz del Fòrum de Inmigrantes, Boughaleb Mimi, recordó que la empresa Levantina de Seguridad recibe dinero público a través de contratos con con diferentes administraciones desde 1998. Mimi vinculó esta empresa con España 2000, ya que el líder del partido, José Luís Roberto, es el Jefe de Seguridad de Levantina, por lo que expresó su preocupación de que los vigilantes 'trabajen en centros públicos como hospitales donde acuden colectivos que están en el punto de mira de la extrema derecha'. En la misma línea, el representante del PSPV, Francesc Baixaulí, hizo extensiva la financiación de España 2000 a Anela, una organización de locales de alterne cuyo abogado también es José Luís Roberto. Respecto a Levantina, el dirigente socialista aseguró que, si el PSPV gobierna tras el 27-M, 'anularemos todos los contratos públicos con esta empresa de seguridad'. Finalment El Mundo recollia la versió de José Luís Roberto: ante las acusaciones, el Jefe de Seguridad de Levantina y líder de España 2000, José Luís Roberto, aseguró ayer que la empresa 'no financia ningún partido con dinero público'. Roberto dijo que todos los contratos están 'fiscalizados' y que sus funciones en la empresa 'no tienen nada que ver' con España 2000.

El diari LEVANTE-EMV destaca que varios representantes, como Empar Salvador, del Fòrum per la Memòria del País Valencià, o el coordinador de ACPV, Toni Gisbert, consideraron que hay base para aplicar la ley de Partidos de cara a promover la ilegalización de 'formaciones fascistas'. Entre éstas citaron a España 2000 y Alianza Nacional, que ha incluido como candidato en Chiva al homicida de Guillem Agulló, aunque precisaron que no es a ellos a quienes corresponde hacer el listado de partidos para ilegalizar, sino a la delegación del Gobierno. La crònica d'El Levante-EMV afirmaba que Eliseu Climent, presidente de ACPV, tras recordar que ya son 30 las 'agresiones fascistas' a personas, entidades y partidos progresistas 'en los últimos tiempos', criticó que la delegación del Gobierno 'de progreso' no se refleja en una actuación ante estos ataques
Font:Antifeixistes.org


http://img529.imageshack.us/img529/134/anagramaokvioh0.jpg
BLAVERS A FER LA MÀ!!!!!

Desconnectat

 

#2 29-05-2007 19:54:53

Re: PSPV, EUPV, BLOC I ERPV demanen la il·legalització d'España 2000 i

El PP sempre igual... en acabant li diuen terrorista a Batasuna hmm
I a La Falange no la il·legalitzen?


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#3 29-05-2007 21:45:17

Webmestre1
Equip

Re: PSPV, EUPV, BLOC I ERPV demanen la il·legalització d'España 2000 i

El que trobe lamentable és que això s'haja fet ara i després de les eleccions.

Una cosa com aquesta fa anys que es deuria d'haver fet. I no sols se deuria il.legalitzar aquest partit, sinó el GAV, les JJGAV i els partits que els recolzen, com en aquesta web "prediquem".

Però com som homes de fe, tenim el convenciment que no predicarem en el desert.


Unabhängig. Überparteilich [Independent. Per damunt dels partits. Eslogan del diari alemany "Das Bild"].

http://img528.imageshack.us/img528/5691/eng2if7.th.jpg

Desconnectat

 

#4 29-05-2007 23:28:41

pontet
Membre

Re: PSPV, EUPV, BLOC I ERPV demanen la il·legalització d'España 2000 i

Webmestre1  escrigué:

El que trobe lamentable és que això s'haja fet ara i després de les eleccions.

estic totalment d'acord amb tu.... ja es varen donar presa amb les candidatures relacionades amb el mon aberxale per tal de fer-ho abans de les eleccions, i aquest altres no hi ha esa presa? suposant q aquesta demanda aplegue a donar fruit (q coneguen el pati espanyolero al nostre país, pot se siga suposar masa) les dues actes de regidors arreplegats per aquests feixistes al nostre país les hem de soportar quatre anys

no se... em pareix molt descafeinat tot aixo...

Última edició per pontet (29-05-2007 23:29:58)


http://img252.imageshack.us/img252/2072/deniareiallgys0.jpg

Eixiu tots de casa que la festa bull, feu dolços de nata i coques de brull, polimenteu fustes i emblanquineu murs perquè Carles d'Àustria ha jurat els Furs.

Desconnectat

 

#5 29-05-2007 23:36:37

Re: PSPV, EUPV, BLOC I ERPV demanen la il·legalització d'España 2000 i

Ara els del PP demanaran un favor als seus jutges: Feu com si donàreu canya als ultradretans i així ens fareu quedar com a demòcrates. Aleshores l'oposició ja callarà la boca.
Mentre, seguiran omplint-se les butxaques a feixos de bitllets, ells i els empressaris amics.
Per supossat, aquesta omplida de butxaques es fa a costa de la destrucció del medi ambient, i els sacrificis dels treballadors.
Però com diuen, sarna a gust no pica.
La gent els seguirà votant, perquè ara " ya somos de los ricos"


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#6 30-05-2007 00:58:05

ixader
Membre

Re: PSPV, EUPV, BLOC I ERPV demanen la il·legalització d'España 2000 i

YA somos de los ricos??? no fotigues, pos jo ara tinc més problemes per arribar a final de mes...

Desconnectat

 

#7 30-05-2007 18:46:36

drygan
Membre

Re: PSPV, EUPV, BLOC I ERPV demanen la il·legalització d'España 2000 i

No sé si ho habreu vist però a la pàgina del GAV en cançons valencianes sols hi han cançons infantils com pixi pixi ganya JAJAJAJAJA quina vergonya


http://img529.imageshack.us/img529/134/anagramaokvioh0.jpg
BLAVERS A FER LA MÀ!!!!!

Desconnectat

 

#8 30-05-2007 23:29:19

puka
Administrador

Re: PSPV, EUPV, BLOC I ERPV demanen la il·legalització d'España 2000 i

Quins subnormals...... Jo no entre ahi, m'ho creuré.

Desconnectat

 

#9 06-07-2007 22:58:35

Fartdefatxes
Membre

Re: PSPV, EUPV, BLOC I ERPV demanen la il·legalització d'España 2000 i

El preu que el PSPV-PSOE té que pagar per haver contribuít a crear i implantar una identitat valenciana artificial (el blaverisme sociològic ha triomfat al País Valencià) és el de romandre a l'oposició per dècades. S'ho tenen ben merescut per haver alimentat l'ou de la serp blavera durant la transició. Ara la serp s'ha fet gran i els ha engolit.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » PSPV, EUPV, BLOC I ERPV demanen la il·legalització d'España 2000 i

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.