• Inici
  •  » Debat general
  •  » La Caverna torna a bramar, aquesta vegada utilitzant la televisió

#1 11-04-2007 15:19:13

Curial
Membre

La Caverna torna a bramar, aquesta vegada utilitzant la televisió

http://www.youtube.com/watch?v=UB9DehZYEAw


Aquest és el documental que van fer per Telemadrid a on, en un exercici de cinisme, van presentar les campanyes a favor del català com si foren programes de neteja ètnica, lo menys.

Veieu-lo que no te desperdici el nivell de manipulació i demagògia que fa Telemadrid, sota la direcció d´Esperança Aguirre (la que deia que "no arribava a fi de mes" hahaha). Que conste que no tots els madrilenys es traguen eixes bajocades, eh.

M´agradà molt vore als xiquets inmigrants integrant-se aprenent català, a pesar del impresentable eixe que volia matricular la seua filla en castellà (contribuint a l´extermini del català) i pareixia que li molestava que s´estudiaren autors catalans (en Catalunya eh).

És flipant la hipocresia de la gent, que s´indigna de que el poble català desitgi coses tan elementals com viure en la seua llengua, i educar als xiquets en la seua llengua, per tal de no crear ghettos lingüístics (lo qual sempre ha sigut perniciós a nivell social). Al.lucine amb el pare francés i la mare italiana que els molesta tant que la seua filla aprenga en català... Collons! Però si cap dels dos sou espanyols la mare que vos va parir! Quina mania teniu amb Espanya?

Ah, i queda patent la manipul.lació que fa Telemadrid fent vore que els PPCC suposadament inclouen Sardenya, quan el que entra dins l´àmbit lingüístic del català és l´Alguer... Per descomptat que no parlen en cap moment del concepte com a concepte merament lingüístic... és que ells s´indignarien alguna vegada tant de la francophonie o la hispanitat, o el considerarien "imperialisme"?

I estic esperant un altre documental de Telemadrid sobre la discriminació lingüística que patim en el País Valencià. Quan vullguen eh, que n´hi ha per una bona estona.

De totes formes, m´ha animat vore a tantes persones defenent la seua condició de catalans sense complexes ni vergonya, i la seua solidaritat amb nosaltres els valencians. I mentiria si diguera que no ha estat a punt de escaparse´m alguna llagrimeta quan ha eixit la cita de l´Ovidi Montllor smile


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#2 11-04-2007 19:59:15

Re: La Caverna torna a bramar, aquesta vegada utilitzant la televisió

Aquest video l'ha fet el mundo TV a petició de telemadrid. El mundo televisió ( de la xarxa de pj ramirez). Vet ací la seua imparcialitat. Però bo, s'escuden en què com estan a Espanya...en canvi no tenen cap problema a viatjar pel món i parlar , o almenys intentar-ho, en una altra llengua..però com que no estan a Espanya.  Hipòcrites. És que els catalans o els valencians hem demanat parlar la seua llengua? Se'ls omple la boca amb la paraula " bilingüisme i com n'és de bo i quina sort tenim de parlar dues llengües, però ells, ells, castellà i punt. Bilingüistes els altres. Tan de bo forem bilingües català-anglés. Trauríem més profit. Hipòcrites.


L'autonomia que ens cal, és la de Portugal.

Desconnectat

 

#3 12-04-2007 12:42:07

Re: La Caverna torna a bramar, aquesta vegada utilitzant la televisió

Què es pot esperar d'una "comunitat" que vota majoritàriament al PP? Naturalment, passa com en el País Valencià. Tenen domini absolut dels mitjans de comunicació i se n'aprofiten.


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#4 14-04-2007 20:55:01

pontet
Membre

Re: La Caverna torna a bramar, aquesta vegada utilitzant la televisió

http://unitat.superforos.com/viewtopic.php?t=7480 escrigué:

Barcelona,11 de abril del 2007

Sr. director de TELEMADRID

Madrid (España)

Muy Sr.mío:

Las entidades abajo firmantes agrupadas en el colectivo ENTITATSCATS , todas ellas inscritas legalmente en el registro de la Generalitat de Catalunya, queremos felicitarle por la emisión del programa humorístico "Ciudadanos de segunda" emitido el pasado día 9 por Telemadrid, cadena que tan bien dirige. No és fácil que la gente ría tanto ni tan sólo en un programa de humor. De ahí el mérito. Nos hemos reído a "mandíbula batiente" , como dicen ustedes los españoles.

En segundo lugar desearíamos que esta clase de reportajes pudieran ser vistos en toda Catalunya. A nosotros no nos importaría lo más mínimo que se emitieran en las frecuencias que tiene ahora TV3 en Catalunya. No queremos ser aldeanos ni pueblerinos y nos gusta ser universales, por lo que queremos ver Telemadrid ya. Se ha convertido en la cadena de los independentistas

Tal como señalaba el reportaje, los Países Catalanes están ya a un paso de la secesión. Pero nos falta el último paso. Es por ello que le animamos a proseguir con esta serie de documentales con el objeto de que crezca el independentismo entre los espectadores. No dudamos que Telemadrid cumple una función pública. En este caso su tarea sería más loable que nunca porque puede contribuir, por fin, a nuestra independencia. Puede estar en sus manos ¿Qué le parece? ¿A quién le disgusta ser el padre de un nuevo país libre? Pasaría a los libros de la historia. ¿Se anima? Tiene una oportunidad única en la vida.

Le felicitamos una vez más por el gran trabajo llevado a cabo, por tener sentido del humor y sobre todo esperamos que siga por esto camino hasta que llegue nuestra liberación nacional cuando podamos construir un Estado propio que incluso pueda tener buenas relaciones con su vecino, España.

Muchas gracias por todo.


!Aúpa Telemadrid!


Cordialmente,

RAMON SERRA, secretario


Entidades firmantes:

LA CRIDA DEL SEGLE XXI, inscrita en el registro de la Generalitat con el número 21.511
AMICS DE LA LLENGUA CATALANA, inscrita con el número 21.258
ASSOCIACÓ CASAL D´OSONA, inscrita con el número 21.721
LA LLAR DEL MONTSENY, inscrita con el número 21.800
SOM DEU MILIONS, inscrita con el número 21.670
ELS CASALS DELS PAÏSOS CATALANS, inscrita con el número 21.701


http://img252.imageshack.us/img252/2072/deniareiallgys0.jpg

Eixiu tots de casa que la festa bull, feu dolços de nata i coques de brull, polimenteu fustes i emblanquineu murs perquè Carles d'Àustria ha jurat els Furs.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » La Caverna torna a bramar, aquesta vegada utilitzant la televisió

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.