• Inici
  •  » Noticies
  •  » Els processos per a tirar de la professió Vicente Boluda Crespo avancen a bon ritme

#1 23-01-2016 20:46:23

Webmestre
Administrador

Els processos per a tirar de la professió Vicente Boluda Crespo avancen a bon ritme

Benvolguts amics:

Anem a donar-vos una bona notícia, que indica que els nostres enemics van essent derrotats.

Ja sabeu que hi ha un advocat (en funcions com explicarem) a València, que es diu Vicente Carlos Boluda Crespo, que és advocat del GAV i de les JJGAV, i que en el passat ha obtingut tres victòries pírriques sobre nosaltres (en especial la darrera), que per als blavers evidentment han estat grans victòries.

http://i.imgur.com/Sdzaimt.jpg

Aquest xic (perquè és molt jovenet), ha usat arts presumptament dubtoses i fraudulentes contra nosaltres, que han estat denunciades en 4 reclamacions front a la comissió de Deontologia de l'ICAV (Il·lustre Col·legi d'Advocats de València), demanant que el tiren de la professió o que reba una sanció exemplar en el seu defecte.

Especialment greus foren els fets ocorreguts el passat 3 de juny de 2015. Aquell dia un col·laborador nostre tingué un judici i uns xiquets blavers es dedicaren a fer-li fotos a distància, que penjaren a la web racista, cutre i anglesa valenciafreedom. El Sr. Boluda n'era responsable, directe i indirecte, i no sols devia d'haver evitat que tal cosa succeïra, sinó que podria haber col·laborat presumptament de diverses maneres amb això. Tot plegat fou denunciat per nosaltres en el seu dia, com en el seu moment informàrem.

Sobre l'autor de les fotos, perfectament identificat, que no es pense que se n'anirà de rossetes. Esgotarem TOTES les vies legals que permet l'ordenament jurídic espanyol fins que acabe a la presó. I ho aconseguirem. I ara li animem a que se faça el xulo i diga tonteries en valenciafreedom, amb això tindrem més arguments i raons per fer-li nous processos i plets.

En l'ICAV podria ser que foren tots molt amiguets i/o que no tinguen massa gana de treballar. Sols així s'explica que les tres darreres reclamacions hagen estat transferides al CVCA (Consell Valencià de Col·legis d'Advocats), que és una instància superior on se pot recòrrer la decisió presa en primera instància per l'ICAV. Vol dir, doncs, que s'han botat una instància, la qual cosa és molt greu en si mateixa. Anàrem a preguntar per això i ens respongué amb molt males formes una dona morena i un poc grosseta (amb això no fem un judici de valor sinó una descripció del seu físic sols). Val a dir, però, que el fet que se trasllade la instància al CVCA no implica que el procés estiga acabat, i les reclamacions, doncs, segueixen en marxa.

Doncs hem protestat al Defensor del Poble, i aquest ha reconegut que tenim raó i va a investigar. Reproduïm tot seguit la seua resposta.

http://i.imgur.com/FPvIH4M.jpg

No cal dir que el Defensor del Poble és una instància important, i que les seues decisions tenen efectes, encara que hi haja gent ignorant que es pense que és una institució que no serveix de res.

Direm en qualsevol cas que hem reclamat a moltes més instàncies, de l'Estat espanyol i internacionals, que estan per damunt de l'ICAV, i que ja anirem dient en el seu moment, no anem a mostrar totes les nostres cartes d'un cop, i a més així l'efecte sorpresa serà més fort. Quina mala sort té el Sr. Boluda que nosaltres sabem idiomes (cosa que ell sembla que no).

Allò més important en aquest cas concret és en darrer terme fer que els processos per a tirar de la professió a Vicente Carlos Boluda Crespo vagen avant, i si és possible, al final, que el tiren de la professió.

I ho aconseguirem.

Una excel·lent manera de començar l'any, doncs.

Equip d'antiblavers.

Desconnectat

 

#2 06-02-2016 20:31:03

Guaitasubnormal
Expulsat

Re: Els processos per a tirar de la professió Vicente Boluda Crespo avancen a bon ritme

Ieee, no havia vist mai un tio tan pijo com aquest. De tan pijo que és, és...repugnant. Sembla un perrdonavides, un que tot ho pot, un que se creu per damunt dels demés. Típic dels riquets de poble, com la seua família, que prové de Turís, on són descendents d'un dels alcaldes franquistes.

Però això, aquest tio no deixa de ser ridícul a més no poder, i amb eixa cara de papanates i el nas xafat recorda a...Quico, un personatge de la mítica sèria "El chavo del 8".

http://i.imgur.com/yMA7Egv.jpg

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Desconnectat

 

#3 07-02-2016 13:12:56

Webmestre
Administrador

Re: Els processos per a tirar de la professió Vicente Boluda Crespo avancen a bon ritme

Aquesta falta de respecte al Sr. Boluda és intolerable. El Sr. Boluda és rival nostre però mereix un respecte com a persona, no anem a tolerar insults ni desqualificacions a la seua persona.

Expulsió automàtica.

I recordem que, com diu el punt nº 12 de les regles del nostre fòrum:

12- Els moderadors d'aquest fòrum no es fan responsables del contingut dels missatges publicats pels usuaris de la web. Només els usuaris són responsables dels seus missatges.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Els processos per a tirar de la professió Vicente Boluda Crespo avancen a bon ritme

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.