#1 25-12-2011 23:06:35

Webmestre
Administrador

Segon aniversari de la no presència del GAV d'Expojove

Benvolguts amics:

Enguany farà ja dos anys que el GAV és absent d'Expojove (si tenim present que la darrera volta que hi estigueren fou el 2009). Tot i que seria injust si diguérem que això fou un mèrit sols d'aquesta web, sí que podem dir que els que encetàrem aquesta campanya en el seu dia fórem nosaltres, així com els que any rera any estiguérem, com qui diu "donant la vara", fins a aconseguir el triomf final.

Està ja més que clar que Expojove era la principal font de captació d'adeptes del GAV, degut al gran nº de visitants que cada any hi va, degut a que els xiquets són éssers indefensos fàcils de manipular, i degut també a que aquest era el seu únic aparador públic important, on apareixien amb la "cara neta" i com a xics immaculats.

Sense Expojove, tots hem vist la gran davallada del GAV quant a militància, en especial en les JJGAV. I sense les JJGAV, el GAV és mort, ja que la mitjana d'edat de la seua militància adulta és prou alta, i els darrers anys molts han mort, o bé estan delicats de salut o impedits.

Aquesta campanya indica així mateix que la victòria sobre el GAV a la nostra terra és possible. Ja veieu, una xicoteta campanya iniciada des d'una molt modesta web (la nostra) ha servit per a reduir la seua militància a la meitat (o possiblement molt més). I aquest és el primer pas per a la seua desaparició.

Així doncs, companys, ja sabeu, continueu lluitant perquè entre tots, GUANYAREM!

Webmestre.

Desconnectat

 

#2 18-02-2012 16:11:37

puka
Administrador

Re: Segon aniversari de la no presència del GAV d'Expojove

Jo afegiria que la GAV també vivia de desviacions de diners i aportacions econòmiques amb diners negres d'empreses cutres de l'òrbita blavera que s'han documentat moltes vegades en esta web. Amb la crisi, segur que la meitat d'aquestes han palmat i la GAV ja no té ni per pipes.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.