• Inici
  •  » Noticies
  •  » La gran ocasió per a acabar amb el blaverisme en el València C.F.

#1 05-02-2014 21:53:09

Webmestre
Administrador

La gran ocasió per a acabar amb el blaverisme en el València C.F.

Benvolguts amics:

De tots és sabut que el València C.F. és el principal difusor del blaverisme i l'anticatalanisme hui dia en la societat valenciana, com demostrem en aquest apartat de la web, una volta desaparegut l'anticatalanisme paranoic de "Las Provincias" durant la transició, i també de la majoria de les falles.

Per això ara tenim una ocasió històrica per a acabar amb l'anticatalanisme i blaverisme de l'últim gran focus difusor seu, que és el València C.F. I l'ocasió és la seua segura venda a un inversor estranger. Als futurs propietaris del València C.F. se'ls ha d'informar del caràcter ultradretà i racista de molts dels integrants de la "Curva Nord" (agrupació dels grups radicals que animen al València C.F.) i en general de tot eixe ambient racista i ultradretà que es propaga a la societat valenciana a través d'eixe club.

Estic segur que els nous propietaris, i més encara si són estrangers, no estaran gens interessats en això, i de ben segur que tancaran la paradeta d'eixa "Curva Nord" i en general de tot eixe ambient en el fons antivalencià que transmet eixe club.

Pot ser l'ocasió també de que els nacionalistes per fi fem acte de presència en Mestalla a través d'una penya o de la manera que siga.

Se'ns obren enormes possibilitats en aquest sentit. Què en penseu, doncs?

Webmestre.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » La gran ocasió per a acabar amb el blaverisme en el València C.F.

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.