#1 15-03-2007 11:43:14

Eiximenis1977
Membre

Desapareixerà la TV3

Hola gent,

Soc visitant i usuari, d'aquesta web, diria que ja fa quasi un any, que vaig trobar de forma casual al google, encara que  no m'havia registrat fins avui, per dir alguna cosa, el cas es que avui estic certament preocupat, suposse que sabeu que avui es noticia que la Generalitat esta ficant problemes a l'emissió de la TV3 al País Valencià, amenaçant amb una multa de a 1 milió d'euros si continuen amb les emissión il·legals. De tots es sabut que les emission estaven d'una forma una mica alegal, pero si la treuen llevaran l'única possibilitat que tenim de veure alguna televisió digna en aquest país. Que penseu sobre el tema? Sabeu alguna cosa més? Hi ha previst algun tipus de movilització?, si finalment la tanquen, definitivament em pire a viure a Catalunya, perque ja estic fins als collons, la cosa ens el últims anys ha degenerat en excés.

Un salut d'un usuari de la web molt preocupat

Per cert, soc de Catarroja.

Desconnectat

 

#2 15-03-2007 12:09:22

La Tuna Punk
Membre

Re: Desapareixerà la TV3

es una vergonya que vagen a fer aixó, pero si tens televisió digital d'eixa podràs seguint vegent la TV3


___________________________________________________________________________________
http://img231.imageshack.us/img231/3304/capju7.jpg

Desconnectat

 

#3 15-03-2007 12:18:19

Eiximenis1977
Membre

Re: Desapareixerà la TV3

Hola altra vegada,

No, no, quan llevaren la analògica i deixaren solament el C33 ja va haver problemes, es veu que volien la frequencia per a La Sexta segons he llegit em sembla que a Vilaweb, pero el que ara volen llevar es la emissió digital!, i si la lleven ja no quedarà res!, sols quedaria veure-ho per internet, bè almenys aixo es el que jo he entés. Us fique uns enllaços de la noticia per a que la llegiu. Un salut

http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2313792

http://www.levante-emv.com/secciones/no … 3933728892

Desconnectat

 

#4 15-03-2007 12:28:45

Re: Desapareixerà la TV3

Per que es alegal?


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#5 15-03-2007 12:40:59

Eiximenis1977
Membre

Re: Desapareixerà la TV3

Soc un poc desconeixedor de les lleis en realitat, però tinc entés que les emissions de televisió les dona l'estat i les autonomiques o locals la comunitat autonoma, per tant qualsevol emissió que emitixca per una freqüencia que no esta donada per la administració, queda en una situació que jo he calificat d'alegal, Bè, això és el que tenia entés, per cert a Catalunya Radio avui tambè han fet ressò del tema, si ho voleu escoltar entreu a la pagina i al matí de Catalunya radio, escolteu la Tertulia. Un salut

Desconnectat

 

#6 15-03-2007 15:41:18

Feralja_PV
Membre

Re: Desapareixerà la TV3

Com sempre ens neguen el dret a la comunicació en la nostra llengua. Pense que la única solució hauria de ser tractar d'allargar el tema fins les eleccions per si cau el PP i presionar al PSPV desde JA per si guanya sapiga que volem TV3.

Desconnectat

 

#7 15-03-2007 15:43:45

olocaui
Membre

Re: Desapareixerà la TV3

Acció Cultural no hi pot fer res??


Estic fart d'haver de demanar perdo per existir!! (Joan Fuster)

Desconnectat

 

#8 15-03-2007 16:23:59

Curial
Membre

Re: Desapareixerà la TV3

Es nota que s´apropen les eleccions i volen llançar una cucadeta d´ull als blavers eh? Primer la gilipollà del poeta àrab que escrivia com Ausies March i ara açò.


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#9 15-03-2007 21:37:20

Webmestre1
Equip

Re: Desapareixerà la TV3

Amic Eiximenis1977, encara no hi ha res ferm. I tingues present, que, si Déu vol  a aquest govern valencià actual li queden uns pocs mesets...

Discrepe per complet del que dius d'anar-te'n a viure al principat. Això volgueren ells. Si algú se n'ha d'anar ací, que se'n vagen ells, no trobes?


Unabhängig. Überparteilich [Independent. Per damunt dels partits. Eslogan del diari alemany "Das Bild"].

http://img528.imageshack.us/img528/5691/eng2if7.th.jpg

Desconnectat

 

#11 17-03-2007 14:47:14

Os_polar
Membre

Re: Desapareixerà la TV3

El Consell decide cortar TV3 y sancionar a Acció Cultural con un millón si sigue emitiendo sin licencia 
 
La televisión se difunde por el canal de TDT que cedió Montilla tras darle a La Sexta su frecuencia analógica
El Consell ha dado un ultimátum a Acció Cultural del País Valencià, propietaria de los repetidores que difunden la señal de la televisión pública catalana en la Comunitat Valenciana: o apaga voluntariamente las emisiones en digital de los cuatro canales de Televisió de Catalunya (TV3, Canal 33, K3 y 3/24) o será la propia Generalitat la que procederá a cortar la señal e impondrá una multa de entre 60.000 y un millón de euros por infracción «muy grave» por trasladar la señal de TDT sin tener la preceptiva concesión administrativa. Es la conclusión del expediente sancionador incoado por la Dirección General de Promoción Institucional del Consell, competente en dar licencias de telecomunicaciones.

El acta de sanción ha sido entregada, además de a la propia Acció Cultural, a Abertis Telecom, según fuentes del Consell. Este operador se encarga del mantenimiento de los emisores que transportan la señal y que están instalados en el monte Bartolo (Castelló), en Serra Perentxissa (Torrent), en el Montdúver (la Safor) y en la Serra Carrasqueta (Xixona). TV3 y los otros tres canales de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió emiten a través de la frecuencia digital (canal 47 en Castelló y 55 en Valencia y Alicante) que les cedió el Ministerio de Industria cuando José Montilla era su titular y después de que se concediera a La Sexta la banda analógica que en la Comunitat Valenciana ocupaba la televisión pública catalana. El pasado 9 de enero, la directora general de Promoción Institucional, Dora Ibars, resolvió el expediente que se inició con sendas inspecciones de las jefaturas provinciales de telecomunicaciones a los repetidores, los días 8, 9 y 17 de mayo de 2006, poco antes de que La Sexta tuviera su bautismo por todo la alto con la exclusiva del Mundial de fútbol de Alemania.
El expediente ha sido instruido por el jefe de Servicio de Comunicación de la Generalitat, Juan Gisbert. Ibars dio en enero diez días de plazo a Acció Cultural para que procediera al apagón digital. Y quince días para presentar recursos contra el acto administrativo. El 10 de enero, Gisbert comunicó la advertencia a Acció Cultural, que ha expresado su disconformidad con la medida, alegando que cuenta con una cesión de frecuencia del Ministerio de Industria. Tras rechazar los recursos, el Consell ha dado un último aviso para que Acció Cultural proceda inmediatamente a desconectar y deje de incumplir, según la Generalitat, la Ley de Ordenación de las Telecomunicaciones (LOT) y la Ley Valenciana del Audiovisual, entre otras. En el expediente se alude, además, a la falta de un convenio entre las dos comunidades que daría cierta cobertura legal a las emisiones de Televisió de Catalunya.

Barrionuevo fue un pionero
Si Acció Cultural hace caso omiso, el Consell pedirá, expediente administrativo en mano, la orden judicial para proceder a cortar la señal y precintar los repetidores. No sería la primera vez que los emisores de Acció Cultural reciben la visita de la policía o la guardia civil para precintar las instalaciones. El ministro socialista de Interior José Barrionuevo fue pionero en este tipo de actuaciones contra la entidad cívica que dirige Eliseu Climent. La Federación Llull, que integra a Acció Cultural del PaÍs Valencià, Òmnium Cultural i Obra Cultural Balear, dará hoy una rueda de prensa en Barcelona para denunciar el acoso y la persecución que, según esta plataforma, están sufriendo del Consell.

I a sobre volen clavar-li una multa a Acció Cultural del País Valencià. Així actua el PP i els seus amics blavers

Desconnectat

 

#12 29-03-2007 00:29:40

Re: Desapareixerà la TV3

CONCENTRACIÓ DISSABTE 31 a les 19 h. front a la delegació de la Generalitat - Casa dels Caragols (c/ Major, 78) de Castelló

L’ intent del govern del PP per censurar la TV3 a terres valencianes suposa una brutal agressió a la llibertat d’expressió i al dret dels ciutadans valencians a la lliure informació. Però també un atac a la nostra llengua i cultura, que pretén eliminar un dels escassos mitjans que emeten en la nostra llengua.

DIGUEM NO A L'AUTORITARISME I LA CENSURA!

Exigim als governs espanyol i valencià que aturen les agressions a TV3 i als mitjans de comunicació en català. Mobilitzem-nos per la llibertat d'expressió.

Difón aquesta convocatòria! passa-ho!

Desconnectat

 

#13 29-03-2007 14:11:10

Os_polar
Membre

Re: Desapareixerà la TV3

El cierre de emisiones de TV3 ordenado por Camps llega a Europa
Las universidades valencianas critican la decisión de la Generalitat
LYDIA GARRIDO - Valencia - 28/03/2007   
La orden de la Generalitat de cerrar los repetidores de TV3 en la Comunidad Valenciana ha llegado a Europa. Ayer, Csaba Tabajdl, presidente del Intergrupo de Minorías Nacionales y Lenguas Regionales del Parlamento Europeo, expresó su "preocupación" por una decisión que afecta a la "libertad de expresión". Además, otras instituciones, como el Institut Interuniversitari de Filología Valenciana, criticaron la decisión.
El Parlamento Europeo conoció ayer una de las primeras críticas a la decisión de Francisco Camps, presidente de la Generalitat. Tabajdl calificó de "deplorable" la decisión del gobierno autonómico. El presidente del Intergrupo de Minorías Tradicionales, Nacionales y Lenguas Regionales aseguró que, aunque la decisión responda a un problema legal español, "los principios de libertad de expresión y de respeto a la diversidad cultural y lingüística no pueden verse reducidos por ello". Y agregó que "de hecho, reduce el pluralismo y la diversidad mediática en la Comunidad Valenciana".
Esas manifestaciones fueron más tarde respaldadas por Ignasi Guardans, eurodiputado por CiU. Guardans declaró que "las tensiones y divergencias políticas no tendrían que suponer un motivo para limitar la libertad de expresión de los medios de comunicación". La decisión, que se prevé de ejecución inmediata y sobre la que tendrá que pronunciarse un juzgado ya que los propietarios de los repetidores, Acció Cultural del País Valencià (ACPV), han presentado alegaciones, está firmado desde el pasado enero.
En la reunión semanal del Gobierno de la Generalitat de Cataluña celebrada ayer, el consejero de Política Territorial y Obras Públicas, Joaquim Nadal, que ejerció de portavoz, recordó que está a la espera de que la Generalitat Valenciana responda a la propuesta de "pacto de reciprocidad" que permita a TV3 seguir emitiendo en Valencia y que en Cataluña se capte la señal de Canal 9. Nadal aseguró que no existe posibilidad de que el Ministerio de Industria intervenga en la polémica "si no es a riesgo de crear un conflicto competencial".
Por su parte, el Consejo Audiovisual de Cataluña (CAC), reunido ayer en Girona, defendió la continuidad de las emisiones del canal autonómico catalán en una declaración oficial que trasladará a los gobiernos de la Generalitat catalana y valenciana así como al Gobierno español. El CAC aboga por institucionalizar un pacto de reciprocidad entre Canal 9 y TV-3 aprovechando el proceso de implantación de la TDT. Con ello considera que el servicio público que comparten ambas televisiones se vería "reforzado en beneficio de los ciudadanos de ambas comunidades".
Además de esos pronunciamientos, que coinciden con lo manifestado por el PSPV-PSOE, Esquerra Unida (EU) y el Bloc, que además están presentando mociones en ayuntamientos y diputaciones, otras organizaciones se han expresado en contra de la suspensión de las emisiones de TV3.
El Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana y los departamentos de Filologia Catalana de las universidades de Valencia y Alicante consideran "grave" la interrupción. En un manifiesto, señalan que "en un momento de enriquecimiento de toda la oferta comunicativa audiovisual y de aumento en el nivel internacional de una comunicación sin fronteras, sorprende una decisión de base política que tiende no sólo a reducir y recortar la oferta televisiva actual, sino también a reprimir el derecho de los ciudadanos a recibir y a elegir cualquier opción de esta oferta".

I com respon el PP?

El PP invita a denunciar en Estrasburgo la «censura» en TV3, Canal Sur y Castilla-La Mancha Televisión
EP
MADRID. El portavoz adjunto del grupo popular en la Asamblea de Madrid, David Pérez, invitó ayer al PSOE a denunciar ante el Parlamento Europeo la «censura y manipulación» que, a su juicio, se produce en otras cadenas autonómicas como TV3, Canal Sur o Castilla-La Mancha TV.
En relación con la decisión del Parlamento Europeo de volver a discutir en abril las denuncias por «manipulación» planteadas por el comité de empresa de Telemadrid, Pérez acusó a TVE de «secuestrar programas», a TV3 de «ocultar el hundimiento de El Carmel», a Canal Sur de «tapar la corrupción del caso de las facturas o el derramamiento de toneladas de combustible frente a sus costas» y a Castilla-La Mancha Televisión de «silenciar los incendios de Guadalajara».
«Ahí está la censura, por si quieren buscarla los eurodiputados», afirmó Pérez, quien pidió a los socialistas que dejen de «pasear sus cansinas falacias sobre Telemadrid por Europa porque, además de ser desleal con el ente público y con los madrileños, les pone en evidencia».
Según el dirigente popular, «en Europa todo el mundo tiene calado al PSOE y nadie hace caso de sus campañas». «Ellos utilizan la lejanía para intentar colar sus mentiras, ya que en España todos saben que los socialistas tienen el récord mundial de manipulación, censura y corrupción», afirmó.

Sembla que obliden que la UE li ha donat un toc molt fort a Espanya i en concret a dues de les CCAA governades pel PP (Múrcia i País Valencià) pel tema urbanístic. Fins i tot els propis empleats de Telemadrid (també en mans del PP) han denunciat la seva pròpia empresa a la UE. El PP preten impedir que una televisió - amb els seus defectes - però molt més lliure que les que controla el PP, puguin informar allà on els mitjans que el PP controla no informen.
Suposso que al PP no deu agradar-li el POLÒNIA.

Desconnectat

 

#14 29-03-2007 14:50:47

Eiximenis1977
Membre

Re: Desapareixerà la TV3

Webmestre tens raó amb el que dius, que se'n vagen ells, pero vist com està la cosa, cada vegada anirà la cosa a pitjor, però bè, aixo ja es altre tema.

Per altra banda, no hi han previstes concentracions de protesta a la ciutat de València?

Última edició per Eiximenis1977 (29-03-2007 14:51:21)

Desconnectat

 

#15 29-03-2007 15:12:48

olocaui
Membre

Re: Desapareixerà la TV3

hi ha una el 5 de maig, pero coinxideix amb la de el 25d'abril (que es sol celebrar el 5 de maig), aixi no ens farem de notar!
Jo demane a les institucions que criden a la mobilització i a la vaga general al País Valencià, per les nostres llibertats!


Estic fart d'haver de demanar perdo per existir!! (Joan Fuster)

Desconnectat

 

#16 29-03-2007 17:06:47

Os_polar
Membre

Re: Desapareixerà la TV3

A mi el que em sorpren és que el president Camps s'enrecordi ara que existeix TV3. Que diuen les enquestes de les properes eleccions?.

Desconnectat

 

#17 30-03-2007 13:15:26

Eiximenis1977
Membre

Re: Desapareixerà la TV3

Bò, aquesta ja es la última, el jutge ja ha donat data a partir del qual poden entrar als repetidors per a clausurar-los, i la data que han elegit és el 25 d'abril!!!!!!!!!!!!!!, increible, estic flipant, mobilitzacions, ja!

Desconnectat

 

#18 30-03-2007 13:36:53

Re: Desapareixerà la TV3

És al·legal per la següent llei:

http://www.boe.es/boe/dias/2006/06/07/p … -21691.pdf


Tota política que no fem nosaltres, serà feta contra nosaltres
                                                                                            Joan Fuster, 1922-1992

Desconnectat

 

#19 30-03-2007 19:21:59

puka
Administrador

Re: Desapareixerà la TV3

Ara, Vicente Rambla, que és un polític subnormal, ha imposat que perquè tv3 es vega al país valencià , tv3 ha de rebutjar i no utilitzar la denominació "país valencià" (!)


Comunicat de hui de ACPV: http://www.acpv.cat/php/noticia.php?id_noti=640


Llegit a: http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_id … di=General

Última edició per daniol (30-03-2007 19:29:08)

Desconnectat

 

#20 31-03-2007 19:27:31

Os_polar
Membre

Re: Desapareixerà la TV3

Pregunta d'un català als valencians del forum. Que penseu dels termes...
...Països Catalans?
...País Valencià?
...Regne de València?

Que n'opineu del mapa de TV3 que torna histèrics als blavers?

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.