#1 03-10-2006 14:35:06

Darmagon
Membre

Viatge a la neu (Andorra) 2007

Com no sabia a hon posar este post he decidit posar-ho aqui perque tecnicament es una campanya.

Bé us comento, jo sempre he sigut un menmbre assidu als viatges que organitzava el IVAJ a Andorra a l´estació de Gran Valira. Pero resulta que este any m'han informat que no habra viatge a aquesta estació, per motius economics, aleshores m´han propossat d´organitzar jo el viatje aixi que comente el que seria:

5 dies a Andorra a les pistes de Pas de la casa-Grau Roig.(peu de pista) (Sortida un Diumenge y tornada el Divendres per la tarda)
Allotjament en apartahotel (numero de persones per habitació encara per saber)
Forfait per als 5 dies.
Autobus per anar i tornar.
Segur de viatge.
Guia acompanyant (encara per confirmar)
Al ser apartahotel el menjar no esta inclos aixi que cadascu tindra que mejar per el seu compte.
Lloguer de Material (amb desconte per ser un grup)

Aixo seria el viatge a grans trets.

Ara bé com a minim necesitem 25 persones per que el viatge pugui tirar cap a endavant, pero el autobus costa el mateix anan 25 que 50 persones, mentres mes persones siguem me economic sortira el viatge. Com a maxim son 50 persones.

Les Dates posibles per fer el viatge serien entre 2 ultimes setmanes de Gener i la primera de Febrer. Segons veiem la gent que s´anima a realitzar el viatge concretarem una data.

El mes important els diners. Bé encara no puc donar una xifra segura pero el preu sera com els viatjes que es fan al IVAJ, es a dir entre 250€ i 320€. El preu variara en segons la gent que poguem reunir.

Poden venir tota la gent del País Valencià, l´autobus faria 3 aturades:

ALACANT - VALENCIA - CASTELLO

Les aturades serien en les estacións d´autobusos de les respectives ciutats.

El viatge en principi es per a gent major de edat, ja que jo no guanyo diners amb el viatje i per tant no vull encarregarme de menors ja que no es el meu treball. De totes formes si finalment l´agencia que organitza el viatge (la mateixa que gestiona els viatges del IVAJ) possa un guia aleshores ell es podria fer carrec del menor. Una altra cosa es que el pare del menor tambe vaja al viatge. De totes formes ja informare sobre este tema en concret.

Tenim de temps com a maxim fins a final d´any es a dir el dia 1 de Gener ja tenim que tindre clar la gent i haber realizat l´ingres dels diners.

Les formes de pagament del viatge sera a traves d'una transferència bancària, que jo obrire per a tal menester, la gent que siga d´alacant es pot possar en contacte amb mi i donarme el calers en mà (y aixi podeu veurem la cara de bon nano que tinc Ulls Moguts)

Sobretot el que demane es serietat i sobre tot bon rollo.

Per els que alguna vegada hàgiu viatjat amb el IVAJ a andorra us dire que la idea me la va proposar el mateix guia d'aquests viatges, en concret Ricardo.

La gent que estiga interesada en vindre de viatge l´any que ve, que ho faci saber en aquets post i cualsevol pregunta que tingueu tambe. De moment som unes 15 persones.

Moltes gracies.


http://sce.newlightsystems.com/userbars/usebarcatala.jpg

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.