• Inici
  •  » Noticies
  •  » L'equip d'antiblavers vos desitja un bon Nadal

#1 25-12-2023 22:17:32

Webmestre
Administrador

L'equip d'antiblavers vos desitja un bon Nadal

Benvolguts amics:

L'equip de www.antiblavers.org i www.antiblavers.net aprofita aquestes dates, com cada any, per a desitjar-vos un bon Nadal.

Com a notícia, potser alguns ho han vist ja, però anunciem que enguany hem traduït la web al francès i a l'alemany. En els apartats traduïts veureu en la part superior dreta les banderetes de les altres llengües disposables. Aquesta traducció s'uneix així a la que ja férem l'any passat a l'anglès i al castellà. Més motiu de lluentor de la nostra web, i motiu perquè els nostres nombrosos enemics i envejosos, com diria el gran Toni Cucarella (amic nostre per cert) rosseguen ferro.

L'actualitat imminent valenciana i els atacs que està fent el nou govern de PP-Vox a la nostra terra (i també a la nostra terra germana balear) mereixen un comunicat especial, ço que farem quan tinguem temps, perquè nosaltres, a diferència dels nostres enemics, treballem i no fem el gos. També denunciarem la increïble passivitat del nacionalisme valencià, sobretot de l'oficial, que representa Compromís. Això es deu sens dubte a haver assumit una part de l'ideari neoblaver i també a la comoditat de part dels seus dirigents, que han assumit souets i poltronetes. Al cap i a la fi, neoblaverisme i poltronetes són conceptes sinònims, com sovint hem denunciat. Però com diem, d'això farem un extens i detallat comunicat. 

Enguany, a l'igual que altres anys, hem triat com a imatge per a felicitar el Nadal la bellíssima estàtua de sant Martí en l'església del mateix nom, on comença el carrer de Sant Vicent a prop de la plaça de la Reina, a la ciutat de València. La imatge representa sant Martí partint la seua capa (ja que era soldat) amb un pobre. El fet que l'haguem triat aquesta imatge, a més de la seua bellesa estètica, es deu a que aquesta imatge representa molt bé l'ajuda als més necessitats. I ens ve a dir, doncs, que sense ajudar i compartir aquests dies amb tanta gent necessitada que tenim al voltant, els Nadals no seran complets.

Salut!

Equip d'antiblavers.

http://i.imgur.com/kLWOqQN.jpg

Estàtua de sant Martí, de factura flamenca (s. XV), que orna la façana de l'església de sant Martí a la ciutat de València.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » L'equip d'antiblavers vos desitja un bon Nadal

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.