#1 22-05-2007 23:37:26

València C.F
Membre

València C.f i Blaverisme

Estic en desacord amb l'article que es publica a questa web respecte a la relació existent entre el València C.F i el blaverisme.

Respecte a perquè canal nou trau més informació del València que dels altres equips; no s'haveu parat a pensar que el València és l'equip amb més seguidors del País Valencià i que per tant els aficionats demanden informació? Si foreu els directors d'un canal televisiu Valencià deixarieu de tenir audiència per tal d'equilibrar els minuts dedicats als demés equips? A TV3 dediquen els mateixos minuts al Barça que a l'Espanyol? NOOOO.Per favor, sigam més coherents, no sols a canal 9 dediquen més temps al València, sinó que a altres mitjants de comunicació més independents també o fan.

Respecte a la rivalitat amb el Barça; A aquest article no es fà ressó de la gran rivalitat que hi entre el València i el R. Madrid i de la "tirria" que li tenim els valencianistes. Vos puc assegurar que és major la rivalitat amb el Madrid que amb el Barça, però aquest article no ho comenta, perque se'n haguera anat per terra la seua teoria anticatalanista.

Pense que en aquest article s'exagera molt la relació blaverisme i València C.F. Vos puc assegurar que jo soc del València i no soc anticatalà, igual que moltissima gent que conec, o siga que podeu estar tranquils, jeje.

Referent al color de l'equipació, o als tifos a mestalla, no són més que simbolismes, i pense que els antiblavers veieu fantasmes on no hi ha a aquest cas. La gran majoria dels valencianistes volem que el nostre equip guanye i no li donem importància a estes xorrades, no li busqueu els tres peus al gat. Per cert, fa mes i mig, vaig viatjar a Londres per vore el meu equip. Hi havia un, sols un, a banda dels Yomus (q a ixos els hem de donar de menjar a banda, o simplement no donar-los a menjar) que portava la bandera espanyola, i més d'un se li va mofar.

P.D: Espere que actualitzeu el comentari de que els valencianistes vegem com a triomf un empat contra el Barça, pense que als últims anys aquesta circumstància canviat.;;;

SALUTACIONS

Última edició per València C.F (22-05-2007 23:45:32)

Desconnectat

 

#2 23-05-2007 00:15:35

Re: València C.f i Blaverisme

Ací el que veu fantasmes eres tu, ací la gent només ha dit que la direcció del València CF es blavera, això no m'ho negaras, i que l'afició està sotmesa a una gran pressió per culpa dels maleïts yomus de merda, si traus una bandera nacionalista ja estas mort o apallisat. Per això hi ha gent que relaciona blaverisme i el València CF, però això no vol dir que aquesta web ho fasa.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#3 23-05-2007 00:46:41

Re: València C.f i Blaverisme

València CF, la simbologia és molt important, i tant que ho és.
la simbologia expressa què pensen i com pensen les persones, i també què és el que els agradaria que passara a la societat.
El model de societat es pot deduïr a partir de la simbologia que llueix un individu.
A mi personalment, la simbologia espanyola no m'agrada perquè el meu model de societat no cap dins la societat espanyola.
Tampoc m'agrada la simbologia que fa apologia del nacionalsocialisme perquè en realitat aquesta gent la exhibeix sense coneixement de causa ni sense coneixença històrica. Han agafat aquesta simbologia perquè es pensen que justifica els seus actes de violència contra els que pensen diferent.
Per últim, no m'agrada que es mescle símbols espanyols amb símbols catalans.

per exemple, alguna vegada vaig vore en el Mestalla, alguna bandera espanyola amb la rata penada. Això ho vaig interpretar com una substitució de l'àguila imperialista espanyola per el rat penat català.
És un intent d'espanyolitzar el rat penat, i això ho veig malament.


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#4 23-05-2007 00:48:25

ixader
Membre

Re: València C.f i Blaverisme

No obstant, la rivalitat amb el Madrid ve dels problemes amb Mijatovic primer i Mendieta o Ayala després, que jo sàpiga. De fet, Di Stéfano (tota una institució al madridisme) va ser entrenador del València durant un temps considerable (si malament no recordo).

També crec recordar que durant el viatge de tornada de Sevilla després de la final de la Copa d'Europa de 1986 el tren blaugrana va ser atacat amb pedres al seu pas per València (on, com tu dius, l'equip més important de València és el València CF).

Igualment, ara pot ser que hi hagi molta tírria pel Madrid però, no oblidem tampoc la escridassada que es va endur Oleguer en l'última visita a Mestalla (i no només eren els yomus). Això no vol dir que tots els valencianistes sigueu iguals però no em negaràs que, a més dels yomus hi ha altra gent que no s'estima molt als catalans.

Desconnectat

 

#5 23-05-2007 01:16:17

València C.F
Membre

Re: València C.f i Blaverisme

No estic en absolut d'acord amb que aquest article no intenta relacionar el València C.F amb el blaverisme, i t'ho vaig a demostrar.

Abans que res dir que estic d'acord amb tu en que la directiva del València és blavera o pepera o com vullgues dir-li, pensa que és normal que els polítics que governen a la regió d'on és un equip, acaben facilitant aquesta circumstància, és el mateix que passa amb el tripartit a Catalunya i Laporta amb el Barça, o el mateix que passa amb Pedro Villaroel (que no és precisament un pancatalanista) i el Llevant, açó tampoc m'ho negaràs.

Però el València C.F no és la seua directiva, el València C.F és la seua afició, que a banda dels subnormals del Yomus és una afició modélica. Els Yomus, com diu aquest article, són la afició més radical del València, però no la més important, com també diu aquest article.

Sembla que voleu dir que l'afició del València està manipulada o coaccionada;  "Imaginem l’efecte que té això en una persona que no coneix el tema, va a Mestalla, sent càntics així i els repeteix compulsivament, en veure que tot l’estadi també ho fa. Certament, aquesta animadversió a Catalunya se li va quedant en el subconscient." Que es penseu que som marionetes o borregos???

Jo he estat a Mestalla i l'afició xiula els Yomus quan es posen a cantar, o siga que caldria informar-se.

x a Gandia 1707-2007:

"ací la gent només ha dit que la direcció del València CF es blavera".

Només??? Doncs clavar-se en tota una grada perque mostre un tifo amb la bandera oficial (segons l'estatut) de València sembla que no es clavar-se sols amb la directiva.

Per últim he de dir que no em semblà bé la idea que el meu equip jugara contra el Sevilla amb l'equipació de la senyera, no per l'equipació, que em sembla xulíssima, sinó per que pense que l'esport no s'ha de polititzar d'aquesta manera, i jugar amb aquesta equipació va ser una resposta d'aquell correllengua presa per polítics, que com he dit abans facilititen que uns o altres estiguen a la directiva.

Per cert, m'agradaria que algú em digués perque aquest article no fà cap menció a la grandíssima rivalitat (com he dit abans) entre València i R.Madrid. Potser si ho fera li llevaria valor al propi article.

GRÀCIES

Desconnectat

 

#6 23-05-2007 01:23:51

València C.F
Membre

Re: València C.f i Blaverisme

x a Ixader

Permeta' q et corregeixca; la rivalitat existent entre R. Madrid i València és degut a que l'any 2000 vam jugar una final de Champions front aquest equip, la qual vam perdre. I a que els anys seguents ens vam disputar de manera molt estreta dos titols lliguers amb el mateix equip, els quals vam guanyar.

La rivalitat entre València i Barça és com la rivalitat entre València i R.Madrid, potser abans no passava aixina, però hui en dia és degut a que el València ha alcançat un estatus esportiu que abans no tenia, guanyant titols i arribant a finals, i aixó fà que vejam a R. Madrid i Barça com a grans rivals.

Lo de Di Stefano no té res a veure amb aquest tema. Va entrenar al València com haguera pogut entrenar al Llevant.

Última edició per València C.F (23-05-2007 01:27:38)

Desconnectat

 

#7 23-05-2007 09:03:33

ixader
Membre

Re: València C.f i Blaverisme

Però no m'has respost el tema Oleguer (que demostra la proximitat d'un sector de la grada, més enllà dels Yomus, pròxim a la ideologia del PP), el tema de les pedrades al tren que portava als jugadors de Sevilla a Barcelona i que la rivalitat entre València i Madrid és per Mijatovic, el "cas Figo valencià".

Desconnectat

 

#8 23-05-2007 13:22:36

València C.F
Membre

Re: València C.f i Blaverisme

Et torne a repetir que la rivalitat entre València i R.Madrid va més enllà del cas Mijatovic, t'ho he explicat abans. Respecte a lo de les pedrades al tren hauries de demostrar que els lapidadors van ser aficionats del València C.F, pq a València no sols hi ha xotos. Respecte al tema Oleguer, no vaig escoltar els xiulits, pq vaig vore el partit a un bar amb molt de soroll. Ara contesta'm tu a mi tot lo que he dit abans.

salutacions

Desconnectat

 

#9 23-05-2007 14:23:20

ixader
Membre

Re: València C.f i Blaverisme

El cas Mijatovic va ser abans que la final de la Champions i la època gloriosa del València i va ser el principi de les hostilitats entre València i Madrid. Després ja va venir la Champions i les lligues del València en plena època galàctica. El tema del tren jo he dit que ho han fet a València, i com tu has dit la majoria dels valencians són del València per tant hi ha una probabilitat més alta de que foren seguidors del València. A Oleguer si que el van xiular pel tema de les declaracions sobre De Juana Chaos i per la ideologia que demostra, fet que demostra que l'anticatalanisme (quina casualitat, una de les característiques més importants dels blavers) està present a Mestalla més enllà dels Yomus. Això si, també coneixo independentistes que són del València i que no estan d'acord amb aquestes actituts. El que no pots fer és negar les evidències, encara que no t'agrade.

Desconnectat

 

#10 23-05-2007 14:39:01

València C.F
Membre

Re: València C.f i Blaverisme

Jo no negue cap evidència xic, sols pense que l'article diu coses que no s'ajusten a la realitat, o deixa de dir algunes veritats.

Al tema Oleguer no vull entrar massa, però estic segur que no sols li han xiulat a Mestalla, i si li han xiulat a Mestalla no te el perquè estar relacionat amb el blaverisme, pensa que pot haver gent que estiga molesta en que una persona recolze un assasí. I no em negaràs l'evidència de que De Juana Chaos és un assasí.

Última edició per València C.F (23-05-2007 14:45:22)

Desconnectat

 

#11 23-05-2007 14:45:35

ixader
Membre

Re: València C.f i Blaverisme

Igualment t'honra que com a valencianista no vullgues ser relacionat amb el blaverisme, encara no està tot perdut

Desconnectat

 

#12 23-05-2007 15:03:06

València C.F
Membre

Re: València C.f i Blaverisme

Ja et dic, la majoria dels valencianistes el que volem és que guanye el nostre equip, al Barça, al Madrid.... al marge de qualsevol simbologia o ideologia.

Encantat d'haver pogut intercanviar opinions amb vosaltres.

Salutacions.

Desconnectat

 

#13 23-05-2007 16:20:46

pontet
Membre

Re: València C.f i Blaverisme

blaver 100%  =  100.000% mamo de ponent


http://img252.imageshack.us/img252/2072/deniareiallgys0.jpg

Eixiu tots de casa que la festa bull, feu dolços de nata i coques de brull, polimenteu fustes i emblanquineu murs perquè Carles d'Àustria ha jurat els Furs.

Desconnectat

 

#14 23-05-2007 16:30:06

València C.F
Membre

Re: València C.f i Blaverisme

Jo també m'alegre de coneixer-te blaver, i de que em transmetes la teua opinió d'aquesta manera tan coherent i raonada. Tu si que tens talant!!

Última edició per València C.F (23-05-2007 16:36:18)

Desconnectat

 

#15 23-05-2007 16:38:47

València C.F
Membre

Re: València C.f i Blaverisme

Blaver, podries intentar parlar en Valencià tan valencià que et consideres, et desitge sort en l'intent i que no se't creme la poca matèria gris que deus tenir. Amunt València!!

Última edició per València C.F (23-05-2007 16:39:49)

Desconnectat

 

#16 23-05-2007 16:49:12

València C.F
Membre

Re: València C.f i Blaverisme

Val, doncs si parles castellà, et recorde que hi ha una lletra anomenada "h"

Desconnectat

 

#17 23-05-2007 17:09:51

gailencià
Membre

Re: València C.f i Blaverisme

Amics, crec que no cal seguir contestant-li a aquesta merda de persona. Quan estiguen els administradors ja esborraran els seus missatges i no el deixaran entrar. Que parle tot el que vulga. Fem com si no estiguera. wink

Desconnectat

 

#18 23-05-2007 17:48:53

Re: València C.f i Blaverisme

PUTO GAY DE MIERDA soy antifacha pero tb soy antikatalanista diferencia entre facha y catalanista ninguna

HAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahha no m'he rist tant mai en la vida... pero quin tio mes desgraciaaaaaaaaat
Ei xiquet, a tu com t'han parit, a pedrades, a pets o quan vas naixer vas caure del llit i et vas pegar en el cap??
Pero quin tio mes anormalat Deu meu, diu que es antifatxa xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD hahahaha xD
A VER SUBNORMA, PARA QUE ME ENTIENDAS, NO SE PUEDE SER ANTIFACHA SIENDO HOMOFOBO SO DESGRACIADO!!! LEETE LO QUE QUIERE DECIR ANTIFASCISTA I LUEGO VIENES A DAR POR CULO GILIPOLLA, ASI ESTAIS TODOS LOS BLAVEROS, SUBNORMALES PERDIDOS QUE NO SABEIS NI LO QUE SOIS, COMO LOS VIEJOS ESOS QUE LES TENEIS COMIDO EL TARRO.

Ser antifascista significa, entre otras cosas, ser antihomófobo i antiracista, imbecil.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#19 23-05-2007 17:51:00

Re: València C.f i Blaverisme

Blaver100% escrigué:

OLlllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! ESPAÑAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GRANDE I LIBREEEEEEEEEEE
SIEG HEIL
HI HITLER!!!

Pero vegeu les incoherencies que fa? si es que es per matar-lo xDDDD aixi estan tots.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#20 23-05-2007 18:06:23

Re: València C.f i Blaverisme

Per a que m'entengues, vist que no entens el valencià:
A ver, se ve que estas un poco "arretrasao" (XD), los primeros que pegais, poneis bombas i matais sois vosotros. El catalanismo no tenido nunca una víctima, vosotros llevais unas quantas. Xaval, aprende i lee un poco, que no te laven el cerebro con "la invasion catalana".
Mira, no te borro los mensajes por que me da pena tu poca inteligencia, i quiero divertirme un poco.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.