#1 16-05-2007 00:24:24

xisco
Membre

Votació a València

Bona Nit , m'anomene Xisco , i m'acabe de registrar a la web ahi va la meua questió

Fa poc mesos vaig cumplir 18 anys , i ara en maig son les eleccions a Valencia , i pero aixo vull votar , el problema esta es que no se a que partit votar , l'altre dia vaig visitar la web de ERPV pero alguns punts no m'agradaven, com el de canviar el himne jo aixo lo veig molt extrem aleshores vosaltres em podeu dir partits que pensen lo mateix que pensem en aquesta web.

Moltes Gracies

PD: Perdoneu per les meues faltes d'ortografia


http://img231.imageshack.us/img231/5825/segelltvnrq4.jpg

Desconnectat

 

#2 16-05-2007 11:48:24

pau_pv
Membre

Re: Votació a València

si, per exemple, a mi m'agradaria saber en que es diferencien el bloc i jerpv. se que sona molt analfabet, pero no entenc eixes discursions en els forums. moltes gracies

Desconnectat

 

#3 16-05-2007 13:19:37

alacantí
Administrador

Re: Votació a València

ERC és un partit del Principat de Catalunya, no existeix ERPV. Per tant presenta una problemàtica el que un partit d’una altra comunitat, tinga representació a la nostra. Quina és la seua obediència? Al Principat o al PV?
El Bloc és la suma del treball de 25 anys dels valencians pel nacionalisme entés des d’ací. Representa el nostre futur immediat com a valencians amb sentiment identitàri, i no està subjecte a cap influència externa.

Desconnectat

 

#4 16-05-2007 13:31:38

Re: Votació a València

Alacantí, el que dius es partidista:
Al Bloc s'ajunta tota mena de valencianisme: tercerviista o catalanista, encara que la visió que done el partit siga de tercera via.

I ERPV es catalanista:

Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV) és un partit polític històric valencianista i d'esquerres fundat el 1933 i refundat al setembre del 2000 per mitjà de la fusió de la federació valenciana d'Esquerra Republicana amb el Front pel País Valencià.
En una primera etapa durant la Segona República Espanyola la implantació d'Esquerra Republicana en el País Valencià es va produir davall el lideratge de Gaietà Huguet, a Castelló de la Plana. En 1935, aquest dirigent va impulsar un procés d'unificació amb el partit autòcton Esquerra Valenciana, fundat en 1934 i dirigit per Vicent Marco Miranda (ex-alcalde de València), Josep Benedito, Miquel Duran de València i Manuel Sanchis i Guarner. Després d'aconseguir Vicent Marco en 1936 l'acta de diputat per València dins de les candidatures del Front Popular ambdós partits van formar un grup parlamentari conjunt en el Congrés dels Diputats espanyol.
Entre 1935 i 1998 no es pot distingir entre la història d'ERPV i EV ja que la primera organització s'autodissolgué perquè els seus militants s'afiliaren en bloc a la segona.

Per tant, ERPV i Esquerra Valenciana, sempre han estat lligades, o siga que lo de "altra" comunitat no te sentit.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#5 16-05-2007 13:47:25

alacantí
Administrador

Re: Votació a València

No em contes pel.lícules. ERC és del Principat i el Bloc és d’ací. No li pegues voltes. Ací es presenta ERC.

Desconnectat

 

#6 16-05-2007 14:36:01

xisco
Membre

Re: Votació a València

Aleshores en Valencia quals son els partits mes votats que siguen catalanistes, tambè tinc una questió sobre El Paissos Catalans i és perquè no s'anomenen d'altra forma es a dir , perquè no es diuen Paissos Mediterranis , és que amb aquest nom pareix que a soles siga Catalunya si diem altre nom que ens englovara a tots , molta mes gent aceptaria aquesta idea, no se m'explicat be.

Vosaltres que opineu d'això?

Salu2


http://img231.imageshack.us/img231/5825/segelltvnrq4.jpg

Desconnectat

 

#7 16-05-2007 14:38:18

Joan_1707
Membre

Re: Votació a València

Jo no se si és d'ací o d'allà pero en el meu poble en els cartells d'esquerra estan firmats per les JERC.

Desconnectat

 

#8 16-05-2007 17:21:14

el jonc
Membre

Re: Votació a València

Amb l'inici de la campanya electoral a l'ajuntament de València, ESQUERRA VLC dona a conéixer les seues 20 propostes centrals per a la nostra ciutat.

Us podeu informar tot seguit a www.esquerra.cat/valencia


Salutacions


"Una llar sense llibres és com un cos sense ànima." M.T. Ciceró

Desconnectat

 

#9 16-05-2007 18:03:49

Re: Votació a València

alacantí: no t'ofengues, però eres una miqueta sectari, això que he dit estava a la viquipèdia, o siga que no es cap película meua.

xisco: Li pots anomenar com vulgues, però has de saber que Vicent Ferrer així com molts valencians li deien a tot "Cathalunya" i al que ara es la CA Catalunya li deien Principat de Catalunya. Els noms els han canviat els espanyols per tal de dividir-nos. Li podem anomenar com vulgam, tant Països Catalans, com Països del mediterrani, com Països Valencians... Països Baixos... a no que eixe ja està agafat big_smile wink


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#10 16-05-2007 19:47:44

Darmagon
Membre

Re: Votació a València

La denominació de Països catalans va ser encunyada per Joan Fuster i fa referència al grup de territoris on es parla el català. Es a dir que el Països Catalans no fan referència a una supremacia de Catalunya sobre les demés províncies, per molt que alguns sectors vulguin veure-lo d`aquesta manera per crispar a la gent. Els catalans no volen envair res.


http://sce.newlightsystems.com/userbars/usebarcatala.jpg

Desconnectat

 

#11 16-05-2007 20:29:56

Cuquello
Membre

Re: Votació a València

Es diuen Països en plural per tant no discrimina ningu i deixa clar q el formem mes d'un pais i no hi ha imperialisme catala ni res d'aixo q molts diuen.

Desconnectat

 

#12 16-05-2007 21:04:35

pontet
Membre

Re: Votació a València

crec q el company alancanti fa un esposicio molt poc objectiva, com deia el company gandia, partidista

en quan al terme països catalans he trobat tambe en viquipèdia la següent informacio q pense pot ajudar a donar alguna llum, del tema

http://ca.wikipedia.org/wiki/Pa%C3%AFsos_Catalans escrigué:

El terme Països Catalans es troba documentat per primera vegada en la monumental obra Historia del Derecho en Cataluña, Mallorca y Valencia. Código de las Costumbres de Tortosa, I (Madrid, 1876) del valencià Bienvenido Oliver i Esteller, natural de Catarroja (l'Horta Sud) i historiador del Dret, i de seguida té fortuna a la Renaixença catalana a finals del segle XIX com a sinònim de «territoris de parla catalana», si bé fou difosa sobretot com a calc de l'expressió Països Occitans, des de l'Oficina de Relacions Meridionals (Barcelona), pels volts de 1933.

No obstant això, el terme va ser principalment popularitzat pels assaigs Nosaltres els valencians i Qüestió de noms,[1] de Joan Fuster, publicats el 1962. Fuster, per altra banda, definia un concepte territorial dels PPCC estrictament lingüístic, la llengua del qual seria la base per a proposar el seu projecte nacional. Per tant, con a conseqüència d'aquesta premissa, l'assagista considerava que les comarques castellanòfones eren, no sols prescindibles, sinó també un entrebanc per a l'èxit d'aquest projecte nacional.[2] Això explicaria, entre altres causes, que el concepte dels PPCC no haja sigut gaire assumida en aquests territoris històricament castellanòfons.

aquest tema sempre porta tensio, pasio i baralles, em sap greu, per a mi el tema es molt mes sencill del q es vol fer pareixer, pero pareig q algu o alguns es interesa fer tensio de la nostra cultura i la nostra historia
salut i pais


http://img252.imageshack.us/img252/2072/deniareiallgys0.jpg

Eixiu tots de casa que la festa bull, feu dolços de nata i coques de brull, polimenteu fustes i emblanquineu murs perquè Carles d'Àustria ha jurat els Furs.

Desconnectat

 

#13 16-05-2007 22:40:08

Re: Votació a València

Crec que el que menys necessita ara l'esquerra progressista valenciana són disputes internes sobre d'on és cadascú, si és més o menys valencianista...El que caldria fer és un pacte de tota l'esquerra per a fer fora al PP i evitar l'entrada blavera a les Corts i els ajuntaments.


Tota política que no fem nosaltres, serà feta contra nosaltres
                                                                                            Joan Fuster, 1922-1992

Desconnectat

 

#14 16-05-2007 23:58:23

puka
Administrador

Re: Votació a València

això mateix

Desconnectat

 

#15 17-05-2007 00:04:51

Re: Votació a València

Això que ERC són influències externes, no és massa propi lingüísticament i políticament.
Les úniques influències externes són les de Castella, que duren ja 300 anys, i han aconseguit que els valencians canviem de xip, i veiem el País Valencià i el Principat de Catalunya com dues "comunidades autónomas". Aquest invent espanyol, igual que les "provincias" han aconseguit com molt bé diu Gandia, dividir-nos a TOTS els catalans. Ens han dividit en 8 províncies i tres "comunidades".
Aquesta visió espanyolista que té alacantí s'ha de superar i tornar a agermanar-nos, tal com estavem fa uns anys.

Sobre el nom de la nostra nació -Països Catalans-, és tal perquè la cultura del País Valencià, del Principat i Les Illes, és catalana, per igual, sense supremacies ni obediències. Una cultura i una llengua, que són catalanes.
Per això se'ls diu Països Catalans, perquè és la seua essència, la catalanitat.
Països mediterranis, no definiria adequadament la nostra nació. El mar Mediterrani està vorejat per moltíssims països, i tots són Països Mediterranis -per exemple, espanya, Marroc, Sardenya, Líbia, Occitània, Itàlia, Grècia, Croàcia, Egipte...-
De tots aquestos països mediterranis, solament hi ha tres de catalans, que són els nostres.

http://sce.newlightsystems.com/userbars/usebarcatala.jpg


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#16 17-05-2007 00:13:12

Re: Votació a València

Per cert, pots votar qualsevol dels partits que s'han anomenat ací, tant el Bloc com ERPV. Cadascun té un tipus de militants i les diferències són més aviat posades en públic per atraure un determinat tipus de votants. Per mi, les dues són igual de dignes i tenen militants amb voluntat de desfensar el nostre País Valencià.


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#17 17-05-2007 00:33:03

Re: Votació a València

Primer fem País Valencià que encara queda massa per fer collons,primer pensem que unio valenciana,li lleva vots als de coalició.i el pp continuarà seguint blaveros fins la mort,ho tenim prou dificil,en el tema de la puta formula 1,la copa amrica,i ara que ens pregunten als veis de patraix i malilla sobre l'explosió d ela subestació,

PUTO PP
PUTA GAV
PUTA C.V
PUTA ESPANYA


Ciutats i pobles on has estat,costums antigues que no has oblidat,malgrat trobar-te aïllat a un forat,la teva terra és la llibertat.

Desconnectat

 

#18 17-05-2007 01:52:35

Re: Votació a València

Això pensava jo, Desperta, a veure si amb un bon pet la gent s'adona que els diners de la fòrumula1 i altres espectacles per la galeria, s'han d'invertir en la seguretat dels ciutadans i en serveis socials i culturals.
La fòrmula 1, el futbol i els barcos de multimilionaris, són un monument a la desigualtat entre persones, un cult als explotadors que tenen prou diners per acabar amb la fam durant un any a tot un país pobre del món, i enlloc de repartir diners, encara volen folrrar-se d'or fins cobrir-se fins a la coroneta.
Els borreguets que mirem la tele i llegim la premsa, els donem a cada minut diners i diners sense adonar-nos.

Boicot als esports de masses!!!
visca la pilota valenciana!!!


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#19 18-05-2007 21:31:54

-àlex-
Membre

Re: Votació a València

va, no canvieu d tema. Jo també estic d´acorde en açó de uqe es podria denominar a aquest territori Països Mediterranis( a mi ja se m´havia ocorrit avans) o Regnes d´en jaume, bó nose si aksta.  Jo el que nosé es si el Bloc està d´acord am els ppcc o només vol la independència per al PV!!  i Si votem a jorge juan¿¿??? jejajja kin boig.
VOTA JJ  .  Jo nose si votaré al Bloc a ERPV o a EUPV. EM SERÀ COMPLICAT. la gent es té que concienciar de que no son vots inútils.


-ÀLEX13-    Rita bollera , que ja som de 1ª!!!  Campsnal9= xotos  PVSÍ

Desconnectat

 

#20 20-05-2007 01:17:36

La Tuna Punk
Membre

Re: Votació a València

I perquè no votar a la CUP?  http://www.cup.cat/

es suposa que te presencia arreu dels països catalans


___________________________________________________________________________________
http://img231.imageshack.us/img231/3304/capju7.jpg

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.