#1 21-05-2011 20:47:14

Catalanistes, per que trenqueu Val

Soc valenci

Desconnectat

 

#2 22-05-2011 00:29:49

Webmestre
Administrador

Re: Catalanistes, per que trenqueu Val

Has intentat ser respectuós, sí, però el teu nick és ofensiu, la teua adreça d'e-mail (putoscatalinos) també és ofensiva, i tot el contingut del teu llenguatge és en si ofensiu, començant perquè en la nostra pàgina d'inici ja diem que som valencians i no ens paga ningú.

Per tot això, t'expulsem, però no t'esborrem ni posem la teua adreça d'e-mail completa ni la teua IP, tal com solem fer en aquests casos, com a reconeixement de que, com a mínim, has intentat ser respectuós, tal com dius.

Desconnectat

 

#3 22-05-2011 02:38:33

Pendrach
Membre

Re: Catalanistes, per que trenqueu Val

Xe, expulsat! T'entenc perfectament.

Nosaltres som valencians, sempre valencians i hissem la senyera de València amb la corona damunt, no pas girada verticalment com totes penjades per arreu del país.

Hissem la senyera quatribarrada perquè som defensor de l'Antiga Corona d'Aragó o bé, dels "Països d'Aragó" o "Terra d'Aragó" (acaba d'eixir aquest terme del meu cap per la vostra estupidesa). Això no significa que som aragonesos ni països aragonesos, sinó la propietat de l'Antic Casal d'Aragó.

Fins i tot, heu de saber:

- Els principatins mai han obligat als valencians per a que se sentan catalans... són els mateixos valencians que se senten catalans "minoritàriament". (Teniu en compte: hi ha principatins catalanoparlants que se senten espanyols, molts d'ells no volen que els valencians sigan catalans)

- Nosaltres, els valencians, no destruïm la nostra cultura. Els principatins tampoc destrueixen la nostra ni balears ni algueresos ni rossellonesos.

- Heu d'eixir de l'Antic Regne de València per a conéixer el Principat de Catalunya i les Illes Balears (no ens importa la gramàtica fabriana, sinó la cultura).

- No tens per què odiar als catalans, que són nostres germans, com els canaris que també són germans dels castellans. Quan aneu a les Illes Canàries, escoltareu que ells vos respondran: Claro! Hablamos castellano, pero digamos "papas" y "guagua", no "patatas" ni "autobus" como dicen los godos...

Última edició per Pendrach (22-05-2011 02:42:34)

Desconnectat

 

#4 22-05-2011 16:21:33

HERETGE
Membre

Re: Catalanistes, per que trenqueu Val

Jo soc valencià, i aixi tots els meus avantpassats, fins un minim 200 anys, no tinc cap familiar que haja vingut de Catalunya, sempre han residit a pobles menudets de la comarca de la Safor. El meu nom està en valencià, i els meus dos cognoms son valencians, els cognoms de mon pare i ma mare, els dos també son valencians i així puc arribar com mínim fins als meus 4 avis. Però resulta que tots estos cognoms a banda de ser valencians provenen de Catalunya, per tant, considere que el meu poble valencià es el mateix que el català.

Desconnectat

 

#5 22-05-2011 16:26:11

HERETGE
Membre

Re: Catalanistes, per que trenqueu Val

D´altra banda no vullc trencar València, qui la trenca son el inmigrants aragonesos, murcians i castellans que venen ací, i després els seus descendents es créuen "valensianos" de primera que saben millor que ningú d´on venim i quina es la nostra llengua.

Desconnectat

 

#6 23-05-2011 08:12:30

TirantLoNegre
Membre

Re: Catalanistes, per que trenqueu Val

Jo encara estic esperant un manuscrit que demostri l'origen del valencià. Tinc curiositat per saber com s'ha donat la casualitat que un barceloní i un valencià, parlin i escriguin de manera tan semblant.

No hi ha cap cas al mon d'una coincidència tan maquiavèlica, oi macos?


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.