#1 28-01-2014 23:56:32

Webmestre
Administrador

Nou atac frontal a la nostra llengua

Benvolguts amics:

Com sabeu, el PP ja està preparant la campanya electoral del 2015, i té la idea obsessiva i obsoleta de que l'anticatalanisme dóna vots al PV. Per això, quan té problemes, i ara en té molts, treu aquesta bandera. En el fons també, és la vella, antiquíssima doctrina del panem et circenses, de distreure l'atenció de l'opinió publica de problemes greus amb coses banals.

En aquesta línia es troba també la rebaixa de l'IVA a les falles, que són hui dia la gran droga de la societat valenciana (en especial a la ciutat de València), a més de (amb honroses excepcions), una festa espanyolitzadora i gens valenciana.

Però és que a més, amb la nova maniobra anticatalanista que han fet, han fet un nou atac frontal a la llengua. No contents amb impedir que se veja TV3, havent tancat Canal 9, ara li tocava el torn a les emissions de Catalunya Ràdio. I per a això s'han servit d'una entitat titella, eixe en el fons penós i patètic Círculo Cívico Valenciano, qui fou qui inicia les queixes sobre això.

Amb aquesta darrera acció, el PP passarà a la història per haver deixat l'espai audiovisual valencià sense presència de la nostra llengua.

Des de la nostra web, expressem la nostra total condemna a aquest fet. I a manera de càstig simbòlic, el president d'eixa entitat fantasma i titella esmentada adés, un tal Fernando Chiva. Nosaltres, de manera simbòlica, el fem pujar posicions en la nostra llista de "Blavers d'ara", que tant acollona, no sabem per què (quan és sols una llista científica) els nostres enemics, on del lloc nº 14 passa al lloc nº 2. El lloc nº 1 roman reservat a un vell conegut nostre, el Sr. Manolo Latorre. Tot i que degut a la crisi econòmica deurà ara pencar de valent (i així potser s'aprimarà un poc i tot, li anirà bé per a la salut), cosa que al llarg de sa vida potser no deu haver fet molt, i no podrà dedicar-se doncs de ple al GAV i al blaverisme, la seua responsabilitat última (en tant que president del GAV) de la violència blavera del període 2000 - 2010, mereix que romanga en primera posició. Esperem que algun dia no molt llunyà respondrà davant de la justícia per tots els fets ignominiosos ocorreguts aquells anys.

Webmestre.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.