#1 29-05-2011 22:28:47

Webmestre
Administrador

Magnífica notícia: Carlos Fabra ara sí se retira

Mireu aquesta notícia.

Sembla que, ara sí, Carlos Fabra se retira. No sé si és un agrejament de la seua malaltia, les causes judicials, o tot junt.

Una gran notícia pe als castellonencs en concret, i per als valencians en general.

Cert que Carlos Fabra no ha atacat mai directament la unitat de la llengua, i que en molts pobles ha lluït la quatribarrada, però des del punt de vista cívic, la seua gestió ha estat totalment nefasta.

Desconnectat

 

#2 29-05-2011 23:50:09

Malnaiscut
Membre

Re: Magnífica notícia: Carlos Fabra ara sí se retira

Ja està col.locat aquest element.....

http://www.cadenaser.com/espana/articul … nac_25/Tes

Però ja te a la seva filla Andrea Fabra preparada per a la "carrera política", lo d´aquest home i la seva familia es algo que estem patint a Castelló desde el segle XIX, es un cas paranormal....El càrrec de president de la Diputació de Castelló ha estat ocupat des del segle XIX per fins a cinc ascendents familiars de Carlos Fabra: Victorino Fabra Gil, oncle-rebesavi; Victorino Fabra Adelantado, besavi; Hipólito Fabra Adelantado, oncle-besavi; Luis Fabra Sanz, oncle-avi; i Carlos Fabra Andrés, pare de l'actual president, aquest últim amb un curriculum espectacular: des del 1943 va ocupar càrrecs de direcció local i provincial dins el Movimiento Nacional, i del juny de 1948 al març de 1955 fou nomenat alcalde de Castelló de la Plana i procurador a Corts franquistes i de 1955 a octubre de 1960 fou president de la Diputació Provincial.


“Vergonya, cavallers, vergonya!!”

Desconnectat

 

#3 30-05-2011 00:32:40

Webmestre
Administrador

Re: Magnífica notícia: Carlos Fabra ara sí se retira

No sigueu derrotistes: La seua filleta està casada amb un madrileny, si no vaig errat, per tant la carrera la farà en la capital del regne, si de cas.

I encara que aquest tio conserve el sou i les prebendes, si se'n va de la primera línia política, ja és una gran notícia: La seua capacitat d'acció restarà limitada i el PP en Castelló restarà afeblit, la qual cosa deuria d'aprofitar l'oposició d'una vegada per totes.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.