#1 11-12-2015 12:07:09

Webmestre
Administrador

Dos grans campanyes

Benvolguts amics:

Enguany s'ha produït el canvi polític al PV, i això obre grans perspectives per als nostres propòsits. I és per això que anem a llançar, millor dit, a reviscolar, dos grans campanyes per a la derrota final del blaverisme:

-Campanya per a la il·legalització del GAV:

El nostre propòsit principal fou la derrota del blaverisme, i aquesta ja s'ha produït. El partidet Coalición Valenciana, que fou el darrer gran intent de reviscolar el blaverisme polític, i que rebé abundant finançament de Lladró i altres, s'enfonsà per complet i desaparegué, quasi al mateix temps que la seua fundació, en 2011. En les darreres eleccions, a més de que han anat dividits, el partit blaver que més vots ha tret, Som Valencians, ha tret uns resultats totalment ridículs, tot i que ha rebut pasta abundant (si bé no tanta com en els temps daurats de Lladró). La causa principal de la seua desfeta és l'absurditat de la seua ideologia i el seu desfassament respecte a la realitat valenciana, que hui evidentment no és la mateixa que en 1977. La nostra web, però, creiem que hi ha contribuït, exposant les seues fal·làcies i denunciant la seua activitat violenta.

Però precisament, parlant d'activitat violenta, i fins i tot no sols d'això, sinó de difusió de l'odi en sentit ample, podem dir que la derrota del blaverisme no estarà completa fins a acabar amb l'entitat que ha promogut aquestes quantitats ingents d'odi en la societat valenciana d'ençà de la seua fundació. I aquesta no és altra que el Grup d'Acció Valencianista.

Precisament el canvi polític deuria d'afavorir accelerar els tràmits d'aquesta il·legalització, i precisament, creiem, els nous governants haurien de tenir entre les seues prioritats aquesta il·legalització. Sorprenentment, ens han arribat veus de que per als de Compromís aquesta il·legalització no és prioritària perquè, diuen, derogar la llei de símbols "ha costat molt". No entenem com pot haver costat tant si tenen ells la majoria. Els únics que s'han manifestat obertament partidaris d'aquesta il·legalització, i ho hem d'afirmar amb rotunditat, són els de Podem. Sabem que hi ha molts militants de base, i també dirigents, de Compromís, que no pensen així. Esperem, doncs, que recapaciten sobre això.

Quant al PSPV, com se sol dir, "no sap o no contesta". No feren res contra el GAV els anys que van governar, i fins i tot van condescendir amb ells en algunes coses, permetent-los anar a Expojove per exemple. Sabem, però, que a l'igual que en Compromís, molts militants de base i dirigents també estan a favor d'aquesta il·legalització.

Molts partits nacionalistes estan també a favor d'aquesta il·legalització: ERPV, la CUP, etc. També moltes entitats i associacions que han patit la violència blavera en diversa mesura al llarg dels anys. O sense que l'hagen patit.

La dreta clàssica, el PP, possiblement no estarà a favor, però si tots els partits ho demanen, ells no es quedaran enrere. Igual podem dir del nou partit de dreta espanyolista Ciutadans.

En definitiva, doncs, anem a llençar la campanya final i definitiva per a il·legalitzar el GAV i buscar-los les responsabilitats penals i civils que no hagen prescrit.

-Campanya per al tancament de valenciafreedom:

De tots és sabut que valenciafreedom és una web racista, cutre i anglesa. És una web directament vinculada al GAV, i a l'igual que ells, es dedica a promoure l'odi en la societat valenciana, a difamar, a calumniar, a fer tot el mal que puguen als que no pensen (ni tenen per què) com ells. Això a banda de que té un contingut totalment penós i patètic, reduït al fòrum pràcticament.

Per aquesta raó, cal tancar-la d'una vegada per totes. I per a això hi han diverses vies. Potser la més ràpida i efectiva seria contactar amb les autoritats mundials d'internet i informar-los del contingut i característiques d'aquesta web. No debades, ja s'han tancat així milers de webs d'ideologia nazi o jihadista per exemple.

Investigarem com fer-ho i anirem informant.

Ara els nostres enemics començaran a riure's i dir tonteries, en especial un blaver de Gandia al qual li agrada fer-se fotos amb burros i que té diversos afers penals pendents, igual que un altre advocat en funcions que se fa fotos amb vestits fashion. Però és igual, nosaltres seguim a lo nostre i a fer la nostra feina. I al final sempre aconseguim allò que ens proposem, i els que riguem som nosaltres.

Esperem que aquestes notícies no arruïnen les sempre merescudes vacances d'aquests xiquets.

Endavant!

Equip d'antiblavers.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.