#1 18-01-2012 22:46:27

Webmestre
Administrador

Vos agradaria que férem una llista d'enemics dels PPCC?

Un dels objectius propers de la web, que ja anirem detallant, serà ampliar el seu àmbit d'acció, ja que de moment hem estat, ho reconec, massa centrats en la realitat valenciana, i anem a estendre'l, en la mesura del possible, als PPCC, i fins i tot, a les nacions germanes d'Aragó i Occitània.

I una de les coses que hem vist que ha estat més efectives de la nostra web, ha estat la llista de "blavers d'ara". Aquesta llista, amb objectius purament científics, tornem a insistir, ha servit perquè molta gent conega als principals enemics del País Valencià.

Per això creiem que fóra bo fer una llista d'enemics dels PPCC. I per això vos demanem suggerències dels noms que deurien de figurar en aquesta llista.

Gràcies.

Desconnectat

 

#2 21-01-2012 14:21:56

Pendrach
Membre

Re: Vos agradaria que férem una llista d'enemics dels PPCC?

És bona idea, posem una llista d'enemics de quitaipón no solament dels PPCC sinó de les nostres nacions germanes d'Aragó i Occitània: "Una llista internacional". Fora del nostre País Valencià hi ha grups que odien les seues cultures (autoodi) i, al mateix, la nostra cultura: PAR, FACAO, C's, algunes empreses internacionals (per exemple, Carrefour), etc, etc i etc.

Això no es tracta de declarar-los enemics a sang freda ni amenaçar-los a mort, sinó conéixer allò que està passant en la nostra terra i les nostres terres germanes d'Aragó i Occitània, com ocorre a les Illes Balears allò de l'etnocidi "Bausá" i allò de la política PP-PAR a Aragó.

Salut!

Última edició per Pendrach (21-01-2012 14:22:14)

Desconnectat

 

#3 16-02-2012 20:33:38

TirantLoNegre
Membre

Re: Vos agradaria que férem una llista d'enemics dels PPCC?

Jo començaria per Aleix Vidal Quadres... Aquest energúmen està trepitjant continuament les iniciatives que hi han al Parlament Europeu per a fer Oficial la nostra llengua a la Unió Europea.

En la meua opinió és el pitjor enemic cultural dels PPCC...


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.