• Inici
  •  » Noticies
  •  » Anem a rellançar la campanya per a tancar webs blaveres

#41 08-07-2007 22:23:38

Re: Anem a rellançar la campanya per a tancar webs blaveres

No sé per que els blavers culpeu de tot als principatins, sóm i sempre hem sigut els valencians (alguns es clar) que hem volgut formar un estat conjunt amb principatins i balears.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#42 08-07-2007 22:57:34

vinatea
Membre

Re: Anem a rellançar la campanya per a tancar webs blaveres

El blaverisme com a reacció a un atac a l'identitat valenciana sorgí en els 70, quan la gent se donà conte que podia acabar en la bandera catalana penjada en l'ajuntament i en el català com a llengua oficial. Es el blaverisme del que tu parles. Pero els valencians, com crec que ha quedat prou clar, te una consciència nacional pròpia més o manco atenuada pels avatars històrics, des de que se fundà el Regne de Valéncia en 1240. Erem un estat independent encara que dins de la corona d'aragó, i tinguerem guerres contra Castella i també contra Catalunya. Eixa identitat pròpia es lo que li feu eixir al carrer i guanyar la Batalla de Valéncia. L'erro fon pensar que ya estava tot guanyat, si que es de veres, que els valencians mai hem servit per a la política.

Desconnectat

 

#43 08-07-2007 23:19:57

Re: Anem a rellançar la campanya per a tancar webs blaveres

Que quèèèèèèèèèèèèè?????? Guerres contra Catalunya?? proves proves històriques.
Vols que et diga com es va crear el blaverisme? Doncs t'ho dic.
El blaverisme està impulsat per els empresaris espanyolistes i els seus subdits, també espanyolistes, vinguts de fora, generalment de Castella  i Andalucia. L'estat Espanyol va trobar un aliat en "l'auge" de l'economia i la industria al País Valencià als anys 60 70, i juntament a la inmigració castellana, que mai havia tingut el PV, va crear un moviment antinacionalista per que el País Valencià no sentira una conciència nacional pròpia.
Els valencians mai hem sigut principatins, i si m'apures (que es mentida) tampoc catalans, però si que em format un mateix estat juntament amb els principatins.
La majoria dels blavers no sou valencians, sou castellans, i a més castellanoparlants, vinguts al PV a imperialitzar i espanyolitzar la nostra cultura, i els 4 gats llauradors que vos seguixen son els manipulats que no tenen ni punyetera idea, ni han estudiat mai, del que seguixen. Només cal vore els amiguets que teniu, Espanya2000, La Falange, Alianza Nazional, Yomus... dime con quien andas i te diré quien eres.

L'atac eixe que digueu els blavers a la identitat valenciana, que ni ho és ni ho ha sigut mai un atac, ha sigut una dignificació, porta fent-se des de fa segles com he dit abans, el problema ve de la inmigració castellana, la manipulació dels grans empresaris espanyolistes i de l'Estat espanyol quan naix eixe moviment antinacionalista que no es més que un espanyolisme.

Per cert, no parleu en nom de tots els valencians, ja que pels poblets no teniu molta representació, és més, vos odien i tinc proves experimentals big_smile.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#44 08-07-2007 23:25:22

LarsenAlacant
Membre

Re: Anem a rellançar la campanya per a tancar webs blaveres

vinatea: ja que has dit això del atac català... No vos interessa, ni lo més minim, el imperialisme pancastellà, que si és real? Que el valencià, siga idioma, dialecte,subdialecte o el que vos done la gana, està retrocedint per la pressió del "Es que no me hace falta hablar valenciano"?


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

#45 08-07-2007 23:29:00

Re: Anem a rellançar la campanya per a tancar webs blaveres

Per cert, com quedem, la quatribarrada es aragonesa o catalana? hmm

Eixa identitat pròpia es lo que li feu eixir al carrer i guanyar la Batalla de Valéncia. L'erro fon pensar que ya estava tot guanyat, si que es de veres, que els valencians mai hem servit per a la política.

Vingaaaaaaa per favor, eixa indentita pròpia de la que parles que teniu els blavers, no és més que violència espanyolista, no va haure una batalla per que nosaltres vam guanyar a les urnes, els blavers vau ser els violents i terroristes.
A més, que parles d'identitat pròpia, si eixa identitat ens l'ha furtat espanya i els blavers vos aconformeu formant part d'Espanya? que parles... se vos veu el plumero, ja no podreu manipular a molts més.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#46 09-07-2007 08:16:10

vinatea
Membre

Re: Anem a rellançar la campanya per a tancar webs blaveres

Es molt fàcil fer demagogia i ficar a tots en els mateix sac. Yo personalment, i moltisims valencianistes no se vem per a res identificats en l'ultradreta espanyola. Yo t'entenc perque prediques un independentisme antiespanyol. En VF quan entra un facha d'eixos dura hores.  Parles de que som pocs... ¿quants ne sou vosatros? Crec que tampoc esteu per a tirar cohets, només has de vore EUPV o els vots que trague ERPV. Que els partits centralistes hagen pactat la AVL no significa que el poble l'accepte. Te done la raó en que es un poble castellanisat, pero tampoc son tots els "blaveros". En molts pobles se parla valencià i se parla valencià als fills. També conec molts panques de boquilla que no parlen ni valencià. I també es de veres que aci la gent se conforma en ser part d'espanya. Mos agrade o no, son dos sigles d'estat espanyol i tres de castellanisació. Aci la burguesia valenciana s'inclinà per madrit, per lo que siga. Els catalans igual que els vascs optaren per fer front a madrit. Me pareix molt be. Yo mai he atacat als catalans o panques pel seu nacionalisme, sino per l'imperialisme expansioniste. I te dic una atra cosa: si Catalunya no haguera segut tan prepotent, igual els valencians s'haguerem juntant al proyecte. A mí el proyecte de digam "reconstrucció" de la Corona d'Aragó no me desagrada per se, pero això si, al restant de nacions se'ls haguera d'haver respectat la seua nacionalitat i la seua llengua. Pero no, Catalunya volia impondre la seua bandera (ara si es seua perque l'usurparen), la seua llengua i per supost, la capital Barcelona.
Massa imperialisme. Podria haver existit una unió entre el Regne de Valéncia, el Regne de Mallorca i el Principat de Catalunya, al estil de estat federat. Pero de que me val deixar de ser una regió d'Espanya si d'ahi passe a ser una regio de Catalunya. En el fondo vosatros sou igual de regionalistes, ¿catalunya sud? Si joanot martorell alçara el cap...

Desconnectat

 

#47 09-07-2007 08:27:30

LarsenAlacant
Membre

Re: Anem a rellançar la campanya per a tancar webs blaveres

vinatea, creus que nosaltres ens sentim representats per EUPV? Sobretot per el sector del PCE.. És més, gent d'ací no es veu representada per cap partit politic. Sobre lo de panques de boquilla que no parlen valencià...si, ho he vist, però mai he conegut cap blaver (i ho he fet) que parlara valencià al carrer, simplement utilitzava al valencià a l'hora de dir NO MOS FARAN i MOS FURTEN LA PAELLA. I d'això tu hauràs conegut a patades, ho sabràs millor que jo.

La dreta...bé, hi han blavers que (per sort) no comulguen amb aquestes idees, ja sabem quin sector ha propulsat i recolçat el secessionisme a grans trets: La dreta i l'espanyolisme ranci, sobretot als inicis.

Sobre la federació..., creus que els pancatalanistes volem que València siga una cinquena provincia de Catalunya i que sstiguem ahi, mirant, com fem ara a l'estat espanyol? Molta gent que he conegut proposa una mena de confederació (ni federació) que, després d'una sobirania valenciana, el poble valencià acepte entrar en tracte d'igualdat amb Catalunya i les illes.


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

#48 09-07-2007 10:22:43

Re: Anem a rellançar la campanya per a tancar webs blaveres

I te dic una atra cosa: si Catalunya no haguera segut tan prepotent, igual els valencians s'haguerem juntant al proyecte

Tens raó, si el Principat de Catalunya no havera triat un nom (Catalunya) ni una senyera, que eren de tots possiblement els valencians ens haveren sentit més aprop d'ells.
Lo de la llengua no té cap sentit, per que sempre hem sigut els valencians els que hem dit lo de que el valencià es el mateix que el català

Pero no, Catalunya volia impondre la seua bandera (ara si es seua perque l'usurparen), la seua llengua i per supost, la capital Barcelona.

I dale en Catalunya... QUE VAM SER ELS VALENCIANS!!! T'ho dic més clar???
"Impondre"? impondre el que, un ou de gallina?
des de sempre "pondre" = "poner un huevo", "posar" = "poner"... o siga, "imponer" = "imposar"

Yo mai he atacat als catalans o panques pel seu nacionalisme, sino per l'imperialisme expansioniste

Idem, som els valencians, no els catalans.
A més, quin imperialisme? formar un estat confederat, uns Països Catalans confederats, o siga un País Valencià, un Principat, i unes illes junts, es ser imperialiste? Collos, si nosaltres som això, vosaltres que sou?

En el fondo vosatros sou igual de regionalistes, ¿catalunya sud?

Qui son els que diuen açò? els 4 gats de sempre? PAÍS VALENCIÀ, SEMPRE! Ni catalunya sud, ni Región, ni Regne.

En VF quan entra un facha d'eixos dura hores.

Si segur, alli pots entrar parlant de la unitat d'Espanya i de lo bonica que és, però traus un tema nacionalista i no dures res. Es clar, quan apareix un exaltat espanyolista es deu de banejar per que si no, ja saps, cal fer la imatge d'"Unitat", i de que s'accepten igual a nacionalistes que a espanyolistes, però tots sabem que es mentida.
A més que son uns "faxuguillos" tots, que només s'acosta un catalanista el tiren, ací som més democràtics.

Es molt fàcil fer demagogia

Demagògia no, realitat, dis-me a un catalanista que siga espanyolista radical... cap.

En molts pobles se parla valencià i se parla valencià als fills

I qui t'ha dit que no? jo per exemple visc a una comarca, que menys a la capital on hi ha una miqueta de castellanització, es totalment valencianoparlant.

Podria haver existit una unió entre el Regne de Valéncia, el Regne de Mallorca i el Principat de Catalunya,

Els valencians fa 300 anys que no tenim rei, o siga que lo de Regne millor no, que sou tots uns borbònics botiflers.

Parles de que som pocs... ¿quants ne sou vosatros? Crec que tampoc esteu per a tirar cohets, només has de vore EUPV o els vots que trague ERPV.

EUPV fa anys que va decaient, i ERPV fa pocs anys que s'ha presentat ací, vosaltres porteu 25 30 anys i no heu fet res.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#49 09-07-2007 10:33:36

vinatea
Membre

Re: Anem a rellançar la campanya per a tancar webs blaveres

Be, Larsen, efectivament hi han molts tipos de pancatalanistes. Hi han catalanistes del PSOE, de EUPV, del bloc, de EUPV, de Estat Català, i no sé si me deixe algún. Suponc que tu te referixes a gent del bloc. Es un partit que enarbola el nacionalisme valencià, inclús respecta la senyera, pero si vas als estatuts, com be dius, fa referències velades a la federació. Obviament, lo del tracte d'igualtat ya seria més discutible, pero vaja. En definitiva, generalisar es prou complicat. Cada panca te la seua visió, tu dius que no te sents representat per EUPV, pero molta gent si. En quant als blavers, també hi ha de tot. Yo per eixemple soc blaver i parle valencià en el carrer. Pero també hi ha que tindre present la realitat social. Sempre no se pot parlar en valencià, sobretot en la ciutat de Valéncia, no es com viure en un poble chicotet. Yo ara vixc en un poble de l'horta i el parle molt mes encara. Mon pare sempre mos ha parlat en valencià i tota la vida ha insistit per a que no parlarem el "churro" i sempre hem vixcut en plena ciutat.I per supost, també es blavero. Pero quan eres un chiquet i vas a un colege a on la majoria dels teus companyers son inmigrants d'albacete o cuenca, no es fàcil. El voler fer paralelisme blaver=falange, es irreal i poc objetiu.

Desconnectat

 

#50 09-07-2007 10:41:25

Re: Anem a rellançar la campanya per a tancar webs blaveres

El voler fer paralelisme blaver=falange, es irreal i poc objetiu.

De paral·lelisme res, la falange, com E2000, yomus i tota la pesca són blavers.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#51 09-07-2007 11:00:10

LarsenAlacant
Membre

Re: Anem a rellançar la campanya per a tancar webs blaveres

vinatea, sóc i visc a Alacant, ací està pitjor i encara així ho parle i ho parlaré. No visc a València ciutat, però segur que està millor que a ací. A més, ací també es questiona (bé, es questionava fa anys) la unitat del "reyne", fins i tot havien partits del "País Alicantino" així que la castellanització és més forta.

A més, lo que ha contestat Gandia abans que jo....no crec que haja que dir res més,.no? Qui està en contra de la unitat de la llengua a nivells de partits? UV, CV, Esquerra Nacionalista Valenciana, Espanya 2000, Democracia Nacional, Falange... Ara mira quants son d'esquerra, quants de dreta, i quants pro-espanyolistes. En general, el moviment blaver és un moviment potenciat per l'espanyolisme. Hi han excepcions? Si, però la majoria li fa el joc al espanyolisme, i aixó és el que més es critica al blaverisme.


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

#52 09-07-2007 11:07:20

vinatea
Membre

Re: Anem a rellançar la campanya per a tancar webs blaveres

Varios apunts.
Es de veres que des de fa 300 anys el nostre rei es illegitim, pero això no vol dir que continuem siguen un regne. Ademés, solc dir regne mes que res per ser respetuós en l'història. També m'agrada dir nació.
En VF si no se deixen entra panques es més que res per a que no se monte el "pollo". Es una pàgina que entra molta gent i reconeix-ho, la majoria dels panques que han entrat ho han fet per a trollejar, igual que aci alguns blavers. Per eixemple, en el foro de la PJV si deixen entrar a catalanistes i sempre estàn estralejant, en lo que el debat se pert en bobades.
ERPV fa poc que se presenta, pero abans fon  ERC, abans estava el PSAN, etc etc.
Impondre es una veu valenciana genuina, encara que se vullga suplantar per "imposar", ahi se veu el gran respecte del IEC cap a les paraules valencianes. ¿eixemple? no se, igual te val J.Martorell en el Tirant lo Blanch:
" me atrevire expondre, no solament de llengua anglesa en portuguesa, mas encara de portuguesa en vulgar valenciana: per ço que la nació d'on jo só natural se'n puixa alegrar e molt ajudar per los tants e tan insignes actes com hi són; "
Per cert, pareix que en el sigle XV se tenia més clara quina era la nostra llengua i la nostra nacionalitat que ara.

Desconnectat

 

#53 09-07-2007 11:19:47

alacantí
Administrador

Re: Anem a rellançar la campanya per a tancar webs blaveres

No m’agrada entrar al drap de les discussions amb secessionistes, ja siguen de llengua o territori. Però, per si ús serveis d’ajuda, sempre m’agrada recordar dues coses de l’època del nostre Rei En Jaume I:

-    la impermeabilitat del poble musulmà poblador del Sarq Al-Andalus, és a dir, l’orient d’Al-Andalus
-    el caràcter feudal dels nostres reis, i per tant, la llengua dels colonitzadors és la llengua colonitzadora (aquesta premissa és igual d’aplicable als pobladors musulmans)

Si aplique aquestes premisses, és més fàcil entendre l’època. Jo no puc imaginar uns colonitzadors (primers musulmans i després cristians), que no imposés les seus costums, normes, llengua i regles del joc. Si algú ho fa, és que pren alguna cosa que el fa mal al cervell i possiblement al comportament.

Desconnectat

 

#54 10-07-2007 00:59:02

vinatea
Membre

Re: Anem a rellançar la campanya per a tancar webs blaveres

En quant al primer punt es evident que no coneixes l'existència dels mossaraps valencians. Parles de la colonisació como si açò havera segut sudamérica o la costa de Guinea en Africa. Aci no hi hagueren matances ni neteja ètnica, està més que documentat. La població s'incrementà de manera exigua i no tenen res a vore els avehinaments a fur de catalunya, aragó, o valéncia en les llengües parlades. Es una barreja prou mes complicada que l'archisocorreguda divisió de la costa per als catalans i l'interior per als aragonesos (que per cert, en aquells temps tampoc parlaven castellà, sino aragonés).
L'existéncia de cristians en l'època musulmana està mes que demostrada, i també l'existència d'un romanç. Un filòlec àrap`de l'època, ibn sidah, que vivia en dénia, se lamentaba de que el seu àrap no era pur perque "vivia rodejat de gens que parlaven romanç" (no tinc ara mateix la cita textual, pero es mes o manco aixina). Crec que es prou aclaridor.

Desconnectat

 

#55 10-07-2007 10:00:44

Re: Anem a rellançar la campanya per a tancar webs blaveres

Res de montar el Pollo, els "panques" allò ho tenim prohibit per que no volen que mostrem un altre punt de vista, en cap web catalanista voràs que prohibim l'entrada als blavers.

Un apuntet, "pondre" des de sempre en el parlat, o siga lo que per a vosaltres es la nostra llengua, a sigut "pondre ous de gallina" (La gallina pon ous), i un dels significats de "posar" es "suplantar".

"EN VULGAR VALENCIANA

No diu res de una llengua que fora diferent de la catalana, diu que va a parlar en la "llengua vulgar valenciana", o siga en la que parla el poble valencià ("vulgar" ve de poble).

L'existéncia de cristians en l'època musulmana està mes que demostrada, i també l'existència d'un romanç.

Les úniques proves que hi han d'això, son les "Jarchas" (no m'enrecorde ben bé com s'escriu) i son Andaluses.

Les discusions històriques sobre la reconquesta les podriem deixar a part ja que cadascú te la seua teoria.

El que no pots negar és:
1- la majoria dels blavers són espanyolistes, i la majoria dels partits blavers també.
2- l'extrema dreta s'autodenomina "blavera", i que els blavers sempre s'han anomenat "l'extrema dreta".
3- Que una gran part dels blavers són castellanoparlants, i vinguts de fora.
4- Que una gran part dels blavers són el que podriem dir els borreguets analfabets.
5- Que no hi han intel·lectuals/cientifics blavers.
6- Que un català i un valencià es poden entendre perfectament.
7- Que el blaverisme es recent, mentre que el catalanisme es molt més antic.
8- Que a la transició nosaltres vam guanyar democràticament, i que vosaltres, a traves de la violència i gràcies a l'ajuda dels espanyolistes i la dreta vau conseguir els vostres objectius.
9- Que els valencians i catalans sempre, fins fa ben poc i per un numero xicotet de persones, hem sentit una mena de germandat.
10- Que el valencià i el català són la mateixa llengua internacionalment.
11- Que la quatribarrada es part de la nostra cultura, com bé mostren a "Galeria", i no sols pels escuts.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#56 10-07-2007 10:10:00

Re: Anem a rellançar la campanya per a tancar webs blaveres


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#57 10-07-2007 12:36:19

vinatea
Membre

Re: Anem a rellançar la campanya per a tancar webs blaveres

Te conteste per punts:
1-Es cert, si per espanyolistes consideres sentir-se còmodos en espanya. També està el catalanisme espanyoliste: pspv-psoe, eupv..
2-Fals. L'extrema dreta es espanyola i punt. Els blavers s'autodenominem valencianistes, foralistes, regionalistes o inclús autonomistes. També es cert que hi han excepcions que confirmen la regla.
3-En valencia ciutat si, en els pobles no. I als vinguts de fora, se la bufa tot este tema. (també hi han excepcions)
4-Hi ha molt d'analfabetisme, pero també te el catalanisme el control de la conselleria de cultura. Si fora al revés, voriem qui sabria escriure be la normativa fabriana.
5-Fals. Hi han molts estudiosos : Simó Santonja, Chimo Lanuza, Voro Lopez, Miquel Castellano, Manolo Gimeno, Antoni Atienza, Ampar Cabanes, Ramon Ferrer, Lleopolt Peñarroja i un llarc etcétera, tots ells llicenciats i alguns d'ells de gran prestigi.
6-Cert. Facilitat també per 20 anys de tv3 i un catalanisat canal 9. Yo quan era nano, al principi tenia dificultats per a entendre la tv3, perque mai havia sentit parlar català.
7-Ya he demostrat que els valencians tenim consciència de poble diferenciat des de la fundació del Regne.
8-Ho fiques tot en el mateix sac. Els violents foren una minoria, i ademés no era la mateixa violéncia la de l'ultradreta facha  de les pistoles que la de quatre weles. Per cert, veig que se t'oblida que els auténtics violents estaven dins del nacionalisme català. Pareix com si no havera existit una banda terrorista que des de 1980 a 1995 sembrà el terror tant en catalunya com en valéncia, cometent segrests, ficant bombes i inclús morint algún que atre inocent. Hui, un integrant d'eixos angelets, llidera un grup polític en valéncia. I parles de violència.
9-Si, es cert, germans en llengües germanes.
10-Ya s'ha encarregat la generalitat de catalunya de que siga aixina. Pero no sempre fon aixina, i no hi ha que anar-se'n molt llunt. També tinc proves de lo que dic.
11-Si, yo no negue que es part de la nostra cultura. També està en l'escut de Sicilia. Pero la bandera de la ciutat i regne de Valéncia fon sempre, des de 1377 la senyera tricolor. Encara te puc donar mes proves, si vols.

En quant als mapes, no son molt antics. També he trobat este:
http://img166.imageshack.us/my.php?imag … icafo2.jpg
Serà  per mapes...

Desconnectat

 

#58 10-07-2007 15:37:45

Re: Anem a rellançar la campanya per a tancar webs blaveres

1- El PSOE no es un espanyolisme exacerbat com el del PP, EUPV ni s'acosta al PSOE. Per contrapartida tenim a UV, i CV on tot son banderes espanyoles.
2- L'extrema dreta es caracteritza per anar a manifes blaveres i dir "Som valencians, i espanyols, pero mai catalans" o "Vixca València, i viva el imperio".
3- En els pobles que no són de l'Horta no teniu res. A Simat per exemple, vaig anar l'altre dia i vaig sentir com un xiquet li deia a l'altre "Blavero" i aquell es cabrejava tornant-li l'insult.
4- Catalanisme de Fernano de la Mora o algo aixina? Si va prohibir que l'AVLL es manifestara a favor de la unitat de la llengua... joder, esteu bojos, però no sabia que arribara al punt de dir-li al PP catalanista.
5- Cap es conegut.
6- TV3 la vam pagar els valencians, per que si no l'enteniem??, a més, em costa més entendre un Colombià o un Andalús que a un Principatí.
7- No es cap prova per demostrar que el catalanisme, i el sentiment de germandat siguen més antics que el blaverisme.
8- Els violents eren blaveros. Terra Lliure no va tindre mai cap objectiu humà, i la seua desaparició va ser a causa d'una mort accidental d'una dona, els blaveros teniu moltes morts a les vostres esquenes encara que no s'hajen demostrat que hajau sigut vosaltres.
9- ¿?
10- Proves.
11-Un dels mapes es de Lo Rat Penat.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#59 10-07-2007 18:18:16

vinatea
Membre

Re: Anem a rellançar la campanya per a tancar webs blaveres

1-Proves. Yo estaguí en el mitin de CV en la plaça de bous i no vaig vore cap bandera espanyola (apart de la barrera de la plaça de bous, clar)
2-¿Viva el imperio? veig que has anat a poques manifes blaveres.
3-Si li dia blavero es perque ho seria, jeje. Apart, yo he anat a Sant Rafel del riu i he vist senyeres (en les festes del poble), en la jana i he vist senyeres, en Sant Mateu, en benicarló,en Requena, en el castell de Biar (tinc fotos), inclús en alacant n'he vist.En fi, allí a on la consciència de valencianitat encara no ha segut del tot eliminada. No es asoles en l'horta (típica falacia). Per cert, en Gandia també.
4-¿ah si? puix yo crec que si que s'ha manifestat a favor de l'unitat llingüistica.
5-Per a tu, per a mi si. Yo entenc mes facil a un gallec que a un mallorquí.
6-La pagà ACPV que està subencionada per Catalunya. ¿A qui ha anat a demanar els 300.000 euros de la multa?
7-Atra volta en la germanor. Que siii, que som germans, també dels mallorquins i dels aragonesos,¿no?
8-Ah, che, encara com, clar, la ETA també ha matat sense voler. Si no fiques bombes, no mor gent ¿estàs justificant-los? I lo que dius dels blavers, puix això, no s'ha demostrat res. I els nazis no son blavers, que no se com vols que t'ho diga.
10-"...Articul 1º del Real Decret del 26 de Novembre de 1926: “La Real Academia Española se compondrá de cuarenta y dos Académicos numerarios, ocho de los cuales deberán haberse distinguido notablemente en el conocimiento de las lenguas españolas distintas de la castellana, distribuyéndose de este modo: dos para el idioma catalán, uno para el valenciano, uno para el mallorquín, dos para el gallego y dos para el vascuence.” . ¿Veus com no fa tant que encara al valencià se li respectava com a llengua?
11-Lo rat penat d'aquella època no era el d'ara afortunadament. I això que el de ara tampoc m'agrada massa.

Desconnectat

 

#60 10-07-2007 23:07:27

Re: Anem a rellançar la campanya per a tancar webs blaveres

1- Se'n veuen moltes
2- Si, viva el imperio xD de la falange.
3- Si a Gandia tam´be, però això no vol dir que siguen blaveros.
4- Publicament no
5- Un mallorquí no l'entens? a redeu xD jo perfectament, i l'he sentit 1 volta només en la vida.
6- La van pagar els valencians, amb 1€ que pagàven per un panflet per subvencionar una TV autonòmica.
7- Tanta germanor no hi havia amb aragonesos i mallorquins. Valencians i catalans cosins germans. Mo'ne cap allà, català. Dites populars.
8- Els nazis son el que els nazis diuen que son, si diuen que son blavers son blavers. No em compares ETA amb TLL per favor...
10- Això es espanyol xD a més, Lo Rat Penat d'aquella època ja saps el que deia.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Anem a rellançar la campanya per a tancar webs blaveres

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.