• Inici
  •  » Noticies
  •  » Reestructuració de la llista de Blavers d'ara

#1 29-09-2013 00:36:44

Webmestre
Administrador

Reestructuració de la llista de Blavers d'ara

Benvolguts amics:

Com fem periòdicament, hem reestructurat la llista de "Blavers d'ara", que tant espanta els nostres enemics, quan en realitat és simplement una llista científica. En aquest cas, la reestructuració ha esta més profunda que en altres moments. Ha quedat així:

1-Quant a persones:

a) Baixen posicions:

-Samuel Azor: Segons diu ell en el seu blog: Este blog suspende indefinidamente sus actualizaciones. Queda como archivo de actividades realizadas entre los años 2007 y 2011 donde su autor ha sido partícipe en la mayoría de ellas. Su autor, que no ha cambiado de ideas pero sí de prioridades, está técnicamente retirado de la vida política salvo las colaboraciones puntuales que puedan darse con entidades culturales valencianistas y/o asociaciones que defiendan la auténtica Historia de España y la asistencia a algunos actos de carácter Nacional de cualquier partido patriota.

Sembla, doncs, que aquest xic ja s'ha "jubilat". I no podia ser d'altra manera, ja que se veia molt clar que aquest xic era això, un "bluff".

-Aitor Marquina: El seu fracàs judicial recent del qual hem parlat, marca, doncs, la seua decadència definitiva. Segur que aviat deixarà també la presidència de les JJGAV i farà una cosa que possiblement no ha fet mai: Treballar. També era, doncs, un "bluff" aquest xiquet.

-Joan Carles Puchalt. La PJV, de la qual és president (o era), sembla totalment desactivada. Possiblement els seus membres ja s'han fet grans, i per tant la PJV ja no pot qualificar-se a si mateixa de "jovenil".

b) Pugen posicions:

-Serafín Castellano: Recentment, amb motiu de la cadena humana l'11 de setembre en el Principat de Catalunya, aquest senyor ha tornat a dir estirabots anticatalanistes. No és la primera volta que ho fa (per això està en la llista). Sempre restarà el dubte de si ho fa per convicció o és que els seus caps el tenen com a titella per a aquestes funcions, la qual cosa, si fóra certa, seria prou penosa.

c) Entren en la llista:

-Fernando Chiva: President del "Círcul Cívic Valencià", que és una entitat blavera que es dedica a fer penoses i patètiques campanyes blaveres per internet.

-Benjamín Lafarga: President d'un nou partit blaver, "Renovació Política", que se suma a l'autèntica "sopa de sigles" que estan vivint els blavers en aquests, fruit de la seua desorientació entre d'altres coses.

-Raül Cerdà: Sembla que és qui mana de fet en el que resta d'Unió Valenciana, i en qualsevol cas, aquest xic continua enredant buscant el que fa anys que cerca (com tots els blavers): Una poltroneta.

Els tres semblen individus amb ganes de cridar l'atenció i aconseguir el que hem esmentat en el cas de Raül Cerdà: Una poltroneta. Per aquesta raó és molt possible que acaben en l'òrbita del PP (en la qual semblaria estar de fet el primer citat, Fernando Chiva).

2-Quant a partits:

Entren dos partidets, que són fruit de la desorientació que viu en aquests moments en el blaverisme:

-Acció Nacionalista Valenciana.

-Renovació Política (esmentat adés).

Desapareix "Identidad Reino de Valencia", que sembla definitivament desparegut.

3-Quant a entitats:

Entra l'esmentat "Círcul Cívic Valencià".

Continuarem actualitzant aquesta llista i informant-vos.

Webmestre.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Reestructuració de la llista de Blavers d'ara

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.