#1 18-06-2022 20:04:21

Webmestre
Administrador

Comunicat en suport de Mònica Oltra

Benvolguts amics:

Ja sabeu que Mònica Oltra està siguent perseguida pe la dreta valenciana a causa d'un plet judicial que té el seu ex-marit per uns suposats abusos sexuals a una adolescent d'un centre de menors.

Els abusos són repugnants i mereixen tota la condemna. Però ja apareix la primera pregunta: Si els abusos els féu l'ex-marit, per què la dreta cavernària valenciana se llança sobre Oltra com si foren uns gossos cercant presa? És un tema, com diem, del seu ex-marit, i ella no pinta res, ni té per què ser duta a la justícia per això, si no hi han proves molt contundents.

Però és que si escorcollem un poc qui està darrera d'aquesta campanya de desprestigi contra Mònica Oltra, i ens trobem amb tres personartges profundament antivalencians:

-Cristina Seguí: Vella coneguda nostra, una dona que representa la gent de València ciutat castellanitzada (tot i que com indica el seu cognom, ella prové de la Vall d'Albaida) malalta d'odi contra tot allò veritablement valencià. Malalta d'odi senzillament, ja que les seues intervencions als mitjans que li donen canxa destil·len un odi visceral contra tot. Tant d'odi li està afectant al seu aspecte físic fins i tot, ja que s'està envellint i enlletgint a un ritme molt ràpid.

-José Luis Roberto: Individu d'extrema dreta originari de la Plana d'Utiel que du uns 40 anys atacant el nacionalisme valencià. Cal dir que els seus diferents projectes polítics espanyolistes d'extrema dreta han fracassat rotundament. A això cal juntar que Mònica Oltra li plantà cara judicialment quan aquest individu intentà intimidar-la. Totes dues coses semblen que han fet que aquest individu estiga rabiós contra Mònica Oltra.

-Francisco Camps: Doncs i què dir d'aquest ex-president valencià? Que ha endeutat la nostra terra fins més enllà de les nostres vides? Que fou un dels presidents valencians més patètics i vergonyosos?

Com veiem, doncs, darrere d'aquesta campanya d'acosament contra Mònica Oltra estan forces profundament antivalencianes en definitiva.

Tenim profundes discrepàncies ideològiques amb Mònica Oltra, bàsicament que ella ha dit sovint que no se sent nacionalista. Però és el moment de deixar les diferències de costat i fer front comú.

Els antivalencians que estan atacant ara Mònica Oltra no li pedonen tampoc que és ella bàsicament qui féu crèixer electoralment Compromís, i per extensió el nacionalisme valencià. El nacionalisme polític valencià, dirigit per Enric Morera, estava adormit i amb poques possibilitats. Sobre Enric Morera a més ja hem denunicat la seua inacció i complicitat amb Lluismi Campos en la presumpta estafa feta al capellà nacionalista Pere Riutort. El mateix se pot dir de l'acció del PSOE valencià, que no feia una oposició directa i semblava còmode on estava. La seua col·laboració amb el PP en l'Estatut de 2006 fou la mostra definitiva de la seua incompetència com a partit d'oposició i fins i tot com a partit.

Fou Mònica Oltra qui denuncià valentment i amb decisió la corrupció pepera, i qui posà les bases, doncs, per a la caiguda definitiva del PP i la seua pèrdua del poder de la Generalitat.  Fou ella la que en definitiva, féu possible el canvi polític al País Valencià que tingué lloc en 2015.

I això, com diem, els antivalencians no li ho perdonen, i aprofiten així qualsevol ocasió per a artacar-la.

EMETEM DONCS UN COMUNICAT DE RECOLZAMENT TOTAL A MÒNICA OLTRA.

Ella és una dona valenta, i les acusacions contra ella no tenen base.

Esperem i confiem que les coses s'aclariran, i sobretot, que els seus enemics (que són els enemics del poble valencià també, com hem demostrat), rossegaran ferro.

Equip d'antiblavers.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.