#21 20-05-2007 01:36:53

gailencià
Membre

Re: Votació a València

Xisco, a les pròximes eleccions només tindran representació a les Corts Valencianes 3 "partits" (si no hi ha cap sorpresa) "gràcies" a la funesta llei electoral valenciana que deixa sense representació tots els partits que no arriben a un suport del 5 % de l'electorat a la circumscripció en què es presenten, ço és, en aquest cas, la província.. El PPCV, el PSPV i Compromís pel País Valencià seran aquests 3 grups. Jo et recomanaria que votares al Compromís (que és una coalició electoral entre Esquerra Unida, el Bloc i altres partits minoritaris ecologistes i republicans) perquè, d'aquests 3, és qui millor pot vetlar per la integritat dels valencians i del País Valencià ja que el tres pilars del programa, segons Glòria Marcos, la coordinadora, són: l'urbanisme (demanen una moratòria urbanística), el medi ambient (aposta per les energies renovables, rebuig als transvasos...) i la cultura valenciana (implantació total i progressiva del requisit lingüístic per als funcionaris, realització completa de la Llei d'Ús del Valencià, atenció als escriptors i cantants que fan la seua obra en la nostra llengua, etc.). Jo crec que paga la pena.

Desconnectat

 

#22 20-05-2007 01:40:10

gailencià
Membre

Re: Votació a València

Perdoneu, mireu si estic empanat que no m'havia adonat que parlava sobre les eleccions a València... xD Doncs jo tampoc sé què fer. Encara que quasi estem en les mateixes: només tindran representació PPCV, PSPV i EUPV. Entre ells em quede amb Esquerra Unida (la seua aposta per la participació ciutadana i la democràcia directa, a més de ser l'únic que està en contra totalment dels projectes faraònics i de la Fórmula 1 als carrers, i tindre l'únic candidat que parla en valencià...).

PS: Amb València vos referiu a la ciutat o al País?

Última edició per gailencià (20-05-2007 01:46:06)

Desconnectat

 

#23 20-05-2007 10:05:07

ixader
Membre

Re: Votació a València

Jo crec que aquesta candidatura  (la CUP) té un abast local, als pobles que es presenta, en el sector nacional no té el mateix impacte.

Última edició per ixader (20-05-2007 10:06:05)

Desconnectat

 

#24 20-05-2007 18:16:25

el jonc
Membre

Re: Votació a València

Bé, veig per aquestes contrades que cadascú invita a la resta a que trien la seua opció, doncs jo particularment i els meus companys us invitem a que voteu lliurement, el que realment voleu en definitiva voteu els que us rote del nas, però això si, no caigueu per enquestes demagògiques i teledirigides per grups mediàtics de pressió, no caigueu en el teòric vot útil coactiu. Seré més clar, el vot útil seria lògicament el PSOE perque és el que té opcions, per altre costat sé de bona tinta que moltes persones ideologitzades (tot s'ha de dir) triaran al Compromis, és a dir votaran al Compromis, per compromis (no se si m'enteneu) coaccionats perquè vénen la moto que sense ells no hi ha govern hehehehe

Si em permeteu, us invite a que trieu la vostra opció lliurement i si és molt demanar voteu ESQUERRA, PERQUÈ VOLS!!!

Aquesta setmana estarem a Universitats i Mercats Municipals del cap i casal.

Més informació en altres contrades www.esquerra.cat/paisvalencia


"Una llar sense llibres és com un cos sense ànima." M.T. Ciceró

Desconnectat

 

#25 20-05-2007 18:39:49

el jonc
Membre

Re: Votació a València

També us afegiré pel vostre interès l'adreça del bloc d'Agustí Cerdà i Argent candidat a la presidència de la Generalitat Valenciana per Esquerra.

http://blocs.esquerra.cat/agusticerda

Salutacions


"Una llar sense llibres és com un cos sense ànima." M.T. Ciceró

Desconnectat

 

#26 21-05-2007 00:11:02

ixader
Membre

Re: Votació a València

Evidentment Esquerra, ara per ara, ideològicament es per mi la millor opció que existeix per anar a votar, però saben que no gaudeix de bona publicitat entre la societat valenciana i es veu molt difícil aconseguir representació a les Corts (gràcies al meravellós 5%), crec que el meu vot es decantarà cap a una opció més útil per poder fer fora el PP.

Igualment a les municipals és un altre tema i, encara que té tan bona publicitat com en l'àmbit nacional, realment no existeix cap altra opció que em puga convèncer.

Crec que és l'opció més sensata per acabar amb la bogeria en la que està submergida el País Valencià, sobre tot a la meua terra, Castelló.

Desconnectat

 

#27 21-05-2007 00:53:12

gailencià
Membre

Re: Votació a València

Perdona, el jonc, però Xisco havia dit que li recomanàrem a qui votar. Això és el que jo he fet. Jo no m'estic ficant amb la llibertat de ningú. Queda claríssim que ací cadascú vota a qui vol. Jo només li he donat a Xisco una recomanació. És més, tu mateix et desautoritzes, ja que dius que votem "lliurement" i seguidament tu també fas campanya, però no en el mateix sentit que jo, ja que tu la fas des de dins d'ERPV mentre que jo ho faig dient que la opció Compromís és la més raonable sense dir si sóc d'aquest o de tal altre partit.

I una altra cosa, potser siga veritat que les enquestes estan manipulades, però tot el món sap (inclòs tu) que Esquerra Republicana no arribarà al 5% el proper diumenge. Així que tampoc faces com que podeu arribar perquè és que no. I tot seguit afegisc: fins i tot jo m'he plantejat votar ERPV. Per tant, no és que estiga en contra d'aquest partit. Però no vages d'home que ens recomana votar lliurement, perquè tu també fas campanya. Bona nit!

Última edició per gailencià (21-05-2007 00:56:48)

Desconnectat

 

#28 21-05-2007 15:15:59

xisco
Membre

Re: Votació a València

ok , ja esta decidit a qui vaig a votar , gracies a tots per donar-me consell


http://img231.imageshack.us/img231/5825/segelltvnrq4.jpg

Desconnectat

 

#29 21-05-2007 16:46:32

el jonc
Membre

Re: Votació a València

Disculpa amic gailencia, però jo faig la recomanació a l'igual que has fet tu i done el raonament següent sense desautoritzar a cap membre d'aquest portal, faltaria plus!!.

Només he expressat una cosa i la tornaré a explicar per si no se m'ha entés. Pel que denote en alguns participants i de fora d'aquest virtualisme que persones ideologitzades (vinc a dir, persones que es defineixen com d'esquerres amb un grau important de sensibilització nacional) que s'apropen (com per exemple tu mateix has arribat ha replantejar-t'ho) a l'ideari d'Esquerra Republicana però trien finalment al Compromís en aquestes eleccions.

Que vull dir amb tot açò, que el vot al Compromís, és un vot per compromís en aquests casos. Aniria més enllà (i no es cap desficaci) és un vot coaccionat. I ho veuras amb un exemple, persona que l'única força que s'apropa a les seues idees és  Esquerra però vota al Compromís perquè és útil. La´utilitat és una falàcia, la utilitat coacciona la moral i et dirigeix el sentit del vot com ho fan les enquestes i en definitiva en sentit pràctic per a útil trieu el PSOE que és l'únic que li fa ombra al PP o no?

La fórmula és clara Camps (PP), Pla (PSOE+Compromís) o Agustí Cerdà (Esquerra)??

A València, per exemple, Rita (PP), Carmencín Alborch (PSOE+Bloc) o Josep Heras (Esquerra)???

Només dic i ho reitere sense que s'ofenga a ningú que vote en llibertat sense caure en possibilismes i que vote el que vullga que vol dir voteu l'opció que s'aprope més als vostres ideals.

Salutacions


"Una llar sense llibres és com un cos sense ànima." M.T. Ciceró

Desconnectat

 

#30 21-05-2007 17:14:37

ixader
Membre

Re: Votació a València

Pero, ara per ara, l'objectiu principal és fer fora al PP i per a això hem de votar les opcions que tindran representació i que realment podrien fer fora el PP. A mi no és que la meua intencio sigui votar sempre EU o Bloc, no obstant, ara ens trobem en un moment en que és necessari assegurar-nos de fer fora el PP i, si per a aconseguir això s'ha d'orientar el vot cap a altres opcions que, encara que no disten de la meva, no són la meva, doncs, puntualment, es fa.

Desconnectat

 

#31 21-05-2007 17:15:10

olocaui
Membre

Re: Votació a València

Compromís pel País Valencià defensa prou els nostres ideals i podem guanyar, SOM PV!!


Estic fart d'haver de demanar perdo per existir!! (Joan Fuster)

Desconnectat

 

#32 21-05-2007 17:46:12

puka
Administrador

Re: Votació a València

És clar que això del "vot útil" és una fal·làcia, però, digues el que digues, jonc, esquerra en aquestes eleccions autonòmiques m'ha demostrat ser un partit profundament partidista, i a jo preferesc votar a un "compromís pel país valencià" on es reuneixen les esquerres,  i castigar a ERPV per no haver participat en aquesta entesa i presentar-se en solitari sabent des del principi que no obtindrà representació, perquè és impossible que tres partits d'esquerres d'ideologia semblant puguen tenir força per separat. les dretes guanyen perquè estan unides. les esquerres no perquè estan desunides.
i encara vols defendre aquesta idea? si de veritat vols política, la política s'ha de fer entre tots, i no ha de ser una lluita de partits.

clar que Esquerra Unida i el Bloc poden haver tingut part de culpa en aquesta desentesa, però això no és excusa perquè molts dirigents d'esquerra republicana s'han dedicat només a criticar el compromís dient que és un compromís votar al compromís i que estan coaccionats i nosequè més.

desuneix i venceràs.

Última edició per daniol (21-05-2007 17:52:18)

Desconnectat

 

#33 21-05-2007 17:50:47

puka
Administrador

Re: Votació a València

I ara no cal resposta ni ulterior discussió, l'objectiu és fer fora el PP perquè no destrosse altres 4 anys més el nostre país. I sembla que es pot certament aconseguir, així que ja no és moment per discussions perquè ja està tot dit i fet.

Última edició per daniol (21-05-2007 17:51:15)

Desconnectat

 

#34 21-05-2007 23:10:07

Re: Votació a València

Segons aquesta pàgina de la CUP, a Castelló de La Plana, Les Alqueries i la Ciutat de València, es presenta candidatura CUP:

CUP Alqueries  La Plana Baixa     
CUP Badalona  Barcelonès Nord     
CUP Banyoles  Pla de l'Estany     
CUP Berga  Berguedà     
CUP Biosca  Segarra     
Vila de Capellades (CUP)  Anoia     
CUP Castelló d'Empúries  Alt Empordà     
CUP Castelló de la Plana  La Plana Alta     
CUP Cerdanyola  Vallès Occidental     
CUP Dosrius  El Maresme     
CUP Elx  Baix Vinalopó     
CUP Girona  Gironès     
CUP Granollers  Vallès Oriental     
CUP Guíxols  Baix Empordà     
CUP Lleida  Segrià     
CUP Manlleu  Osona     
CUP Manresa  Bages     
CUP Martorell  Baix Llobregat     
CUP El Masnou  El Maresme     
CUP Masquefa (Independents per Masquefa)  Anoia     
CUP Mataró  El Maresme   
CUP Montesquiu  Osona     
CUP Navarcles  Bages     
CUP Palamós  Baix Empordà     
CUP Pineda de Mar  El Maresme     
CUP Ribes  Garraf     
CUP Riudebitlles  Alt Penedès     
CUP Sabadell  Vallès Occidental     
CUP Sallent  Bages     
CUP Sant Celoni  Vallès Oriental     
CUP Sant Cugat del Vallès  Vallès Occidental     
CUP Tagamanent  Vallès Oriental     
CUP Terrassa  Vallès Occidental     
CUP Torà  Segarra     
CUP València  L'Horta     
CUP Valls  Alt Camp     
CUP Vic  Osona     
CUP Viladamat  Alt Empordà     
CUP Vilafranca  Alt Penedès
CUP Vilanova i la Geltrú  Garraf

El que no sé si es presenten per tot el País Valencià


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#35 21-05-2007 23:34:16

Re: Votació a València

I a Barxeta i crec que a Sueca


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#36 22-05-2007 11:27:51

puka
Administrador

Re: Votació a València

Per a què? Fixa't que a Elx hi ha CUP i no ho sabia ni jo... Juas...

Desconnectat

 

#37 22-05-2007 15:36:46

Rogeta
Membre

Re: Votació a València

Haveu escoltat l'anunci del PP de la ràdio? Jo si fós dirigent del PP tindria vergonya i tot!!!!!

Desconnectat

 

#38 22-05-2007 18:56:56

ixader
Membre

Re: Votació a València

Què diuen...jo estic a Barcelona i no m'arriben les informacions

Desconnectat

 

#39 22-05-2007 19:37:33

Re: Votació a València

Que jo sàpiga, a Sueca no es presenta cap partit amb aquestes sigles...Ací d'esquerres tenim el PSOE-PSPV, ERPV, BLOC, EU...De totes formes, fa uns anys ens sentirem molt defraudats quan el BLOC pactà amb el PP...Esperem que ara no ocorra.


Tota política que no fem nosaltres, serà feta contra nosaltres
                                                                                            Joan Fuster, 1922-1992

Desconnectat

 

#40 22-05-2007 20:21:58

ixader
Membre

Re: Votació a València

Jo de vosatres, a Sueca no votaria al BLOC vom a càstig per votar al PP, Esquerra a nivell local és una bona opció. El Compromís a nivell de país és millor opció (no sé per què Esquerra no ha entrat a aquesta coalició).

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.