• Inici
  •  » Noticies
  •  » L'equip del projecte antiblavers vos desitja bon Nadal

#1 25-12-2022 11:52:16

Webmestre
Administrador

L'equip del projecte antiblavers vos desitja bon Nadal

Benvolguts amics:

L'equip de www.antiblavers.org i www.antiblavers.net aprofita aquestes dates, com cada any, per a desitjar-vos un bon Nadal.

Com a notícia, potser alguns ho han vist ja, però anunciem que estem traduint la web al castellà i l'anglès. Això ha estat possible gràcies a un heroic col·laborador, que ha començat aquesta tasca titànica. Ja publicàrem la notícia també. En els apartats traduïts veureu en la part superior dreta les banderetes de les altres llengües disposables.

Ja indicàrem que hem assaborit les mels de la victòria. amb la derrota definitiva del GAV, com ja vàrem informar en el seu moment. Tanmateix, com diem al final, una ullada a la nova web del GAV ens indica que aquest grup està en procés de reconversió envers activitats constructives: Fan cursos de pilota valenciana, de pintura, etc. Això també ho podem copsar enm els números de la revista Som que ofereixen en PDF. Aquest és el camí, i en ell els donarem ple suport. Al cap i a la fi, coneguem i tenim tracte amb un xic blaver excel·lent que és en Raül Cerdà, i segur que deu haver-ne més. El poble valencià és un poble menut i deu estar unit. Si el GAV continua per aquest camí de moderació i abandó de la violència, malgrat tot el mal que ens han fet, estem disposats al perdó i la reconciliació.

A qui no estem disposats a perdonar és als presumptes estafadors principals del recentment finat capellà nacionalista i amic personal nostre Pere Riutort Mestre. Aquests són Joan Mansanet i Lluismi Campos. Com hem dit sovint, qui estafa nacionalistes, a banda que no pot dir que és nacionalista, és pitjor que els blavers. Ells potser es pensen que com Pere ha faltat, ara estaran tranquils, i no va a ser així. No descansarem fins que reben el càstig merescut per aquesta presumpta estafa. Aviat emetrem un comunicat que tenim pendent sobre la mort de Pere Riutort on clarificarem les coses.

Enguany, a l'igual que l'any passat, hem triat com a imatge per a felicitar el Nadal la bellíssima estàtua de sant Martí en l'església del mateix nom, on comença el carrer de Sant Vicent a prop de la plaça de la Reina, a la ciutat de València. La imatge representa sant Martí partint la seua capa (ja que era soldat) amb un pobre. El fet que l'haguem triat aquesta imatge, a més de la seua bellesa estètica, es deu a que aquesta imatge representa molt bé l'ajuda als més necessitats. I ens ve a dir, doncs, que sense ajudar i compartir aquests dies amb tanta gent necessitada que tenim al voltant, els Nadals no seran complets.

Salut!

Equip d'antiblavers.

http://i.imgur.com/kLWOqQN.jpg

Estàtua de sant Martí, de factura flamenca (s. XV), que orna la façana de l'església de sant Martí a la ciutat de València.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » L'equip del projecte antiblavers vos desitja bon Nadal

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.