• Inici
  •  » Noticies
  •  » Reestructuració definitiva de la llista de "Blavers d'ara"

#1 04-03-2012 17:35:02

Webmestre
Administrador

Reestructuració definitiva de la llista de "Blavers d'ara"

Benvolguts amics:

Amb motiu de les darreres dos grans campanyes que duguem avant, hem procedit a una nova reestructuració de la llista de "Blavers d'ara", que resta de la següent manera en les seues primeres posicions:

1-Jaime Sancho i Carlos Osoro ocupen les primeres posicions, el primer com a promotor, i el següent com a artífex de l'actual i ja preocupant castellanització de l'Església valenciana, i la seua connivència amb el blaverisme i el GAV.

2-Dirigents d'España2000: José Luis Roberto i Samuel (Garrido) Azor ocupen les següents posicions. Ja hem dit que, després de la pràctica anul·lació del GAV, els principals actors de l'anticatalanisme a la nostra terra són la gent d'aquest partit, curiosament molts d'ells forasters o provinents de la Valencia castellana, com el propi José Luis Roberto.

3-Dirigents del GAV: Manuel Latorre i Juan García Sentandreu. No necessiten presentació. Tot i que el GAV està ja mig mort, fins que no desaparega del tot, contuinuaran molestant.

4-Dirigents de les JJGAV: Aitor Marquina, Gonzalo Palanca, i fins i tot eixe tercer co-president del qual no sabem el nom.

5-Francisco Camps: Ex-president de la Generalitat Valenciana, responsable del major atac a la nostra llengua i la nostra nació d'ençà del franquisme: El tancament dels repetidors de TV3 al PV.

6-Juan Lladró: Principal subvencionador del blaverisme durant molts anys, si bé ja en hores baixes, degut a la seua molt avançada edat i a la greu crisi que travessa l'empresa familiar.

7-Toni Cantó: Principal representant del partit ultraespanyolista i antinacionalista UPyD a la nostra terra.

Així doncs, ara la llista s'ajusta molt més a la realitat.

Webmestre.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Reestructuració definitiva de la llista de "Blavers d'ara"

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.