• Inici
  •  » Noticies
  •  » Rellançament de la campanya per a tancar valenciafreedom

#1 08-04-2018 11:58:53

Webmestre
Administrador

Rellançament de la campanya per a tancar valenciafreedom

Benvolguts amics:

Els darrers esdeveniments ens donen una oportunitat d'or per a tancar definitivament valenciafreedom.

Resulta que hi ha un usuari d'eixa web, que a més sembla ser un usuari destacat, anomenat "paco1983", contra el qual aviat tindrem un juí, que no para de difamar els nostres col·laboradors, Lluís Brines. Els administradors d'eixa web no li han amonestat mai, i menys encara expulsat.

A la nostra web sempre hem amonestat i expulsat els que han faltat el respecte a a persona que presumptament s'amaga darrera d'eixe usuari, Francisco Albiñana Barber. El juí que aviat tindrem contra aquest xic, i la possible sentència a favor nostre ens donaran més arguments per a tancar eixa web.

Però no anem a esperar al juí per a encetar i rellançar aquesta campanya. Primer, perquè nosaltres, a diferència dels xics d'eixa web, no som mandrosos ni poc diligents. En segon lloc, perquè el simple fet de que els administradors d'eixa web permeten tantes faltes de respecte, demostra que, imnplícitament, hi estan d'acord i, doncs, col·laboren.

Ens posarem des de ja en contacte amb l'empresa que ofereix servicis de hosting i servidor a eixa web, les autoritats mundials d'internet, etc. per a tancar d'una vegada per totes eixa web. I als admins d'eixa web, els animem a que no expulsen eixe usuari, perquè és una mina, ens ho posa d'allò més fàcil per a fer juís contra,ell i l'entorn blaver.

Equip d'antiblavers.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Rellançament de la campanya per a tancar valenciafreedom

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.